Się wylęgło i poszłam spać Kotki, dzięki, tfutfu. Padam na pysk. 10 grudnia mamy ostateczny odbiór całości. Z zakończenia 5 letniego kontraktu na autostradzie A2. Powiedzieć, że to co się dzieje to paranoja, to mało powiedziane
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!
Bardzo mnie dzisiaj wzruszył mój mały kotek Zrobił dokładnie tak, jak kiedyś robił Dracul - pogłaskał mnie łapką po twarzy, żeby mnie obudzić. Jak znajdę czas wstawię trochę zdjęć, ze zdjęciami jest znacznie lepiej niż z czasem
To z praca masz teraz niezly kolowrotek Trzymam kciuki za pomyslny odbior i zakonczenie Czy to choc oznacza, ze po 10 grudnia bedziesz miec spokojniej, czy dalej jakas pilna jazda?
A fotki zawsze mile widziane ale to faktycznie, jak bedziesz miec chwilke. Za to jak skonczysz ten kontrakt, to mam nadzieje, ze wtedy obficie nadrobisz ze zdjeciami
A i na mnie proszę teraz specjalnie nie liczyć, choc wczoraj wieczorem zrobilismy sobie dzień, czy też raczej wieczór, dziecka i naruszyliśmy znacząco piwniczkę A od południa znowu do roboty, teraz juz pas, od rana znowu. Wrrr
Dziś w tv istny festiwal Florencji - najpierw na Natgeo (nawet w wątrobie medyceusza grzebali) a teraz na travel. Czy w grudniu, jak przerobisz robotę jest szansa na cd opowieści włoskich?