BĄBEL-JUŻniePaluch :) foto 11,15. Ma Dom :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 11, 2010 21:49 Re: BĄBEL-Paluch od stycznia-ŹLE! dt/ds! ZAPEWNIAMY SZPITAL

BĄBEL ŻYJE (chyba) I NADAL SZUKA DOMU :!:

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Wto paź 12, 2010 7:41 Re: BĄBEL-Paluch od stycznia-ŹLE! dt/ds! ZAPEWNIAMY SZPITAL

Co u Bąbla?

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Wto paź 12, 2010 22:20 Re: BĄBEL-Paluch od stycznia-ŹLE! dt/ds! ZAPEWNIAMY SZPITAL

Niestety nie wiem. Może po weekendzie :roll:

alareipan

Post » Wto paź 12, 2010 23:43 Re: BĄBEL-Paluch od stycznia-ŹLE! dt/ds! ZAPEWNIAMY SZPITAL

alareipan pisze:Niestety nie wiem. Może po weekendzie :roll:

:(
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto paź 12, 2010 23:49 Re: BĄBEL-Paluch od stycznia-ŹLE! dt/ds! ZAPEWNIAMY SZPITAL

Tylko,żeby wszystko było z nim dobrze. Dlaczego nikt go nie chce :( :( :(
Obrazek

Dominka1

Od: Czw paź 07, 2010 0:50

Post » Śro paź 13, 2010 11:20 Re: BĄBEL-Paluch od stycznia-ŹLE! dt/ds! ZAPEWNIAMY SZPITAL

Może gdyby było wiecej wiadomości... Ja oczywiście nic nie sugeruję i obrażać na pewno nikogo nie chcę - ale jak są wpisy i na wątku cos się dzieje to w końcu większa szansa, że znajdzie sie ktoś...
przepraszam, że to napisałam i mam nadzieję, że nikt nie poczuje sie urażony...

tamiss

Post » Pt paź 15, 2010 15:25 Re: BĄBEL-Paluch od stycznia-ŹLE! dt/ds! ZAPEWNIAMY SZPITAL

Gdybym była nieprzyzwoicie bogata z domu, nie miała 30-metrowej klity za wielki kredyt, który będę spłacać niemal do końca życia i nie musiała pracować, to zapewne, kupiłabym sobie dom na Okęciu, przez co nie miałabym do schroniska prawie 2 h podróży, i na pewno wieści o Bąblu byłyby codziennie... ale niestety nie jestem :oops:

Ale Bąbel nadal szuka kąta :!:

alareipan

Post » Pt paź 15, 2010 18:49 Re: BĄBEL-Paluch od stycznia-ŹLE! dt/ds! ZAPEWNIAMY SZPITAL

tamiss pisze:Może gdyby było wiecej wiadomości... Ja oczywiście nic nie sugeruję i obrażać na pewno nikogo nie chcę - ale jak są wpisy i na wątku cos się dzieje to w końcu większa szansa, że znajdzie sie ktoś...

tamiss, zasuwamy wszyscy i ratujemy koty najbardziej potrzebujące.... nie wyrabiamy... Babla focic nie mozna, wiec aktualnych zdjec nie bedzie... tam jest ok 100 kotow i w obecnej chwili brakuje rak... postram sie czegos o nim dowiedziec, ale jak widzisz zainteresowania nie ma.... :roll: nie wyciagniemy go bez dt, bo obecnie mamy jeszcze problem z 2 kotkami, jedna w lecznicy... a dlug rosnie..

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Pt paź 15, 2010 22:25 Re: BĄBEL-Paluch od stycznia-ŹLE! dt/ds! ZAPEWNIAMY SZPITAL

Never pisze:
tamiss pisze:Może gdyby było wiecej wiadomości... Ja oczywiście nic nie sugeruję i obrażać na pewno nikogo nie chcę - ale jak są wpisy i na wątku cos się dzieje to w końcu większa szansa, że znajdzie sie ktoś...

tamiss, zasuwamy wszyscy i ratujemy koty najbardziej potrzebujące.... nie wyrabiamy... Babla focic nie mozna, wiec aktualnych zdjec nie bedzie... tam jest ok 100 kotow i w obecnej chwili brakuje rak... postram sie czegos o nim dowiedziec, ale jak widzisz zainteresowania nie ma.... :roll: nie wyciagniemy go bez dt, bo obecnie mamy jeszcze problem z 2 kotkami, jedna w lecznicy... a dlug rosnie..

Noi jednak Ktoś poczuł sie urażony... Pisałam to tylko dlatego, że chciałam żeby coś się ruszyło, żeby wątek drgnął i przyniósł efekty...
Ok. Już nic wiecej w tym wątku pisać nie bedę - przepraszam.

tamiss

Post » Pt paź 15, 2010 22:31 Re: BĄBEL-Paluch od stycznia-ŹLE! dt/ds! ZAPEWNIAMY SZPITAL

tamiss pisze:
Never pisze:

Noi jednak Ktoś poczuł sie urażony... Pisałam to tylko dlatego, że chciałam żeby coś się ruszyło, żeby wątek drgnął i przyniósł efekty...
Ok. Już nic wiecej w tym wątku pisać nie bedę - przepraszam.

nie, jesli ktos poczul sie urazony, to chyba jednak Ty, bo opuszczasz watek.
Ja po prostu wyjasnilam jak wyglada sytuacja, i tyle... :roll:

Never

Post » Pt paź 15, 2010 22:41 Re: BĄBEL-Paluch od stycznia-ŹLE! dt/ds! ZAPEWNIAMY SZPITAL

Never pisze:

Wątku nie opuszczam bo skoro martwię się o jakiegoś kota to nie potrafie z dnia na dzień odpuścić, zapomnieć i udać, że takiego nie było...
Po prostu nie chcę juz sie wiecej wypowiadać skoro Ktoś potem ma się tłumaczyć, rozbijać na drobne co napisałam... Nie taka była intencja, chciałam żeby się coś ruszyło, żeby była szansa na pomoc... Przy wątku bez informacji i praktycznie bez świeżych wpisów jest dość trudno... Tyle.
Dziękuję

tamiss

Post » Pt paź 15, 2010 22:47 Re: BĄBEL-Paluch od stycznia-ŹLE! dt/ds! ZAPEWNIAMY SZPITAL

tamiss pisze:
Never pisze:

Wątku nie opuszczam bo skoro martwię się o jakiegoś kota to nie potrafie z dnia na dzień odpuścić, zapomnieć i udać, że takiego nie było...
Po prostu nie chcę juz sie wiecej wypowiadać skoro Ktoś potem ma się tłumaczyć, rozbijać na drobne co napisałam... Nie taka była intencja, chciałam żeby się coś ruszyło, żeby była szansa na pomoc... Przy wątku bez informacji i praktycznie bez świeżych wpisów jest dość trudno... Tyle.
Dziękuję

ale kto ma tych informacji udzielac? i nie za bardzo rozumiem, czego oczekujesz? zadalas pytanie, odpowiedzialam... grzeczenie i konkretnie wyjasnielam, ze jestesmy zabiegane i ze nie bylo kiedy dowiadywac sie o Babla, tym bardziej, ze zaintersowanych dt nie ma..... a to, jak to odebralas, nie zalezy ode mnie.

Never

Post » Pon paź 18, 2010 17:07 Re: BĄBEL-Paluch od stycznia-ŹLE! dt/ds! ZAPEWNIAMY SZPITAL

alareipan pisze:To jest Bąbel:
ObrazekObrazek

Wątek może i jest mało informacyjny, ale nie czarujmy się, to jest schronisko a nie dt - nie ma szans, by obserwować kota, opisywać jego osobowość, zabawy, przyzwyczajenia. Gdyby DT się znalazł - to co innego. Wiadomo.

Mnie tylko przeraża, ze on przy wieku 1 rok waży 0,8 kg. To strasznie mało jest, to prawda, czy komuś się źle napisało? :( :( :(

Podnoszę ten wątek, bo DT dla tego kota to chyba jednak ratunek od... śmierci?
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Pon paź 18, 2010 17:19 Re: BĄBEL-Paluch od stycznia-ŹLE! dt/ds! ZAPEWNIAMY SZPITAL

fakt, watek malo przejrzysty, nie ma czasu aktualizowac. Codziennie jezdzimy do lecznicy z innymi kotami.... Ale juz prosilam o info o Bąblu, pewnie sie pojawi w tym tygodniu cos nowego na jego temat

Never

Post » Pon paź 18, 2010 17:38 Re: BĄBEL-Paluch od stycznia-ŹLE! dt/ds! ZAPEWNIAMY SZPITAL

Never, a on rzeczywiście może ważyć 0,8 kg. :(
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

[poprzednia][następna]