kotek z fiv

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 14, 2010 10:59 Re: kotek z fiv

Zofia&Sasza pisze:Diagnoza FIV "na oko" 8O To jest jakaś bzdura piramidalna. To trzeba potwierdzić testem.

lub wykluczyc 8) - to nawet lepiej
ObrazekObrazekObrazek

Maryla

Od: Pt sie 22, 2003 9:21

Post » Czw paź 14, 2010 11:13 Re: kotek z fiv

Maryla pisze:
Zofia&Sasza pisze:Diagnoza FIV "na oko" 8O To jest jakaś bzdura piramidalna. To trzeba potwierdzić testem.

lub wykluczyc 8) - to nawet lepiej

Racja :D
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Pon paź 18, 2010 16:07 Re: kotek z fiv

Wiadomo coś, gerardbutler ?
Jak kot? Da się złapać, testy zrobić?
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Śro paź 20, 2010 9:53 Re: kotek z fiv

kot dalej kwitnie pod blokiem raz jest raz gdzieś się chowa kota łatwo złapać nie wiem jak zachowuje się w transporterze niestety testów nie zrobię ponieważ brak mi kasy na to zresztą co dalej z kotem zrobi sie testy i wyjdzie ze nie ma fiv ale domku też nie ma ....
gerardbutler

Post » Śro paź 20, 2010 12:01 Re: kotek z fiv

nie mam jal zrobic mu zdjec wlasnie spotkalam go siedzi na lawce nie wyglada chudo wiec pewnie dalej go karmia
gerardbutler

Post » Sob paź 23, 2010 17:48 Re: kotek z fiv

rozmawialam dzis z karmicielką kota kot jest strasznie wyniszczony ciagle na antybiotykach sterydach nie zbyt chce jesc ma gorsze i lepsze dni ciagle infekcje spi w piwnicy ma otwarte okienko na karku zrobil mu sie ropien właśnie jak byłam to ta pani mu go przemywała w poniedzialek idzie z nim do weta mówi że raczej nie ma szans aby go ktoś adpotował bo bardzo chory
kocurek nie kastrowany czarno biały
gerardbutler

[poprzednia]