Pućka - czyli przenosimy się na Szczyt paniki i zamykamy..

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 12, 2010 21:20 Re: Pućka - czyli jeszcze 3 tyg usztywnienia nóżki..

KaleidoStar pisze:Idę skręcić drugą nogę :D

czekaj nie teraz bo narazie Agatka chora no :roll:
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Wto paź 12, 2010 21:24 Re: Pućka - czyli jeszcze 3 tyg usztywnienia nóżki..

Aaa, no dobra.. jeszcze nie wstałam :D Postaram się poczekać, aż Agatka wyzdrowieje. Chociaż ja sobie co chwila coś robię, więc będzie ciężko :D

Na razie idę spać, więc może do jutra dotrwam w jednym kawałku :D

Pa laski, Kuby i inne koty, będę.. pewnie w czwartek dopiero. Jutro praca cały dzień, potem wpadnę do domu wyprysznicować swoje boskie, spracowane cialo, oporządzę koty i spadam na jam session "tribute to Queen" :D
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Wto paź 12, 2010 21:27 Re: Pućka - czyli jeszcze 3 tyg usztywnienia nóżki..

KaleidoStar pisze:Aaa, no dobra.. jeszcze nie wstałam :D Postaram się poczekać, aż Agatka wyzdrowieje. Chociaż ja sobie co chwila coś robię, więc będzie ciężko :D

Na razie idę spać, więc może do jutra dotrwam w jednym kawałku :D

Pa laski, Kuby i inne koty, będę.. pewnie w czwartek dopiero. Jutro praca cały dzień, potem wpadnę do domu wyprysznicować swoje boskie, spracowane cialo, oporządzę koty i spadam na jam session "tribute to Queen" :D

milej nocki Aniu :1luvu:
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Post » Czw paź 14, 2010 6:44 Re: Pućka - czyli jeszcze 3 tyg usztywnienia nóżki..

Na podrażnioną skórę moja kota dostała balsam szostakowskiego. Chyba wszędzie można dostać, może pomoże?
Mojej pomógł tylko kaftan :evil:
"Wielkość narodu i jego postęp moralny można poznać po tym w jaki sposób obchodzi się on ze swymi zwierzętami."
ObrazekObrazek

cherry_menthol

Od: Wto lut 03, 2009 15:49

Post » Czw paź 14, 2010 11:13 Re: Pućka - czyli jeszcze 3 tyg usztywnienia nóżki..

cherry_menthol pisze:Na podrażnioną skórę moja kota dostała balsam szostakowskiego. Chyba wszędzie można dostać, może pomoże?
Mojej pomógł tylko kaftan :evil:

narazie smaruje ja Alantanem bo nie ma wiekszych podraznien..
te usztywnienie musi ja strasznie swedziec..

Obrazek

Ciepła

Post » Pt paź 15, 2010 7:06 Re: Pućka - czyli jeszcze 3 tyg usztywnienia nóżki..

Ciepła pisze:
narazie smaruje ja Alantanem bo nie ma wiekszych podraznien..
te usztywnienie musi ja strasznie swedziec..

Ludzi stosują różne metody by się podrapać :twisted: Biedny koteczek, no :roll:

Mereth

Od: Pon paź 01, 2007 10:43

Post » Pt paź 15, 2010 7:16 Re: Pućka - czyli jeszcze 3 tyg usztywnienia nóżki..

Na samą myśl mnie swędzi...

Taki bezbronny stwór to straszny widok.
Ale chociaz wycałować można i nie umknie :mrgreen:
"Wielkość narodu i jego postęp moralny można poznać po tym w jaki sposób obchodzi się on ze swymi zwierzętami."
ObrazekObrazek

cherry_menthol

Post » Pt paź 15, 2010 18:29 Re: Pućka - czyli jeszcze 3 tyg usztywnienia nóżki..

cherry_menthol pisze:Na samą myśl mnie swędzi...

Taki bezbronny stwór to straszny widok.
Ale chociaz wycałować można i nie umknie :mrgreen:

oj tak :roll: ..
Pucka jest stworzona do calowania i miziania :1luvu: ..
uwielbiam to jej malutkie cialko,ktore sie we mnie wtula :1luvu: ..
jak ssa mi palce pracujec swoimi lapkami jakby ciasto wyrabiala :1luvu: ..
i te mruczanki :1luvu: ..
delikatny dotyk i Pućka jedzie z traktorkiem ino furczy :1luvu: ..

Obrazek

Ciepła

Post » Nie paź 17, 2010 17:10 Re: Pućka - czyli jeszcze 3 tyg usztywnienia nóżki..

A będą jakieś zdjęcia królewienki? :wink:

Mereth

Post » Nie paź 17, 2010 18:33 Re: Pućka - czyli jeszcze 3 tyg usztywnienia nóżki..

Prosimy o zdjecia, popieram!
I o wymiętoszenie koty w naszym imieniu....
:twisted:
ObrazekObrazek

cherry_menthol

Post » Wto paź 19, 2010 18:33 Re: Pućka - czyli jeszcze 3 tyg usztywnienia nóżki..

uwielbiam laptopa Dużej:
Obrazek

Obrazek

Ciepła

Post » Wto paź 19, 2010 18:38 Re: Pućka - czyli jeszcze 3 tyg usztywnienia nóżki..

to teraz pomoge grac Dużemu:
Obrazek

Obrazek

Ciepła

Post » Wto paź 19, 2010 18:44 Re: Pućka - czyli jeszcze 3 tyg usztywnienia nóżki..

no i bardzo lubie paczki:
Obrazek

Obrazek

Ciepła

Post » Wto paź 19, 2010 19:09 Re: Pućka - czyli jeszcze 3 tyg usztywnienia nóżki..

No królewienka, jak nic :wink:

Śliczna jest :1luvu: :1luvu: Cudeńko :1luvu:

A to zdjęcie mnie rozbraja :mrgreen: :lol:

Ciepła pisze:to teraz pomoge grac Dużemu:
Obrazek

Mereth

Post » Wto paź 19, 2010 19:14 Re: Pućka - czyli jeszcze 3 tyg usztywnienia nóżki..

Mereth pisze:No królewienka, jak nic :wink:

Śliczna jest :1luvu: :1luvu: Cudeńko :1luvu:

A to zdjęcie mnie rozbraja :mrgreen: :lol:

Ciepła pisze:to teraz pomoge grac Dużemu:
Obrazek

jest poprostu boska :1luvu:
uwielbiamy te malutka :1luvu:

Obrazek

Ciepła

[poprzednia][następna]