bezdomne maluchy ok 2-3 dniowe potrzebna pomoc!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 18, 2010 0:32 Re: bezdomne maluchy ok 2-3 dniowe potrzebna pomoc!!

CatAngel pisze:Ja nie potrzebuję być popularną :wink:
Bo ja konto założyłam tutaj po to aby pomóc moim wolnożyjącym kotom. Przedewszystkim trzymam nerwy na ""uwięzi"" Jeśeli ktoś ma do mnie jakieś ""ale"" nie reaguje i nie odpisuję żeby sobie wątku nie zaśmiecać :wink: bo czytanie wypocin odstrasza ludzi...bo widzą tylko jak na wątku się dziewczyny kłócą :!:

W sumie to tyle, każdy ma prawo do swojego zdania jeżeli nie obraża one innej osoby.

I powodzenia z kociastymi :ok: :ok: :ok: :ok:

To powiedz to koleżance wyżej, ja też nie zakładałam tu konta i wątku tylko po to żeby wyczytywać jaka to jestem zła ile to ja błędów robie, że przeze mnie inne koty nie będą miały domów , no przesada przesady a właściwie nic miłego nie zapamiętałam z mojej obecności tutaj prócz 2 może 3 osób chętnych do pomocy, nie tylko fizycznej i finansowej, potrafią dobrze powiedzieć, dobrze doradzić i szanują moje zdanie i moje cholerne uczucia. Nie chciałam sie kłócić chciałam tylko pomocy, chciałam z kimś porozmawiać na kocie tematy, ale już mi sie odechciało, baby to baby zawsze potrafią pokazać jakie mogą być perfidne i wredne , zniszczyć zdeptać i pożegnać. Ja sie tutaj widocznie nie nadaje i w tym wątku już się nie wypowiadam w ogóle bo zeszedł on na psy. Po co mam pisać cokolwiek skoro i tak zaraz jedna z drugą naskoczą. Nie to nie dla mnie. Pomagajcie sobie wzajemnie w wykurzaniu osób chętnych do pomocy. Dawałam sobie rade sama to i teraz dam nie wiem jak, ale dam bez szarpania nerwów. Szkoda że w ogóle zaczynałam temat.

cooty

Od: Czw wrz 30, 2010 1:44

Post » Pon paź 18, 2010 0:35 Re: bezdomne maluchy ok 2-3 dniowe potrzebna pomoc!!

Cooty, to nie tak. Miałaś ostre starcie z 1 może 2-3 osobami, a zobacz, ile osób potraktowało cię z sympatią (nie licząc uwag co do wyzwisk). Tu jest dużo nieatakujących osób i naprawdę skarbnica (skarbnice!) wiedzy
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Pon paź 18, 2010 0:38 Re: bezdomne maluchy ok 2-3 dniowe potrzebna pomoc!!

taizu pisze:Cooty, to nie tak. Miałaś ostre starcie z 1 może 2-3 osobami, a zobacz, ile osób potraktowało cię z sympatią (nie licząc uwag co do wyzwisk). Tu jest dużo nieatakujących osób i naprawdę skarbnica (skarbnice!) wiedzy

Dokładnie :ok:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pon paź 18, 2010 0:52 Re: bezdomne maluchy ok 2-3 dniowe potrzebna pomoc!!

taizu pisze:Cooty, to nie tak. Miałaś ostre starcie z 1 może 2-3 osobami, a zobacz, ile osób potraktowało cię z sympatią (nie licząc uwag co do wyzwisk). Tu jest dużo nieatakujących osób i naprawdę skarbnica (skarbnice!) wiedzy

Przykro mi że nie moge sie pohamować gdy ktoś próbuje mi dopiec, taka już jestem i się nie zmienię, po prostu nigdy nie oleje tego co ktoś mi zarzuca tym bardziej gdy to jest nieprawdą, tak zostałam nauczona i tyle. Przykro mi, za dużo tu jest kobiet z którymi ja nigdy się nie dogadywałam i wiem jakie baby potrafią być dokuczliwe dlatego chyba przeskocze na forum motoryzacyjne a moimi podopiecznymi zajmę się sama bądź z pomocą tych którzy się zadeklarowali i wiem że mogę na nich liczyć.
Taizu mam nadzieję że masz racje i że jest tu więcej osób z takim nastawieniem jakie ty masz :ok:

cooty

Post » Pon paź 18, 2010 0:54 Re: bezdomne maluchy ok 2-3 dniowe potrzebna pomoc!!

cooty pisze:

Przykro mi że nie moge sie pohamować gdy ktoś próbuje mi dopiec, taka już jestem i się nie zmienię, po prostu nigdy nie oleje tego co ktoś mi zarzuca tym bardziej gdy to jest nieprawdą, tak zostałam nauczona i tyle. Przykro mi, za dużo tu jest kobiet z którymi ja nigdy się nie dogadywałam i wiem jakie baby potrafią być dokuczliwe dlatego chyba przeskocze na forum motoryzacyjne a moimi podopiecznymi zajmę się sama bądź z pomocą tych którzy się zadeklarowali i wiem że mogę na nich liczyć. Taizu mam nadzieję że masz racje i że jest tu więcej osób z takim nastawieniem jakie ty masz :ok:

no to się zajmij i nie rób nikomu łaski że tu wejdziesz napiszesz i wkleisz zdjęcie kotków
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Pon paź 18, 2010 0:59 Re: bezdomne maluchy ok 2-3 dniowe potrzebna pomoc!!

MartynaP pisze:
cooty pisze:

Przykro mi że nie moge sie pohamować gdy ktoś próbuje mi dopiec, taka już jestem i się nie zmienię, po prostu nigdy nie oleje tego co ktoś mi zarzuca tym bardziej gdy to jest nieprawdą, tak zostałam nauczona i tyle. Przykro mi, za dużo tu jest kobiet z którymi ja nigdy się nie dogadywałam i wiem jakie baby potrafią być dokuczliwe dlatego chyba przeskocze na forum motoryzacyjne a moimi podopiecznymi zajmę się sama bądź z pomocą tych którzy się zadeklarowali i wiem że mogę na nich liczyć. Taizu mam nadzieję że masz racje i że jest tu więcej osób z takim nastawieniem jakie ty masz :ok:

no to się zajmij i nie rób nikomu łaski że tu wejdziesz napiszesz i wkleisz zdjęcie kotków

kolejna cwaniara ;) a tobie nikt nie każe tu zaglądać i sie wypowiadać, mam nadzieje że i ciebie kiedyś ktoś tak potraktuje a ja nikomu nie mam zamiaru robić łaski, i wsadź sobie w 4 litery swoje uszczypliwe uwagi.

cooty

Post » Pon paź 18, 2010 1:03 Re: bezdomne maluchy ok 2-3 dniowe potrzebna pomoc!!

Dziewczyny, naprawdę starczy gorzkich słów. Po obu stronach...
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Pon paź 18, 2010 1:07 Re: bezdomne maluchy ok 2-3 dniowe potrzebna pomoc!!

cooty pisze:kolejna cwaniara ;) a tobie nikt nie każe tu zaglądać i sie wypowiadać, mam nadzieje że i ciebie kiedyś ktoś tak potraktuje a ja nikomu nie mam zamiaru robić łaski, i wsadź sobie w 4 litery swoje uszczypliwe uwagi.

w sumie nie każe ale moge sobie zaglądac gdzie mi sie podoba iw ypowiadac tez moge sie gdzie chce
to jest forum publiczne służy miedzy innymi do wyrazania opini wiec kazdy z nas w tym ja tez mam do tego prawo.
Moje posty nie obrazaja nikogo w przeciwienstwie do twoich i tylko dlatego napisalam tu ponownie

proponuje zapoznac sie z regulaminem bo chyba ci sie zapomnialo
ale juz bede taka dobra :mrgreen:

...2. Niedopuszczalne jest umieszczanie na Forum postów, materiałów i prywatnych wiadomości:
a) niecenzuralnych,
b) niezgodnych z prawem,
c) łamiących zasady netykiety,
d) będących ofertą kupna-sprzedaży lub rozmnażania nierasowych zwierząt,
e) obraźliwych i agresywnych,
f) będących spamem,
g) szkodzących dobremu imieniu Forum
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Post » Pon paź 18, 2010 1:15 Re: bezdomne maluchy ok 2-3 dniowe potrzebna pomoc!!

MartynaP pisze:
cooty pisze:kolejna cwaniara ;) a tobie nikt nie każe tu zaglądać i sie wypowiadać, mam nadzieje że i ciebie kiedyś ktoś tak potraktuje a ja nikomu nie mam zamiaru robić łaski, i wsadź sobie w 4 litery swoje uszczypliwe uwagi.

w sumie nie każe ale moge sobie zaglądac gdzie mi sie podoba iw ypowiadac tez moge sie gdzie chce
to jest forum publiczne służy miedzy innymi do wyrazania opini wiec kazdy z nas w tym ja tez mam do tego prawo.
Moje posty nie obrazaja nikogo w przeciwienstwie do twoich i tylko dlatego napisalam tu ponownie

...2. Niedopuszczalne jest umieszczanie na Forum postów, materiałów i prywatnych wiadomości:
a) niecenzuralnych,
b) niezgodnych z prawem,
f) będących spamem,

Ty swoimi wypowiedziami w tym temacie szkodzisz dobremu imieniu forum moim zdaniem z racji tego że nie pokazujesz nic dobrego wręcz przeciwnie swoimi wypowiedziami odstraszasz potencjalnych nowicjuszy, to że ty pomagasz kotom masz do tego odpowiednie warunki znajomosci na forum itp to już inna sprawa, ale daj w spokoju działać innym.
Do tego zaśmiecasz wątek bo są tu osoby które jednak chcą żebym napisała jak sie trzymają kociaki i wstawiła zdjęcia a że tobie sie to nie podoba to na jasny gwint sie wypowiadasz? zajmij sie swoimi sprawami a nie zatruwaj życia innym bo ci sie okres zbliża i masz ochote komuś dopiec, no sory bardzo , wtrąciłaś sie tylko po to żeby miec jakąś satysfakcje? co ci to dało? uszczęśliwiło cie to? jeżeli tak to gratuluje.
Ostatnio edytowano Pon paź 18, 2010 1:16 przez cooty, łącznie edytowano 1 raz

cooty

Post » Pon paź 18, 2010 1:16 Re: bezdomne maluchy ok 2-3 dniowe potrzebna pomoc!!

A ja się wypisuję :mrgreen:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pon paź 18, 2010 1:19 Re: bezdomne maluchy ok 2-3 dniowe potrzebna pomoc!!

cooty pisze:
MartynaP pisze:

a) niecenzuralnych,
b) niezgodnych z prawem,
f) będących spamem,

Ty swoimi wypowiedziami w tym temacie szkodzisz dobremu imieniu forum moim zdaniem z racji tego że nie pokazujesz nic dobrego wręcz przeciwnie swoimi wypowiedziami odstraszasz potencjalnych nowicjuszy, to że ty pomagasz kotom masz do tego odpowiednie warunki znajomosci na forum itp. Do tego zaśmiecasz wątek bo są tu osoby które jednak chcą żebym napisała jak sie trzymają kociaki i wstawiła zdjęcia a że tobie sie to nie podoba to na jasny gwint sie wypowiadasz? zajmij sie swoimi sprawami a nie zatruwaj życia innym bo ci sie okres zbliża i masz ochote komuś dopiec, no sory bardzo , wtrąciłaś sie tylko po to żeby miec jakąś satysfakcje? co ci to dało? uszczęśliwiło cie to? jeżeli tak to gratuluje.

zasmiecam,odstraszam...raczej chcę cię ściągnąć na ziemię-nie wyzywaj innych :!: nie potrafisz kultularnie prowadzic dialogu na forum :?:
jak juz tak bardzo chcesz wiedziec okres mi sie nie zbliża za to widze ze tobie chyba menopauza
...pa
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Post » Pon paź 18, 2010 1:22 Re: bezdomne maluchy ok 2-3 dniowe potrzebna pomoc!!

Jedyne czego nie potrafie to zrozumieć ludzi takich którzy z nudów szukają problemu i rozrywki poprzez dopiekanie innym.
Tak tak, również pozdrawiam.

cooty

Post » Pon paź 18, 2010 18:11 Re: bezdomne maluchy ok 2-3 dniowe potrzebna pomoc!!

Zajrzałam tu, żeby zobaczyć jak się maluchy mają-bo tyle niebezpieczeństw czyha na nie zanim podrosną- a tu jakaś taka dziwna sytuacja..
Nawet mi się nie chciało dokładnie czytać, ale chyba znowu jakieś pretensje pod adresem Cooty, że nie pozbawiła życia kociaków , a teraz jakiejś pomocy oczekuje...

Większość osób na forum jakiejś pomocy oczekuje, tylko, że jedni są bardziej skuteczni, a inni mniej, tak że nie rozumiem zupełnie o co chodzi.

ossett

Od: Pon lis 20, 2006 14:08

Post » Pon paź 18, 2010 18:32 Re: bezdomne maluchy ok 2-3 dniowe potrzebna pomoc!!

Liwia_ pisze: Tak, moja działalność zawsze ograniczała się do zabijania kotów, właśnie w ten sposób im pomagam...
.............
I w związku z tym, że jest masa, masa kotów które domów potrzebują zostawianie przy życiu ślepego miotu sprawia, że zginą kociaki już widzące, potrzebujące domu, świadome.
Ja nie mam kociąt. I niestety nie widzę, by było Ci przykro, że przez Twoje "wrażliwe serduszko" inne kociaki umrą.

Pogratulować wiary w to, że poprzez zabijanie można pomagać innym, nawet kotom.

Czy zabijasz własnymi rękoma?

I ciekawa jestem skąd to przekonanie, że kociak widzący jest bardziej świadomy niź jeszcze nie widzący? Masz na to jakieś naukowe dowody?

ossett

Od: Pon lis 20, 2006 14:08

Post » Pon paź 18, 2010 18:44 Re: bezdomne maluchy ok 2-3 dniowe potrzebna pomoc!!

Tak, własnoręcznie ukręcam łebki, co sprawia mi niewymowną radość :evil:
Na litość boską, dziękuję za gratulacje, ale ironia w pierwszym cytowanym zdaniu była chyba więcej niż czytelna :roll: A może mi się tylko wydawało...
Nie zamierzam wdawać się w bicie piany i pyskówki, moje stanowisko i opinia są jasne. Cooty wg mnie pokazała w wątku prawdziwe intencje i - przede wszystkim - godną podziwu "kulturę osobistą".
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

[poprzednia][następna]