FELUŚ z RTOZ! kochany staruszek już na dt :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie wrz 05, 2010 16:56 Re: FELUŚ z RTOZ! staruszek w coraz lepszej formie! Kto pokocha?

No i co z tymi fotkami? :lol:
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Pon wrz 06, 2010 21:38 Re: FELUŚ z RTOZ! staruszek w coraz lepszej formie! Kto pokocha?

Felusiu, gdzie Twój domek?

ewik1976

Od: Pt cze 12, 2009 12:59

Post » Wto wrz 07, 2010 8:23 Re: FELUŚ z RTOZ! staruszek w coraz lepszej formie! Kto pokocha?

kurczę, ja wszystkie już zamieściłam.. ni mam już.. :wink:
dzwonię do andzeliki :D
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Sob wrz 18, 2010 18:55 Re: FELUŚ z RTOZ! staruszek w coraz lepszej formie! Kto pokocha?

jestem pełna podziwu jak ten kot wypiękniał
dziewczyny :1luvu:
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

Post » Nie wrz 19, 2010 13:50 Re: FELUŚ z RTOZ! staruszek w coraz lepszej formie! Kto pokocha?

Killatha pisze:jestem pełna podziwu jak ten kot wypiękniał
dziewczyny :1luvu:

cała zasługa Andżeliki, bardzo o niego dba, jak też o wszystkie koty.. bardzo pomogło też wsparcie Przyjaciół KAN..
na leczenie poszło kupę kasy.. a tu jeszcze paszcza niezrobiona 8O
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Wto wrz 28, 2010 8:09 Re: FELUŚ z RTOZ! staruszek w coraz lepszej formie! Kto pokocha?

a Feluś nadal czeka na domek.. ciocie, zajrzyjcie do koteczka..
czy Feluś ma ogłoszenia?
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pon paź 11, 2010 19:03 Re: FELUŚ z RTOZ! staruszek w coraz lepszej formie! Kto pokocha?

no mało osób tu zagląda :(
trzymam kciuki za Felusia
kiedyś miałam tymczasa o takim imieniu
oby ten Wasz też znalazł taki cudowny dom jak ten mój :ok:
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Post » Wto paź 12, 2010 17:17 Re: FELUŚ z RTOZ! staruszek w coraz lepszej formie! Kto pokocha?

Killatha pisze:no mało osób tu zagląda :(
trzymam kciuki za Felusia
kiedyś miałam tymczasa o takim imieniu
oby ten Wasz też znalazł taki cudowny dom jak ten mój :ok:

Killatha :D bardzo Ci dziękuje za pamięć o Felusiu.. to naprawdę kochany staruszek :D
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Wto paź 12, 2010 19:12 Re: FELUŚ z RTOZ! staruszek w coraz lepszej formie! Kto pokocha?

no żeby się nie okazało, że taki z niego staruszek jak z mojej Miłej ;)
niedawno skończyła rujke i bawi się zabawkami
ze staruszka to ma bardzo niewiele wspólnego
ile ma lat to nie wiem ale duchem jest napewno młodsza od Agatki, a Agatka to jeszcze smarkula

Killatha

Post » Sob paź 16, 2010 20:10 Re: FELUŚ z RTOZ! staruszek w coraz lepszej formie! Kto pokocha?

co u Felusia, tak tu cicho?
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Nie paź 17, 2010 9:18 Re: FELUŚ z RTOZ! staruszek w coraz lepszej formie! Kto pokocha?

dagmara-olga pisze:co u Felusia, tak tu cicho?

ano cicho.. :(

Feluś jest już zadomowiony w kociarni, poza tymi nieszczęsnymi brodawkami i zębami (ciągle na zabieg czeka), to funkcjonuje naprawdę dobrze.. sporo i chętnie je, natychmiast wchodzi na kolana, nawet "obcemu", każe się głaskać i koniec.. to spokojny, fajny starszy pan.. we własnym domku byłoby mu jeszcze fajniej, bo miałby Dużego na wyłączność i spokój od kocich zaczepek.. nawet tych niewinnych.. :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Nie paź 17, 2010 16:34 Re: FELUŚ z RTOZ! staruszek w coraz lepszej formie! Kto pokocha?

a czemu czeka na zabieg? Jeszcze jest za slaby?
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Nie paź 17, 2010 19:16 Re: FELUŚ z RTOZ! staruszek w coraz lepszej formie! Kto pokocha?

ech, no właśnie
a domków jak na lekarstwo
recepty na domki proszę, ze wskazaniem gdzie dostać

Killatha

Post » Wto paź 19, 2010 8:00 Re: FELUŚ z RTOZ! staruszek w coraz lepszej formie! Kto pokocha?

dagmara-olga pisze:a czemu czeka na zabieg? Jeszcze jest za slaby?

Feluś jest "zasuszonym staruszkiem", chudziutkim, jak to staruszek bez warstwy tłuszczyku.. wet i andzelika boją się pełnej narkozy, bo istnieje niebezpieczeństwo, że mógłby się nie obudzić.. jest przymiarka do małego czyszczonka w stanie "głupiego jasia".. żeby choć te grubsze sprawy wyczyścić w pysiu.. poza tym Feluś funkcjonuje dobrze.. :D
kochany staruszek.. jednak staruszek.. wszystko na to wskazuje :roll:

oj.. recepta by sie zdała.. bo w KAN kotów ful..a adopcji brak :(
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Wto paź 19, 2010 14:29 Re: FELUŚ z RTOZ! staruszek w coraz lepszej formie! Kto pokocha?

do wczoraj funkcjonował dobrze, bo Feluś dziś: wymioty beżową mazią, wolna kupka kiślowato-śluzowata, już po wizycie u weta.. kochany chudzieńki staruszek..
kciukaski za zdrówko potrzebne :ok: :ok: :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

[poprzednia][następna]