CatAngel pisze:Ja nie potrzebuję być popularną![]()
Bo ja konto założyłam tutaj po to aby pomóc moim wolnożyjącym kotom. Przedewszystkim trzymam nerwy na ""uwięzi"" Jeśeli ktoś ma do mnie jakieś ""ale"" nie reaguje i nie odpisuję żeby sobie wątku nie zaśmiecaćbo czytanie wypocin odstrasza ludzi...bo widzą tylko jak na wątku się dziewczyny kłócą
![]()
W sumie to tyle, każdy ma prawo do swojego zdania jeżeli nie obraża one innej osoby.
I powodzenia z kociastymi![]()
![]()
![]()
To powiedz to koleżance wyżej, ja też nie zakładałam tu konta i wątku tylko po to żeby wyczytywać jaka to jestem zła ile to ja błędów robie, że przeze mnie inne koty nie będą miały domów , no przesada przesady a właściwie nic miłego nie zapamiętałam z mojej obecności tutaj prócz 2 może 3 osób chętnych do pomocy, nie tylko fizycznej i finansowej, potrafią dobrze powiedzieć, dobrze doradzić i szanują moje zdanie i moje cholerne uczucia. Nie chciałam sie kłócić chciałam tylko pomocy, chciałam z kimś porozmawiać na kocie tematy, ale już mi sie odechciało, baby to baby zawsze potrafią pokazać jakie mogą być perfidne i wredne , zniszczyć zdeptać i pożegnać. Ja sie tutaj widocznie nie nadaje i w tym wątku już się nie wypowiadam w ogóle bo zeszedł on na psy. Po co mam pisać cokolwiek skoro i tak zaraz jedna z drugą naskoczą. Nie to nie dla mnie. Pomagajcie sobie wzajemnie w wykurzaniu osób chętnych do pomocy. Dawałam sobie rade sama to i teraz dam nie wiem jak, ale dam bez szarpania nerwów. Szkoda że w ogóle zaczynałam temat.