Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob paź 16, 2010 16:20 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

czesc Sihajko :kotek:

jak tam? pomalowane? :)

u nas tez by nalezalo odswiezyc sufit w lazience, bo mimo iz byl malowany i robiony rok temu, to juz farba odłazi, łuszczy się, ale pewnie predzej sprzedamy mieszkanie niz to naprawimy :roll: ;)

milego weekendowego odpoczynku dla Ciebie i koteczkow :1luvu:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Nie paź 17, 2010 7:10 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Obrazeksloneczka! :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Nie paź 17, 2010 10:37 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Hej Sihajko :1luvu:
jak tam szafeczka??
Koteczki pomagały?
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Nie paź 17, 2010 11:26 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Dzień dobry :)
Szafeczka będzie jutro :) A na razie łazienka odświeżona. Sufit pomalowany, kafelki wyszorowane. Będzie ładnie Joachima wielce zaintrygowała folia malarska. Tak pięknie szeleściła i można było w niej dziury pazurkami robić. Zainteresowała się też Gaja, ale ją urzekł piękny dźwięk folii, gdy się ją łapką pacało. :) Morfeuszek tylko obszedł, obwąchał i uznał, że to nic ciekawego. Za to farba tak ładnie pachniała, trzeba było sobie wąsy przyozdobić :lol: Tak więc dzięki pomocy tej trójki wszystko się pięknie udało :)
Moje chłopaki leniwym niedzielnym przedpołudniem:
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Nie paź 17, 2010 11:37 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Sihaja pisze:Dzień dobry :)
Szafeczka będzie jutro :) A na razie łazienka odświeżona. Sufit pomalowany, kafelki wyszorowane. Będzie ładnie Joachima wielce zaintrygowała folia malarska. Tak pięknie szeleściła i można było w niej dziury pazurkami robić. Zainteresowała się też Gaja, ale ją urzekł piękny dźwięk folii, gdy się ją łapką pacało. :) Morfeuszek tylko obszedł, obwąchał i uznał, że to nic ciekawego. Za to farba tak ładnie pachniała, trzeba było sobie wąsy przyozdobić :lol: Tak więc dzięki pomocy tej trójki wszystko się pięknie udało :)
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

Te Twoje cudne fotki odzwierciedlają te wielką miłość, jaką ich darzysz, To naprawde widać :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Danusia

Post » Nie paź 17, 2010 11:38 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

trawko, bo to moje małe kocie serduszka są :) Jak ich nie kochać? :)

Sihaja

Post » Nie paź 17, 2010 12:12 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Sihaja pisze:trawko, bo to moje małe kocie serduszka są :) Jak ich nie kochać? :)

ale w ich oczkach widać te wdzieczność :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Danusia

Post » Nie paź 17, 2010 14:25 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Sihaja pisze:Dzień dobry :)
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

Cześć słoneczka! Morfuniu, Ciocia całuje! :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Nie paź 17, 2010 14:31 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

:1luvu: rozkoszne niuńki :1luvu: a co masz, Sihajko, za drapaczek? mozesz go pokazac w calosci??

tillibulek

Post » Nie paź 17, 2010 15:25 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Kalairku, Morfeuszek wycałowany. Chociaż troszkę na mnie obrażony, bo ostatnio wciskam mu jogurcik, tak długo już przyjmuje antybiotyk, że trzeba mu podawać coś osłonowego... a że nie lubi jogurtu, to musze podawać troszkę strzykawką....
A drapaczek wygląda tak:
Obrazek
Tylko nadal nie umiem obrócić zdjęcia.... :oops:
Ale jak klikniesz na zdjęcie to się otworzy w programie i tam można obrócić, tylko nie potrafię tego jakoś zapisać...

Sihaja

Post » Nie paź 17, 2010 16:55 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Bardzo jesteś dzielna ! A panowie pieknie śpią. Tacy zmęczeni remontem... Ja dziś wróciłam z dwudniowego wypoczynku w SPA (a co, pochwalę się). W tym czasie Mratawoj już perfekcyjnie opanował kocią klapkę.
Całuski dla kotulków.

Mrata

Od: Pt cze 06, 2008 17:50

Post » Nie paź 17, 2010 18:38 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Hej Mrata :)
Spa to mi dziś zrobił Joachimek. Taki masaż łapkami, że hej. Do tego pozytywne mruczące wibracje.... a potem miła drzemka :)
Stopy grzała mi Gaja a brzuszek Morfeusz :) Spa domowe mam :)
A tak w ogóle to fajnie, ja jeszcze nigdy nie byłam w SPA, ale myślę, że to musi być baardzo przyjemne :)
A Mratawoj to łebski facet, nic dziwnego, że opanował klapkę :) Nie miałam żadnych wątpliwości, że tak będzie :)

Sihaja

Post » Nie paź 17, 2010 20:08 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Sihaja pisze:Kalairku, Morfeuszek wycałowany. Chociaż troszkę na mnie obrażony, bo ostatnio wciskam mu jogurcik, tak długo już przyjmuje antybiotyk, że trzeba mu podawać coś osłonowego... a że nie lubi jogurtu, to musze podawać troszkę strzykawką....
A drapaczek wygląda tak:
Obrazek
Tylko nadal nie umiem obrócić zdjęcia.... :oops:
Ale jak klikniesz na zdjęcie to się otworzy w programie i tam można obrócić, tylko nie potrafię tego jakoś zapisać...

Morfeuszku, nie obrazaj sie na pancie!! Pancia dba, kocha, chucha... :1luvu: :1luvu:

ja ostatnio tez musze na sile wciskac mojej Rubce saszetke na kryształki - na szczescie jest obrazona tylko przez pare minut - okazuje to tak, ze biegnie czym predzej do lazienki i siedzi tam po ćmoku :lol:

drapaczek rewelacyjny - tez mi sie taki marzy :D :D :ok: :ok: to jest Rufi? bardzo porzadnie wygląda

tillibulek

Post » Nie paź 17, 2010 20:09 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Sihaja pisze:Hej Mrata :)
Spa to mi dziś zrobił Joachimek. Taki masaż łapkami, że hej. Do tego pozytywne mruczące wibracje.... a potem miła drzemka :)
Stopy grzała mi Gaja a brzuszek Morfeusz :) Spa domowe mam :)

takie SPA jest najlepsze :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

tillibulek

Post » Nie paź 17, 2010 20:43 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Bez dwóch zdań?! A Marfunia całuj ile się da! :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

[poprzednia][następna]