^^ KocI SzczEciN~~ /część 5

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie paź 17, 2010 11:12 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 5

Jest dom dla Mańka na wsi . Poszukuje na dzisiaj transportu zeby odebrac Maniucha z obecnego domu i zawiezc do nowego- do Reptowa. To jest miedzy Zdunowem a Stargardem. Oddam oczywiscie za paliwo . Pomozcie plx .

kya

Od: Śro mar 14, 2007 17:09

Post » Nie paź 17, 2010 12:50 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 5

monika74 pisze:Dziewczyny napewno bolą was plecki po budkowaniu :roll: zapraszam do skorzystania z usług wykwalifikowanego
masazysty Beryla :mrgreen:
Obrazek

Monika ty musisz spa nadmorskie otworzyć ;)
Mam alergie na "kocie anioły" !
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

agiis-s

Od: Pon sty 29, 2007 14:18

Post » Nie paź 17, 2010 18:46 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 5

Odebralysmy z agiis Manka z dotychczasowego domu. Nikt go nie zegnal,nikt nie zapytal co z nim bedzie... Zostalo legowisko ,zabawki wiec byc moze Maniek bedzie zamieniony na nowszy model tak wiec uwaga na ul.Asnyka
Kropek rowniez wrocil z adopcji ...po 2 dniach! Miauczal w nocy ,Pan sie nie wyspal i uznal ,ze woli mlodszego kotka, takiego malutkiego . Pan z Łuczniczej bedzie szukal maluszka ,odradzam bo czlek nieodpowiedzialny i juz.

kya

Post » Nie paź 17, 2010 18:54 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 5

ludzie są beznadziejni :evil:
Obrazek Obrazek

monika74

Od: Czw gru 25, 2008 14:45

Post » Nie paź 17, 2010 18:59 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 5

agiis-s pisze:aaaaa...ja miałam zameldować że budki wykonane....12 sztuk wypasionych kocich willi z przedsionkiem i podwójną podłogą
(wiwat nasz naczelny konstruktor - Istna :lol: )
koszt jednej budki to około 15 złotych :ok: :ok: :ok: plus kilka godzin pracy kociarzy zapaleńców :)

do mafii dołączyła przez aklamację Sedith jako specjalistka od wyrzucania szkła :ryk:
udział w przedsięwzięciu brali również:
Rudolfrudy - szef szefów
Ihttp://forum.miau.pl/posting.php?mode= ... 35802#stna - wielki konstruktor
Kya - świstak i ciacho
Dominikaanna - zarządzajaca
oraz ja :P
wielkie dzięki - bez was by się nie udało :mrgreen:

khm khm chciałam sprostowanie uczynić - nie wszystkie one 12 z podłogą i przedsionkiem - część bez podwójnej podłogi i przedsionków. Piłująca Niemiłosiernie Styropian nie nadążała takowe sztuki czynić w każdej, albowiem zespół konkurencyjny produkował obok w szybszym tempie domki bez wypasów 8)
mówię to niniejszym głośno, bowiem zapobiec pragnę reklamacjon późniejszym, jakoby jakieś wybrakowane chatki na naszym wyrobisku powstawały :wink:
Obrazek

Istna

Od: Sob sty 19, 2008 14:25

Post » Pon paź 18, 2010 7:22 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 5

taaa...zaiste różne wzory chatek kocich powstały he he he

agiis-s

Post » Pon paź 18, 2010 15:09 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 5

Informacja od sandry:
Właśnie zgarnęłam potraconego kotka. Białobury około 4 miesięcy. Na gwałt potrzebny dt, informacje na FB i gdzie tam jeszcze...

agiis-s

Post » Pon paź 18, 2010 15:35 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 5

:(

Pixia

Od: Wto paź 27, 2009 15:22

Post » Pon paź 18, 2010 16:56 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 5

Mam kilka przedmiotów, które nadają się na bazarki. Chusteczniki, pojemniki szklane, świeczniki - wykonane metodą dekupage. Będzie więcej bo zaangażowałam do produkcji panie, które parają się takim rękodziełem :ok: Chętnie podrzucę komuś, kto potrafiłby taki bazarek zrobić - bo ja straszna guła komputerowa jestem :oops:

Jahoda

Od: Pon mar 22, 2010 20:55

Post » Pon paź 18, 2010 17:01 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 5

agiis-s pisze:Informacja od sandry:
Właśnie zgarnęłam potraconego kotka. Białobury około 4 miesięcy. Na gwałt potrzebny dt, informacje na FB i gdzie tam jeszcze...

Jakby było mało nieszczęścia, Sandra znalazła kolejnego kociaka, malutki, z bardzo silnym katarem, ledwo oddycha :?
Jeżeli ktoś (???) mógłby przygarnąć malucha proszę pisać. Sandra będzie wieczorem przy kompie to napisze więcej.
Obrazek Obrazek

e-dita

Od: Śro lip 11, 2007 12:41

Post » Pon paź 18, 2010 17:47 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 5

Bylam odwiedzic TeOdorka. Powiem krotko...to nie jest dobre miejsce na zdrowienie kota. On jest przerazony ,wisi z glowa w kuwecie zeby jakos sie schowac . Po chwili glaskania zaczal mruczec i udeptywac, tulic sie do reki . Po 15 minutach nabral apetytu i wrabal cala puszeczke pasztetu .
Jutro ma operacje zszywania tego ucha. Nie wiem ,ale ja to wszystko czarno widze .Nawet pisac mi sie nie chce o tym wszystkim :cry:

kya

Post » Pon paź 18, 2010 17:57 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 5

A nie da mu się do klatki jakiejś małej budki wstawić? Biedny kocio, przerażony.
Obrazek Obrazek

e-dita

Post » Pon paź 18, 2010 18:20 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 5

Widzialas na zdjeciu jaki maly jest ten boks. Kuwetka malenka,kawalek reczniczka i tlok. Caly czas chce mi sie ryczec jak sobie przypomne go z ta glowa w kuwecie :crying:

kya

Post » Pon paź 18, 2010 18:23 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 5

Dziewczyny, strach mnie wypuszczać z domu... Mam jednego ok 4 mies. białoburego kotka po potrąceniu i takie małe coś czarnopręgowane, ledwo oddycha, prawie się nie rusza... ma może z 1.5 miesiąca........

Nie mam gdzie ich trzymać!!! :( :( :( Może uważacie, że to głupie, że mimo tego je brałam, ale co miałam zrobić - jednego zostawić na chodniku przy ruchliwej ulicy, a drugiego niemal w katatoni pomiędzy samochodami na parkingu osiedlowym? :cry: Nie wiem, co dalej :cry:

Muszę wziąć się w garść, założyć wątki. Potem podlinkuję.

P.S. I jeszcze w międzyczasie zaliczkowałam kobyłę, która miała iść na rzeź.
Fundacja PRO EQUO Szczecin / Moryń kontakt 798 442 668 proequo@gmail.com

proequo

Od: Wto lut 02, 2010 13:52

Post » Pon paź 18, 2010 18:34 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 5

kya pisze:Widzialas na zdjeciu jaki maly jest ten boks. Kuwetka malenka,kawalek reczniczka i tlok. Caly czas chce mi sie ryczec jak sobie przypomne go z ta glowa w kuwecie :crying:

A jakby tam wystawówkę postawić, pozwolą? Tak tylko sobie głośno myślę...
Obrazek Obrazek

e-dita

[poprzednia][następna]