Pecia,Niuś,Kajtek,Albert&Ja część pierwsza

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie paź 10, 2010 14:54 Re: Pecia,Niuś,Kajtek,Albert&Ja Niuś ZAGINĄŁ Poznań - Podolany!

Moja Antośka też była niewychodząca,przypadkowo zwiała gdy drzwi się od trzaśnięcia u sąsiadów otworzyły(są lekko opuszczone na zawiasach i maja taką tendencję,więc wiedząc o tym od tamtej pory zawsze przekręcam klucz),też nie znała terenu-zniknęła na 8 tygodni i wróciła!!!!!!!
Kasiu-on wróci,wróci na pewno!!!!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pon paź 11, 2010 7:39 Re: Pecia,Niuś,Kajtek,Albert&Ja Niuś ZAGINĄŁ Poznań - Podolany!

Kciuki są cały czas :ok:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Pon paź 11, 2010 22:02 Re: Pecia,Niuś,Kajtek,Albert&Ja Niuś ZAGINĄŁ Poznań - Podolany!

Niusiu, wracaj, prosze! Pancia teskni i czeka, pozostale koty tez czekaja i tesknia...

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pt paź 15, 2010 20:48 Re: Pecia,Niuś,Kajtek,Albert&Ja Niuś ZAGINĄŁ Poznań - Podolany!

Dzisiaj mija 5 tygodni. :cry:

Od wczesnej wiosny dokarmiamy pewnego czarnego kota. Dostał robocze imię Pafnucy.
Dzisiaj Pafnucy zmylił TŻ. Godzina 6 rano. TŻ wyjeżdża do pracy, a pod moim autem widzi czarnego kota.
Schyla się, kot nie ucieka. Budzi mnie o tej nieprzyzwoitej porze i mówi chodź zobacz chyba Niusiu.
Pafnucy TŻowi pierwszy raz zrobił taki numer, mnie nabrał już 2 razy.
Jest podobny do Niusia. Jednak ma klapnięty czubek ucha i jest nie wykastrowany.

Byłam dzisiaj oglądać kota o którym wcześniej pisała Etka.
Też nie Niusiu. Jednak tak jak Kotyk od Marci niesamowity miziak. Przybiegł od razu. Dał się bez problemu zabrać na ręce.
Takie fajne koty się znajdują. Całe szczęście, że trafiają na wspaniałych ludzi.
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Pt paź 15, 2010 20:55 Re: Pecia,Niuś,Kajtek,Albert&Ja Niuś ZAGINĄŁ Poznań - Podolany!

Petka-P1 pisze:Dzisiaj mija 5 tygodni. :cry:

Od wczesnej wiosny dokarmiamy pewnego czarnego kota. Dostał robocze imię Pafnucy.
Dzisiaj Pafnucy zmylił TŻ. Godzina 6 rano. TŻ wyjeżdża do pracy, a pod moim autem widzi czarnego kota.
Schyla się, kot nie ucieka. Budzi mnie o tej nieprzyzwoitej porze i mówi chodź zobacz chyba Niusiu.
Pafnucy TŻowi pierwszy raz zrobił taki numer, mnie nabrał już 2 razy.
Jest podobny do Niusia. Jednak ma klapnięty czubek ucha i jest nie wykastrowany.

Byłam dzisiaj oglądać kota o którym wcześniej pisała Etka.
Też nie Niusiu. Jednak tak jak Kotyk od Marci niesamowity miziak. Przybiegł od razu. Dał się bez problemu zabrać na ręce.
Takie fajne koty się znajdują. Całe szczęście, że trafiają na wspaniałych ludzi.

Niusiu sie znajdzie, zobaczysz juz niedługo, bedzie dobrze Obrazek
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Sob paź 16, 2010 7:44 Re: Pecia,Niuś,Kajtek,Albert&Ja Niuś ZAGINĄŁ Poznań - Podolany!

Przed chwilą przeczytałam o kotku,który znalazł sie po 3 miesiącach!!!!!!
Niusiu tez wróci!!!!
viewtopic.php?f=1&t=118636&p=6533325#p6533325
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Sob paź 16, 2010 11:25 Re: Pecia,Niuś,Kajtek,Albert&Ja Niuś ZAGINĄŁ Poznań - Podolany!

Kurcze, Pecia trzymam kciuki by sie odnalazl.
Nie trac nadzieji, musi sie znalezc.

Wspolczuje bardzo mocno.

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Nie paź 17, 2010 8:34 Re: Pecia,Niuś,Kajtek,Albert&Ja*Niuś ZAGINĄŁ P-ń* tymczas Burbon

Od wczoraj mieszka z nami tymczas Burbon. Piękny, bardzo duży, około roczny kocurek.
Jest bardzo nieśmiały, z tego też powodu zameldowany chwilowo w łazience.
W tej chwili w niej czuje się bezpiecznie. Mruczy, tuli się, wywala brzuchol do głaskania.
Wypuszczony chowa się pod szafy.

Kotek jest bardzo dobrze wychowany. Siku i qpa w kuwecie.
Troszkę mnie martwi mizerne jedzenie. Śmietanka za to bardzo smakuje.

Burbon ma zapewniony wikt i opierunek dzięki fundacji Agapeanimali.
Duża von Focha bardzo dziękuję za zaufanie.

Oto bohater.
Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Post » Nie paź 17, 2010 8:36 Re: Pecia,Niuś,Kajtek,Albert&Ja*Niuś ZAGINĄŁ P-ń* tymczas Burbon

Śliczny kocurek Kasieńko! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Może ma problemy z jelitami,lub z kaliciwirozą?-wet go oglądał?
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie paź 17, 2010 8:40 Re: Pecia,Niuś,Kajtek,Albert&Ja*Niuś ZAGINĄŁ P-ń* tymczas Burbon

Kasiu fundacja jak najbardziej wszystkiego dopilnowała. Kocurek jest po wizycie u weta. Jest wykastrowany, zaszczepiony.
Opcja full wypas.

Petka

Post » Nie paź 17, 2010 8:44 Re: Pecia,Niuś,Kajtek,Albert&Ja*Niuś ZAGINĄŁ P-ń* tymczas Burbon

To może stres związany ze zmiana miejsca tak na niego wpływa?
Może apetyt sie poprawi wraz z upływem czasu?
Wiesz-nowe miejsce,nowe zapachy.....
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie paź 17, 2010 15:56 Re: Pecia,Niuś,Kajtek,Albert&Ja*Niuś ZAGINĄŁ P-ń* tymczas Burbon

sliczny pysio ma :1luvu: :1luvu:

Niusiu wracaj!!!

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Nie paź 17, 2010 17:09 Re: Pecia,Niuś,Kajtek,Albert&Ja*Niuś ZAGINĄŁ P-ń* tymczas Burbon

my nadal :ok:
Obrazek

Agata&Alex

Od: Śro lut 11, 2009 10:14

Post » Pon paź 18, 2010 7:25 Re: Pecia,Niuś,Kajtek,Albert&Ja*Niuś ZAGINĄŁ P-ń* tymczas Burbon

Za nowego tymczasika :ok:

Niusiu...wracaj już... :ok:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Wto paź 19, 2010 16:52 Re: Pecia,Niuś,Kajtek,Albert&Ja*Niuś ZAGINĄŁ P-ń* tymczas Burbon

Kasieńko- i jak Burbonik?-zaczał jeść?
Buziaki wielkie dla Was i :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za Niusia,żeby juz wreszcie wrócił!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

[poprzednia][następna]