SMAKI i AROMATY z MOJEJ SPIŻARNI- KONIEC-OGROMNIE DZIĘKUJĘ:)

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Post » Nie paź 17, 2010 9:27 SMAKI i AROMATY z MOJEJ SPIŻARNI- KONIEC-OGROMNIE DZIĘKUJĘ:)

W dalszym ciągu w naszej nowej Kociej Chatce trwa remont, na który potrzeba jest duuużo pieniążków, pieniadze potrzebne sa równiez na leczenie i jedzenie dla kociaków.

Eh, gdyby tak chciały jeść moje przetwory to dzień i noc wkładałabym cos do słoików :wink: Jednak koty nie wyrażaja ochoty na moje małe co nieco wiec przetwory wystawiam na bazarek, coby "zarobiły" na jedzonko albo mały remoncik dla kociaków z Kociej Chatki :ok: :

Bazarek zakończy sie 21.X o godz. 21:00 :D

Wystawiam dwa zestawy:

Zestaw I - Przetwory owocowe Obrazek - cena wywoławcza - 35 zł + koszt wysyłki
Zwstaw II- Przetwory warzywne Obrazek - cena wywoławcza - 35 zł + koszt wysyłki

Nadal przetwarzam rózne owoce, na "tapecie" mam jeszcze owoce dzikiej róży, jarzębinę, jabłka, dynie, marchewkę 8) Jesli uda mi sie jeszcze cos zrobic zanim bazarek sie zakończy to dołoze, jesli nie to moze kiedys w innym bazarku zaistnieja :wink:
Nalewki równiez zostana "przedstawione" w innym bazarku, na razie jeszcze dla nich troche za wczesnie :wink:

Chciałam dodac, że posiadam jeszcze, pełnowartosciowe przetwory z ubiegłego sezonu i chetnie dodam wygrywającym jako gratis, jesli bedą wyrażac taka chęć :wink:

ZESTAW nr 1 - Licytuje - mamut- 260 zł

Obrazek W skład Zestawu nr I wchodzą : Galaretka Jabłkowo-Miętowa, Konfitura z Truskawek i Czerwonej Porzeczki, Konfitura Truskawkowa, Miód z Mniszka Lekarskiego, Pigwa w Syropie,Dżem Pomarańczowo-Cytrynowy, Konfitura Truskawkowo-Różana, Dżem z Rabarbaru, Sok z Aronii, Dżem Aroniowo-Gruszkowy, Powidła Śliwkowe, Powidła Śliwkowo-Różane, Powidła Śliwkowo-Czekoladowe, Konfitura Wisniowa, Skórka z Cytryny, Borówka Brusznica z Gruszką. oraz Przecier Pigwowo-Jabłkowy

Obrazek.....Obrazek - KONFITURA TRUSKAWKOWO-RÓŻANA płatki róż + truskawki to niesamowicie aromatyczna mieszanka :)

Obrazek....Obrazek - DŻEM POMARAŃCZOWO-CYTRYNOWY aromatyczny z nutka goryczki, którą nadała skórka cytrynowa

Obrazek....Obrazek - KONFITURA TRUSKAWKOWA klasyka :)

Obrazek....Obrazek....Obrazek - MIÓD Z MNISZKA LEKARSKIEGO z dodatkiem soku z cytryny, świetny jako dodatek do herbaty lub wody

Obrazek...Obrazek - POWIDŁA ŚLIWKOWO-CZEKOLADOWE pyszna, zdrowa "nutella" z prawdziwą mleczną czekoladą :)

Obrazek...,Obrazek - SOK Z ARONII samo zdrowie, mnóstwo wit c

Obrazek....Obrazek - KONFITURA Z TRUSKAWEK I CZERWONEJ PORZECZKI słodycz truskawek z kwaskowatością porzeczek. Pycha

Obrazek....Obrazek...Obrazek - GALARETKA JABŁKOWO-MIĘTOWA z lekka nutką świeżej mięty

Obrazek....Obrazek - PIGWA W SYROPIE genialna, pyszna, wspaniała :ok:pigwa zawiera 10x więcej wit c niz cytryna! wspaniały aromat i smak. Można dodawać do herbaty zamiast cytryny :1luvu:

Obrazek....Obrazek - BORÓWKA BRUSZNICA Z GRUSZKĄ świetna do mięs, serów czy grzanek

Obrazek...Obrazek - SKÓRKA Z CYTRYNY smazona, dodatek do wypieków

Obrazek...Obrazek - DŻEM ARONIOWO-GRUSZKOWY samo zdrowie, równiez moze byc jako dodatek do mięs czy serów

Obrazek....Obrazek - KONFITURA WISNIOWA klasyka :)

Obrazek....Obrazek - DŻEM Z RABARBARU dla miłośników troszkę kwaśniejszych przetworów, dla mnie bomba :ok:

Obrazek....Obrazek - POWIDŁA ŚLIWKOWO-RÓŻANE cudowne zestawienie, wspaniałe do pączków....zapach + smak :ok:

Obrazek...Obrazek - POWIDŁA ŚLIWKOWE klasyka :D

Obrazek.....Obrazek - PRZECIER PIGWOWO-JABŁKOWY pyszniutki i baaardzo witaminowy :wink:

ZESTAW nr 2
- Licytuje - kicia582 - 300 zł

Obrazek - W skład Zestawu II wchodzą : Buraczki z Papryką, Sałatka warstwowa, Kalafior w Sosie Pomidorowa-Paprykowym, Ogórki Konserwowe, Ogórki po Meksykańsku (z chilli), Sałatka Ogórkowa, Ogórki Kiszone, Sałatka "Witajcie wszyscy razem":), Sałatka z Kapusty, Sałatka Meksykańska (z curry), Fasolka w Sosie Pomidorowo-Warzywnym, Sałatka z Zielonych Pomidorów.

Obrazek....Obrazek - FASOLKA W SOSIE POMIDOROWO-WARZYWNYM dobra na zimno i ciepło

Obrazek...Obrazek - SAŁATKA Z ZIELONYCH POMIDORÓW z dodatkiem cebulki i papryki

Obrazek..Obrazek - SAŁATKA MEKSYKAŃSKA Z OGÓRKÓWz dodatkiem curry i chili

Obrazek....Obrazek - OGÓRKI PO MEKSYKAŃSKU świetny smaczek, czosnek i chili :wink:

Obrazek - SAŁATKA Z KAPUSTY z dodatkiem papryki i marchewki- moja ulubiona :ok:

Obrazek - SAŁATKA "WITAJCIE WSZYSCY RAZEM" :wink: jakie warzywa były pod ręką są w słoiku :D m.inn. brokuł,cukinia,kalafior,patison...

Obrazek - SAŁATKA Z OGÓRKÓW typu szwedzka

Obrazek....Obrazek - BURACZKI Z PAPRYKĄ od lat w mojej spiżarni

Obrazek - OGÓRKI KISZONE uważam, ze sa genialne :ok: woda spod ogórków jest pyszna do wypicia (mnóstwo wit i mikroelementów) ale równiez mozna dodac do zupy ogórkowej

Obrazek...Obrazek - KALAFIOR W SOSIE POMIDOROWO-PAPRYKOWYM w ubiegłym roku miałam duzo pozytywnych opinii :wink:

Obrazek - SAŁATKA WIELOWARZYWNA bardzo lubie sałatki z dodatkiem fasolki :)

Obrazek....Obrazek - OGÓRKI KONSERWOWE klasyka :D

Serdecznie zapraszam :D
Ostatnio edytowano Czw paź 21, 2010 21:44 przez Iweta, łącznie edytowano 27 razy
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Nie paź 17, 2010 9:42 Re: SMAKI i AROMATY z MOJEJ SPIŻARNI-na remont KOCIEJ CHATKI

zestaw nr 2 za wywoławczą poproszę :wink:
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Nie paź 17, 2010 10:02 Re: SMAKI i AROMATY z MOJEJ SPIŻARNI-na remont KOCIEJ CHATKI

Szkoda, że pojedynczo nie sprzedajesz. Może kiedyś? ;)
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Nie paź 17, 2010 10:10 Re: SMAKI i AROMATY z MOJEJ SPIŻARNI-na remont KOCIEJ CHATKI

a ja gorąco polecam!! w zeszłym roku kupiłam na bazarku zestaw słodkości, REWELACJA!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy. Jerzy Pilch
wyprzedaż szafy, zapraszam :)

gosikbaum

Od: Pt sty 30, 2009 21:43

Post » Nie paź 17, 2010 10:11 Re: SMAKI i AROMATY z MOJEJ SPIŻARNI-na remont KOCIEJ CHATKI

poproszę oba zestawy, nr 2 przebijam o 2 zł :)
na necie z doskoku : kontakt: 607 488 598
Obrazek

BUDRYSEK

Od: Czw maja 22, 2008 19:37

Post » Nie paź 17, 2010 10:14 Re: SMAKI i AROMATY z MOJEJ SPIŻARNI-na remont KOCIEJ CHATKI

1 za wywoławczą

Przetwory bardzo gorąco polecam. Wiem co mówię, już się nimi zajadałam.
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Nie paź 17, 2010 10:29 Re: SMAKI i AROMATY z MOJEJ SPIŻARNI-na remont KOCIEJ CHATKI

Petka-P1 pisze:1 za wywoławczą

Przetwory bardzo gorąco polecam. Wiem co mówię, już się nimi zajadałam.

NO NARESZCIE !!!
Poproszę zestaw 1 -szy i ostatnią cenę podbijam o 5 zł

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Nie paź 17, 2010 10:33 Re: SMAKI i AROMATY z MOJEJ SPIŻARNI-na remont KOCIEJ CHATKI

nr 1 +5
pozdrawiam, Agnieszka&Pati

Yoga Kropka Żabcia Gery

yogusia

Od: Pt mar 20, 2009 15:55

Post » Nie paź 17, 2010 10:38 Re: SMAKI i AROMATY z MOJEJ SPIŻARNI-na remont KOCIEJ CHATKI

Nareszcie :D jest ten bazarek :D nr 2 50 zł
Obrazek

ewaf

Od: Wto sty 06, 2004 19:04

Post » Nie paź 17, 2010 10:41 Re: SMAKI i AROMATY z MOJEJ SPIŻARNI-na remont KOCIEJ CHATKI

O matko, ślinotoku dostałam :)

elu

Od: Czw kwi 15, 2010 18:44

Post » Nie paź 17, 2010 10:58 Re: SMAKI i AROMATY z MOJEJ SPIŻARNI-na remont KOCIEJ CHATKI

Bardzo dziekuje za tak duże zainteresowanie :1luvu:

Chciałam tylko dodac, że posiadam jeszcze pełnowartosciowe przetwory z ubiegłego sezonu i chetnie dodam wygrywającym jako gratis jesli bedą wyrażac taka chęć :wink:

Iweta

Post » Nie paź 17, 2010 11:02 Re: SMAKI i AROMATY z MOJEJ SPIŻARNI-na remont KOCIEJ CHATKI

nr 1 za 50
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Nie paź 17, 2010 11:06 Re: SMAKI i AROMATY z MOJEJ SPIŻARNI-na remont KOCIEJ CHATKI

Petka-P1 pisze:nr 1 za 50

Dziekuję :D Ty zawsze jesteś pierwsza na moim bazarku z przetworami :1luvu:

Iweta

Post » Nie paź 17, 2010 13:57 Re: SMAKI i AROMATY z MOJEJ SPIŻARNI-na remont KOCIEJ CHATKI

Zestaw 1 -60, zestaw 2 -55 :mrgreen:
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Nie paź 17, 2010 14:58 Re: SMAKI i AROMATY z MOJEJ SPIŻARNI-na remont KOCIEJ CHATKI

taizu pisze:Zestaw 1 -60, zestaw 2 -55 :mrgreen:

Zestaw 1 za 65 zł poproszę :)

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

[następna]