Masza prawie nie wychodziła z mojego ogrodu

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
sabina skaza pisze:I DO DZIEWCZYN Z GDAŃSKA, KTO BY SIE TYM ZAJĄŁ? JEST PANI KTORA POKRYJE KOSZTY:
"Witam,
Czy macie aktywistów w Gdańsku? Potrzebna jest pomoc trzem kotom wolnożyjącym. Ludzie, którzy je dokarmiają, nie dają się przekonać że koty potrzebują domki na zimę, i że kotki muszą być wysterelizowane. Na razie sytuacja jest pod kontrolą, ale już na wiosnę mogą być młode (jeżeli koty przeżyją zimę bez schronienia). Kolonia szybko się powiększy. Ja nic nie mogę zrobić bo mieszkam poza krajem. Jedynie mogę akcję poprzeć finansowo. Jeżeli możecie pomóc, dajcie mi znać, a ja spróbuję wydobyć informacje od tych ludzi gdzie dokładnie są te koty."
BinaDina85 pisze:Uwaga na to ogłoszenie z trojmiasta.pl !!!! I na nr tel tego faceta !!!! Domyślam się że to oszołom który nie chce kastrować ani sterylizować swojego przyszłego kota![]()
Przyjmę kota/kotkę dane kontaktowe:
Jerzy
E-mail: jb_1984@wp.pl
Miasto: Rumia
Tel./fax: 790892730
Ulica: Skośna
Przyjmę kota/kotkę nieokaleczonego sterylizacją/kastracją w wieku od 9 tygodni. Mile widziany dowóz do domu;)
XAgaX pisze:BinaDina85 pisze:Uwaga na to ogłoszenie z trojmiasta.pl !!!! I na nr tel tego faceta !!!! Domyślam się że to oszołom który nie chce kastrować ani sterylizować swojego przyszłego kota![]()
Przyjmę kota/kotkę dane kontaktowe:
Jerzy
E-mail: jb_1984@wp.pl
Miasto: Rumia
Tel./fax: 790892730
Ulica: Skośna
Przyjmę kota/kotkę nieokaleczonego sterylizacją/kastracją w wieku od 9 tygodni. Mile widziany dowóz do domu;)
pozwoliłam sobie wstawić do wątku interwencyjnego (link w moim podpisie), myślę, że warto spróbować go poedukować trochę
XAgaX pisze:Rozumiem - i jak najbardziej popieram, chodziło mi o to, że go PRZEkleiłam, aby kilka osób spróbowało mu uświadomić, że kastracja to nie okaleczanie, a działanie dla dobra kota
kinga-kinia pisze:Ciekawe czy w końcu komuś udało się tych ludzi przekonać w tym kierunku.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka-, muza_51 i 14 gości