KOCIA ARKA NOEGO: pilnie adopcje, pomoc $, PILNIE ds Pusia!

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pon paź 18, 2010 20:16 Re: KOCIA ARKA NOEGO: adopcje, $, lokal, losowanie 09 s.94 :)

Kociamysza - są Emigranci świetnie po polsku mówiący i piszący ale są i tacy co języka zapomnieli ew rozumieją mówiony gorzej z czytaniem, dla nich ten angielski czy hiszpański czy inny jest lepszy rozwiązaniem. A Przyjaciół z całego świata z każdej nacji warto mieć ;)

Ewik1976 - tuby doszły ? :)
Obrazek

agara

Od: Pon lis 09, 2009 22:35

Post » Pon paź 18, 2010 20:21 Re: KOCIA ARKA NOEGO: adopcje, $, lokal, losowanie 09 s.94 :)

agara pisze:Kociamysza - są Emigranci świetnie po polsku mówiący i piszący ale są i tacy co języka zapomnieli ew rozumieją mówiony gorzej z czytaniem, dla nich ten angielski czy hiszpański czy inny jest lepszy rozwiązaniem. A Przyjaciół z całego świata z każdej nacji warto mieć ;)

Ci co zapomnieli, chcieli zapomniec.I jezyka i Polski.
Znam kilku bardzo statecznych emigrantow, np hrabia Nalecz-Malachowski ponad 60 lat poza ojczyzna, inni rowniez o podobnym stazu i nadal pieknie wladaja jezykiem polskim.

kociamysza

Od: Czw wrz 24, 2009 17:08

Post » Pon paź 18, 2010 20:26 Re: KOCIA ARKA NOEGO: adopcje, $, lokal, losowanie 09 s.94 :)

Agara, odpowiedziałam na wątku bazarkowym - doszły :) Dzisiaj :)
Wielkie, ogromne dziękuję za zainteresowanie i w ogóle :)
Kociamysza, a co trzeba zrobić żeby być emigrantem w Chile???

ewik1976

Od: Pt cze 12, 2009 12:59

Post » Pon paź 18, 2010 20:29 Re: KOCIA ARKA NOEGO: adopcje, $, lokal, losowanie 09 s.94 :)

przyjechac :) i pobyc troche :) rezydencka wize dostaje sie po 5 latach :)

kociamysza

Post » Pon paź 18, 2010 20:32 Re: KOCIA ARKA NOEGO: adopcje, $, lokal, losowanie 09 s.94 :)

Zgadzam się kociamysza :) - każdy z tych Emigrantów wybrał swoja drogę życia, ja nie zamierzam ich tłumaczyć ani nakazywać nauki j. polskiego a jedynie dotrzeć za pomocą innego języka. Mam Ciocię 25 poza krajem, więc stażowo nie tak stara ;) ale jak ma coś napisać to niech lepiej mówi ;) a i tak brakuje jej polskich wyrazów i wychodzi mix. Pozdrawiam wszystkich Emigrantów :)
Obrazek

agara

Od: Pon lis 09, 2009 22:35

Post » Wto paź 19, 2010 0:21 Re: KOCIA ARKA NOEGO: adopcje, $, lokal, losowanie 09 s.94 :)

http://bielskobiala.gazeta.pl/bielskobi ... FOTO_.html

ech gdyby tak lodzki oddzial gazeta.pl zechcial laskawie spojrzec na dzialania Andzeliki.

kociamysza

Post » Wto paź 19, 2010 0:22 Re: KOCIA ARKA NOEGO: adopcje, $, lokal, losowanie 09 s.94 :)

agara pisze:Zgadzam się kociamysza :) Mam Ciocię 25 poza krajem, więc stażowo nie tak stara ;) ale jak ma coś napisać to niech lepiej mówi ;) a i tak brakuje jej polskich wyrazów i wychodzi mix. Pozdrawiam wszystkich Emigrantów :)

A ma profil na FB ? :)

kociamysza

Post » Wto paź 19, 2010 8:05 Re: KOCIA ARKA NOEGO: adopcje, $, lokal, losowanie 09 s.94 :)

Żeby być adminem konto trzeba mieć, pisałam już o tym, że osoby, które chciałyby się zaangażować w facebook, muszą mieć konta. I mówiąc szczerze przydałoby się konta w miarę aktywne, żeby stopniowo rozprzestrzeniać informacje do znajomych, potem znajomych znajomych itd. :mrgreen: Jedynie osoba zakładająca profil, zakładając, że nie podepnie go pod swoje konto może konta nie mieć i po prostu od zera założyć stronę firmową / społeczną (bo raczej nie zwykły profil użytkownika, chociaż i tak robią, tylko wtedy jest kłopot z nazwą, bo facebook nie wszystko chce łyknąć jako imię i nazwisko - jest jakaś weryfikacja). Ja to znam właśnie od tej strony, nie mam swojego profilu na fb, ale administruję stroną społeczną i to jest moja forma logowania się na fb gdy potrzebuję zobaczyć coś, czego nie widać bez logowania :mrgreen:
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Wto paź 19, 2010 8:24 Re: KOCIA ARKA NOEGO: adopcje, $, lokal, losowanie 09 s.94 :)

hej, ja nie mam nic na fb, nawet wyszłam z nk.. :(
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Wto paź 19, 2010 10:58 Re: KOCIA ARKA NOEGO:pilnie adopcje, pomoc $, TRANSPORT W-WA ADA

Ada ma szansę na domek w Warszawie!! pilnie poszukujemy transportu do Warszawy!!!! POMOCY!!! Trzeba szybko, bo Ada już pokichuje!!!!!
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Wto paź 19, 2010 11:35 Re: KOCIA ARKA NOEGO:pilnie adopcje, pomoc $, TRANSPORT W-WA ADA

Hanulka pisze:Ada ma szansę na domek w Warszawie!! pilnie poszukujemy transportu do Warszawy!!!! POMOCY!!! Trzeba szybko, bo Ada już pokichuje!!!!!

:oops: Satyr77 Temat postu: Re: PILNIE POTRZEBNY TRANSPORT ŁÓDŹ-WARSZAWA!!!Wysłany: Wto Paź 19, 2010 12:32

Dołączenie: Pią Lip 31, 2009 13:06
Miejscowość: Skierniewice A czy późno wieczorny transport wchodzi w rachubę
krynia08

Post » Wto paź 19, 2010 13:27 Re: KOCIA ARKA NOEGO:pilnie adopcje, pomoc $, TRANSPORT W-WA ADA

krynia08 :1luvu: dzięki, juz rozmawiałam z kiche_wilczyca.. zaraz wchodze na wątek.. mamy szanse na ten tydzień.. u iwcia też szansa... działam..
i do Miriam wyslałam pw

ciocie bardzo dziękuję za szybki odzew i pomoc panikota :1luvu: joluka :1luvu:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Wto paź 19, 2010 14:09 Re: KOCIA ARKA NOEGO:pilnie adopcje, pomoc $, TRANSPORT W-WA ADA

za pytalam tez na zakatku :)

i z ciekawosci, skad sie wzial domek?

Haniu, MD podesle Ci fotki wieczorem. Wczoraj walczyl z nowa wersja linuxa i klal straszliwie :ryk:

kociamysza

Post » Wto paź 19, 2010 14:17 Re: KOCIA ARKA NOEGO:pilnie adopcje, pomoc $, TRANSPORT W-WA ADA

kociamysza pisze:za pytalam tez na zakatku :)

i z ciekawosci, skad sie wzial domek?

Haniu, MD podesle Ci fotki wieczorem. Wczoraj walczyl z nowa wersja linuxa i klal straszliwie :ryk:

ok, czekam spokojnie :P

zapytaj, kochana kociamyszo :1luvu:

Śnieżka jeszcze bardzo potrzebuje domku, jakby dalo rade pojechałyby obie.. a może jeszcze któryś? żeby miejsca w autku nie marnować :mrgreen:

Śnieżka3-4 mieś. cudowna nad wyraz spokojna koteczka. Nie obchodzi ją nic innego tylko kolana opiekuna. Jest odrobaczona, odpchlona i zaszczepiona. Śnieżka jest bardzo zagubiona w kociarni, boi się innych kotów, bieganiny, zaczepek, w porównaniu z innymi kotami jest wycofana, spokojna; bardzo lgnie do człowieka, reaguje nawet na swoje imię, przytula się nieustannie, czeka na opiekuna.. wyraźnie męczy się w kociarni, dom bardzo pilnie potrzebny :!:
ObrazekObrazekObrazek

PILNE!!!!!!
SZUKAMY DOMKÓW NA TRASIE RADOMSKO- WARSZAWA I OKOLICE :!:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Wto paź 19, 2010 14:39 Re: KOCIA ARKA NOEGO:pilnie adopcje, pomoc $, TRANSPORT W-WA ADA

o możliwości domku joluka dała znać.. :kotek:

TRANSPORT JUŻ W CZWARTEK NA 99%
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

[poprzednia][następna]