Bingo już dawno w domu:)jego siostry-łapiemy na sterylki

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob paź 16, 2010 14:27 Re: WRO,kociak na ulicy , jak znaleźć mu dom tymczasowy...:(

oby ktoś je wypatrzył...

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Sob paź 16, 2010 16:24 Re: WRO,kociak na ulicy , jak znaleźć mu dom tymczasowy...:(

pokopiujcie te ogłoszenia i wrzućcie na inne stronki gumtree,auto giełdę - ja chwilowo nie mam czasu :oops:
Obrazek

SASZEŃKO NA ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH [*]

Edytka1984

Od: Czw cze 17, 2010 19:13

Post » Nie paź 17, 2010 9:09 Re: WRO,kociak na ulicy , jak znaleźć mu dom tymczasowy...:(

No cholerka no wziełabym bidule na tymczas, ale mam milion wątpliwości :roll:

No bo mam aktualnie na tymczasie tą bide: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=118119

Ona nie szczepiona, jeszcze nawet dwa tygodnie nie minęły odkąd jest u mnie (ma już DS, który na nią czeka) i strasznie się boję, że to byłoby groźne i dla Kreski i dla maluchów (wszak one też nie szczepione).

Zimno już i strasznie ich szkoda... mogę zrobić banerek i trochę ogłoszeń dzisiaj, póki co chociaż tyle.

No i trzymam :ok: :ok: :ok: bardzo bardzo mocno.

ciekawa.swiata

Od: Śro paź 06, 2010 11:29

Post » Nie paź 17, 2010 9:12 Re: WRO,kociak na ulicy , jak znaleźć mu dom tymczasowy...:(

ciekawa.swiata pisze:No cholerka no wziełabym bidule na tymczas, ale mam milion wątpliwości :roll:

No bo mam aktualnie na tymczasie tą bide: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=118119

Ona nie szczepiona, jeszcze nawet dwa tygodnie nie minęły odkąd jest u mnie (ma już DS, który na nią czeka) i strasznie się boję, że to byłoby groźne i dla Kreski i dla maluchów (wszak one też nie szczepione).

Zimno już i strasznie ich szkoda... mogę zrobić banerek i trochę ogłoszeń dzisiaj, póki co chociaż tyle.

No i trzymam :ok: :ok: :ok: bardzo bardzo mocno.

to może jak już tego obecnego tymczasika wydasz , to wzięłabyś tego maluszka ? ja postaram się namówić sąsiada na przetrzymanie to w tzw. tymczasowym domu tymczasowym i zaszczepić maluszka - wtedy mógłby trafić do Ciebie :D i szukać domu
proszę o rozwazenie :mrgreen:

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Nie paź 17, 2010 9:40 Re: WRO,kociak na ulicy , jak znaleźć mu dom tymczasowy...:(

a co z resztą małych?

no dla mnie najważniejszy jest test przeciw pp. Jeśl będziei - to mogę brać po tej bidzie tylko, że to nie tak znowu szybko będzie :roll: wet stwierdził, że dopiero za ok 3 tyg będzie można pomyśleć o jej szczepieniu.

ale jeśli małe zdrowe i zaszczepione będzie to mogę przebunkrować dopóki ktoś nie przytuli do serducha :)

ciekawa.swiata

Post » Nie paź 17, 2010 9:43 Re: WRO,kociak na ulicy , jak znaleźć mu dom tymczasowy...:(

ciekawa.swiata pisze:a co z resztą małych?

no dla mnie najważniejszy jest test przeciw pp. Jeśl będziei - to mogę brać po tej bidzie tylko, że to nie tak znowu szybko będzie :roll: wet stwierdził, że dopiero za ok 3 tyg będzie można pomyśleć o jej szczepieniu.

ale jeśli małe zdrowe i zaszczepione będzie to mogę przebunkrować dopóki ktoś nie przytuli do serducha :)

wygląda na zdrowego , szczepienie mogę sfinansować ( z naszych bazarków) na test niestety nie stać nas :oops:
ale jak byłaby zasadnosć testu, kiedy nie ma żadnych objawów i po szczepieniu się nie pochoruje.....tylko co ja z nim zrobię jeśli się rozchoruje.... na ulicę z powrotem wyrzucę :( ehhh.... nie mam pomysłu....

jessi74

Post » Nie paź 17, 2010 9:48 Re: WRO,kociak na ulicy , jak znaleźć mu dom tymczasowy...:(

test dla mnie taki ważny bo mam jeszcze 5 swoich... a ostatnio nieźle się wystrachałam jak mi je weci już prawie chowali 8O
teraz wolę nie ryzykować.

Jeśli zdrów to raczej nie powinien się pochorować... mogę coś wygrzebać na bazarki u siebie, jakby co.
Przy tej biduli którą mam teraz już mi dziewczyny z forum pomagają z karmą.

Dzisiaj pogrzebię za bibelotami na bazarki. Póki co zmykam do szkoly.

:ok: :ok: :ok:

ciekawa.swiata

Post » Nie paź 17, 2010 9:57 Re: WRO,kociak na ulicy , jak znaleźć mu dom tymczasowy...:(

ciekawa.swiata pisze:test dla mnie taki ważny bo mam jeszcze 5 swoich... a ostatnio nieźle się wystrachałam jak mi je weci już prawie chowali 8O
teraz wolę nie ryzykować.

Jeśli zdrów to raczej nie powinien się pochorować... mogę coś wygrzebać na bazarki u siebie, jakby co.
Przy tej biduli którą mam teraz już mi dziewczyny z forum pomagają z karmą.

Dzisiaj pogrzebię za bibelotami na bazarki. Póki co zmykam do szkoly.

:ok: :ok: :ok:

jeśli Twoje koty są szczepione, to pp nie jest dla nich groźna , a tym bardziej śmiertelna. Ale oczywiście nie nalegam - jasne jest dla mnie , jaki jest warunek, abyś mogła kociaka przygarnąć. Może coś wymyślimy. Ja niestety nie jestem w stanie pomóc finansowo. Kociakom założyłam tylko wątek :oops: bo bardzo mi ich szkoda, teraz już w nocy przymrozki....
Ostatnio edytowano Nie paź 17, 2010 18:20 przez jessi74, łącznie edytowano 1 raz

jessi74

Post » Nie paź 17, 2010 10:03 Re: WRO,kociak na ulicy , jak znaleźć mu dom tymczasowy...:(

byłoby fajnie, gdyby udało się pomóc chociaż jednemu.... :oops: tam są cztery kociaki - ale już zwątpiłam, że dla nich znajdzie się dom..... :(

jessi74

Post » Nie paź 17, 2010 10:30 Re: WRO,kociak na ulicy , jak znaleźć mu dom tymczasowy...:(

Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43

Post » Nie paź 17, 2010 17:22 Re: WRO,kociak na ulicy , jak znaleźć mu dom tymczasowy...:(

znalazłam dzisiaj chwilkę i podeszłam z aparatem, niestety zastałam tylko kocicę, maluchy pewnie pochowane, bo pomimo ze dzisiaj było słoneczko, to zimno już :( w nocy ma być -3 stopnie :(

jessi74

Post » Nie paź 17, 2010 17:45 Re: WRO,kociak na ulicy , jak znaleźć mu dom tymczasowy...:(

Na szybko zmotałam coś takiego:

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117974][img]http://i22.photobucket.com/albums/b318/kretol/banerek_wro.jpg[/img][/url]

ciekawa.swiata

Post » Nie paź 17, 2010 18:11 Re: WRO,kociak na ulicy , jak znaleźć mu dom tymczasowy...:(

ciekawa.swiata pisze:Na szybko zmotałam coś takiego:

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117974][img]http://i22.photobucket.com/albums/b318/kretol/banerek_wro.jpg[/img][/url]

:1luvu:

jessi74

Post » Nie paź 17, 2010 18:12 Re: WRO,kociak na ulicy , jak znaleźć mu dom tymczasowy...:(

Przypnę banerek i :ok: za kociaki
Pako

Post » Pon paź 18, 2010 20:48 Re: WRO,kociaki proszą o dt!marzną w zimnej piwnicy!!!!

:(

jessi74

[poprzednia][następna]