jaaana pisze:zabers pisze:"Łomatokobosko"! Ale który jest najładniejszy?
Najładniejszy jest ten najładniejszy
Rozumiem. To wiele wyjaśnia.
Moderator: Moderatorzy
jaaana pisze:zabers pisze:"Łomatokobosko"! Ale który jest najładniejszy?
Najładniejszy jest ten najładniejszy
zabers pisze:Aszszsz, gupi zabers. Nie przywitał się z Nowym Gościem.
Bydgostia, cześć i czołem.Witaj na forum!
Bydgostia pisze:zabers pisze:Aszszsz, gupi zabers. Nie przywitał się z Nowym Gościem.
Cześć, jestem nowa, ale nie tak bardzo, bo podglądam Was od dawnaTeraz mam już swojego przygarniętego kociaka, więc postanowiłam sie trochę poudzielać.
Bydgostia pisze:zabers pisze:Aszszsz, gupi zabers. Nie przywitał się z Nowym Gościem.
Cześć, jestem nowa, ale nie tak bardzo, bo podglądam Was od dawnaTeraz mam już swojego przygarniętego kociaka, więc postanowiłam sie trochę poudzielać.
MaybeXX pisze:Ale tempoNormalnie nienormalny refleks trzeba mieć na tym bazarku
![]()
Mogę prosić o nr konta i koszt wysyłki?
Bydgostia pisze:MaybeXX pisze:Ale tempoNormalnie nienormalny refleks trzeba mieć na tym bazarku
![]()
Ja też mogę?
zabers pisze:Bydgostia pisze:MaybeXX pisze:Ale tempoNormalnie nienormalny refleks trzeba mieć na tym bazarku
![]()
Ja też mogę?
Możesz. zabers jest paskud, ale w weekendy robi sobie wolne od razu odpisuje na PW.
Kociama - jeszcze kusisz?
WIRGINIA pisze:Zima idzie wielkimi krokami! [...] dzikie dziki piwniczne postanowiły się oddziczyć i jakimś cudem wprowdziły sie do nas.
matka maruda pisze:Łojery! Zabers, jeszcze zanim coś wystawisz na bazarku, to już wszystko wykupione!
ZABERS - SUPERSPRZEDAWCA!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość