Tytus Opal Tymianek doopsko grzeje w swoim domku :):):)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob paź 16, 2010 15:08 Re: Tytus Opal Tymianek doopsko grzeje w swoim domku :):):)

Ewciu no zapomniałam o jamnisiowatych , nie wiem juz w co ręce wsadzić :(

Gdyby ktoś bywał na dogo to zapraszam do suczynek :)

http://www.dogomania.pl/threads/194285- ... unieczki-będą-malutkie-ok.-5-kg-Myślenice-szukają-domów

Obrazek

Miszelino nie wiem czy Adolf , ale tak z Dobrego Weta :)

A gdyby ktoś miał ochotę pomóc w ratowaniu umierających szczeniaków to zapraszam Aniołowo :)

http://www.dogomania.pl/threads/194653- ... st15555470

[img]http://lh4.ggpht.com/_oHuqh2PJuJM/TLl1NLTC70I/AAAAAAAAE7Y/-hKv-8WPynQ/s576/photo%[/img]

No i to po co weszłam - Pan od Tytusa jest własnie u wetek , jak dzwoniłam wszedl i Tytusiątko ma się baaaardzo dobrze :)

Rudzia&Bianca

Od: Pon lis 30, 2009 12:54

Post » Sob paź 16, 2010 16:24 Re: Tytus Opal Tymianek doopsko grzeje w swoim domku :):):)

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Sob paź 16, 2010 16:43 Re: Tytus Opal Tymianek doopsko grzeje w swoim domku :):):)

Rudzia&Bianca pisze:Miszelino nie wiem czy Adolf , ale tak z Dobrego Weta :)

On jest oczywiście Alfred, a nie Adolf, w głowie mi się zamąciło. Złapałam go podczas wystawy w Myślenicach na Zarabiu. Był dokarmiany przez ludzi z barku koło hali, ale oni też nie wiedzieli, czyj on jest. A z oczu mu się lało. Więc złapałyśmy kawalera i zawiozłyśmy do Dobrego Weta. Z zastrzeżeniem, że jakby zgłosił się właściciel, to żeby z nami się kontaktował. Widać nie zgłosił się nikt.

Ale Alfred jest miziasty, kocha ludzi i jest rudy. Więc nie powinien mieć kłopotów ze znalezieniem domu.

U Dobrego Weta jest też nasza malutka czarno-biała Apolonia.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Sob paź 16, 2010 21:40 Re: Tytus Opal Tymianek doopsko grzeje w swoim domku :):):)

miszelina pisze:
Rudzia&Bianca pisze:Miszelino nie wiem czy Adolf , ale tak z Dobrego Weta :)

On jest oczywiście Alfred, a nie Adolf, w głowie mi się zamąciło. Złapałam go podczas wystawy w Myślenicach na Zarabiu. Był dokarmiany przez ludzi z barku koło hali, ale oni też nie wiedzieli, czyj on jest. A z oczu mu się lało. Więc złapałyśmy kawalera i zawiozłyśmy do Dobrego Weta. Z zastrzeżeniem, że jakby zgłosił się właściciel, to żeby z nami się kontaktował. Widać nie zgłosił się nikt.

Ale Alfred jest miziasty, kocha ludzi i jest rudy. Więc nie powinien mieć kłopotów ze znalezieniem domu.

U Dobrego Weta jest też nasza malutka czarno-biała Apolonia.

Ha to już wiem kto mi miejsce w klatkach zajmuje :) :ryk: :piwa:
Apolonia jest cudna , a o rudym niewiele zdążyłam się dowiedzieć i nie wiedziałam że Ty go złapałaś :ok:

A ja już zaczynam wątpić w ludzi , oni sami nie wiedzą czego chcą więc to ze cudny i rudy o niczym niestety nie świadczy :(

Ale za to sunieńska jedna z jamnisiowych chyba jedzie w poniedziałek do domku ;)

Rudzia&Bianca

Post » Sob paź 16, 2010 23:23 Re: Tytus Opal Tymianek doopsko grzeje w swoim domku :):):)

Gosiu czegoś nie widzę w poście ze zdjęciem suczynek - tam powinno być jedno czy dwa zdjęcia?
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Nie paź 17, 2010 19:13 Re: Tytus Opal Tymianek doopsko grzeje w swoim domku :):):)

kussad pisze:Gosiu czegoś nie widzę w poście ze zdjęciem suczynek - tam powinno być jedno czy dwa zdjęcia?

Dwa , jedno to zaproszenie na bazarek aniołkowy ale za nic nie chce zdjęcie wejść :(

http://www.dogomania.pl/threads/194653- ... zapraszamy

To spróbuję z pojedynczym aniołkiem ;)
Obrazek

Rudzia&Bianca

Post » Nie paź 17, 2010 19:14 Re: Tytus Opal Tymianek doopsko grzeje w swoim domku :):):)

O wszedł ;)

Rudzia&Bianca

[poprzednia]