maciejowa pisze:Nie mam rodziny w Olsztynie... Chyba, że jakąś o jakiej nie wiem
Ja tez nie

Przodkowie na studia przyjechali i zostali na uczelni.
Z Bialegostoku i spod Krakowa.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
maciejowa pisze:Nie mam rodziny w Olsztynie... Chyba, że jakąś o jakiej nie wiem
MaryLux pisze:MiaudobryDlaczego najwięcej na forumie się dzieje, jak mnie tu nie maaaa? Wfsystcy się mnie bojąąąąąąąąąąąąąą?
Inka
trawa11 pisze:MaryLux pisze:MiaudobryDlaczego najwięcej na forumie się dzieje, jak mnie tu nie maaaa? Wfsystcy się mnie bojąąąąąąąąąąąąąą?
Inka
Ineczko ,musisz poprosić ,coby Ci Duża kompa do domu kupiła, wtedy będziesz zawsze![]()
MaryLux pisze:trawa11 pisze:MaryLux pisze:MiaudobryDlaczego najwięcej na forumie się dzieje, jak mnie tu nie maaaa? Wfsystcy się mnie bojąąąąąąąąąąąąąą?
Inka
Ineczko ,musisz poprosić ,coby Ci Duża kompa do domu kupiła, wtedy będziesz zawsze![]()
Duża mówi, że by mi neta kupiła, ale ma mało lekcjów i brakuje jej pinionżków na neta
maciejowa pisze:Wróciłam dzisiaj do naszego pierwszego wątku powspominać i znalazłam zdjęcie Mru na oparciu "Trawkowej" i naszej kanapy
I zdjęcie Mru ziewającego
Hehehe i znalazłam zdjęcie stóp Doroty, iwci i jeszcze kogoś
trawa11 pisze:maciejowa pisze:Wróciłam dzisiaj do naszego pierwszego wątku powspominać i znalazłam zdjęcie Mru na oparciu "Trawkowej" i naszej kanapy
I zdjęcie Mru ziewającego
Hehehe i znalazłam zdjęcie stóp Doroty, iwci i jeszcze kogoś
Podczytywałam kiedys Twój watek. Mru zawsze mi sie podobał![]()
![]()
![]()
ale kanapy nie zauwazylam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], haaszek i 31 gości