Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 14, 2010 23:58 Re: Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

Agara dziękujemy już jest u mnie na koncie jutro zakupię puszeczki :1luvu:
Florida dzięki za weta :1luvu:
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

iwonac

Od: Śro sty 25, 2006 12:53

Post » Pt paź 15, 2010 0:17 Re: Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

Rany srebrny niedotykalski znowu wylazł i lata po całym mieszkaniu :mrgreen:

iwonac

Post » Pt paź 15, 2010 20:00 Re: Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

Byliśmy dzisiaj u weta-kotki wyglądają na zdrowe zostały odpchlone i odrobaczone uszka czyste. Mają do 10 tygodni.
Są dwie dziewczynki srebrna i białosrebrna
I dwóch chłopczyków bury z małą porcją białego i bury z dużą porcją białego.
Najgrzeczniejsza była drobinka srebrnobiała i burasek z burą łapką-on też jest najweselszy.
Srebna jakoś się nie darła za to burasek z białym bał się i nawiewał do kontenerka.
W przyszłym tygodniu Klarcia idzie na sterylkę Bonusek nadal ma mnie w nosie.
Klarcia je za trzech. Wszystkie kotki bardzo wyładniały bo są czyściutkie.

iwonac

Post » Pt paź 15, 2010 21:34 Re: Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

Jestem, żyję, kibel też.

Cieszę się, że koty były u weterynarza, kabel mam teraz muszę znaleźć... aparat :evil: mam dośc tego bałaganu, jeszcze nie jesteśmy wypakowani na sto procent.

Szukam...

I przepraszam, głupio mi strasznie...
najszczesliwsza

Post » Pt paź 15, 2010 21:44 Re: Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

Cierpliwie czekamy aparat miałaś jeszcze w poniedziałek mam nadzieję,że nie połynął..... nie powiem z czym :ryk:

iwonac

Post » Pt paź 15, 2010 21:48 Re: Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Mam nadzieję, że kotki wybaczą mi moje pomieszanie z poplątaniem, aparat był pod fotelem pasażera w... samochodzie... :piwa: taka jestem zdolniacha!

Iwona ja Ci mogę po prostu pożyczyć aparat i kabelek i porobisz zdjęcia, umówiłybyśmy się jutro po 18 na Placu Biegańskiego ja będę z pracy wracała... Co Ty na to?
najszczesliwsza

Post » Pt paź 15, 2010 22:00 Re: Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

spadam spać, biorę jutro ze sobą aparat do pracy, postaram się rano przeczytać odpowiedź na forum,a jak nie to gdzieś po 15 do Ciebie zadzwonię, chyba, że możesz już wysyłać SMSy.

A co do kociąt to podtrzymuję - biorę 2 z brzegu :1luvu: :1luvu: :1luvu: tyle, że ja to kocham wszystkie koty i każdego napotkanego mam ochotę wziąć do domu, a tak się nie da...
U mnie Lady Buba wciąż na tymczasie, liczę na cud jakiś, ogólnie całościowo moja ferajna przeżyła przeprowadzkę bardziej niż mój synek...

Kocięta... kocięta TeŻetowi też się podobają i mówi, że z takim umaszczeniem szybko znajdą domki.

A synek mówi, że nie chce nowych kotków, że to nie nasze kotki na zdjęciach, że Bubę on kocha, ale Buba nie ma domku i biedna jest...
najszczesliwsza

Post » Pt paź 15, 2010 22:26 Re: Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

Agatko chyba już mogę sms-y odwiedziłam salon Plusa choć koleżanka napisała, że nie cały doszedł ale moim zdaniem cały tylko tak nieskładnie pisałam :ryk:, że kobieta pojąć nie mogła To chciałam Cię prosić o pożyczkę w/w przedmiotów już wcześniej ale nieśmiałam. Tylko musisz mi pokazać jak obsługiwać. Jutro muszę odwiedzić ojcowiznę bo mój tata dokonał zakupu drzewka owocowego marki śliwka ulena i ma zamiar ją posadzić i muszę dopilnować wyboru odpowiedniej lokalizacji jako ,że mogę jej potem nie odnaleźć na wprawdzie moich ale mocno zarosniętych hektarach. Jesli nie zdążę wrócić do 18 to jakoś się umówimy to wezmę sobie. Bardzo dziękuję za zdjęcia. Jak widać małpiszony postanowiły wtedy spać. :kotek: Klarcia i Bonusek mają obtarte noski od klatki łapki ale już im się zagoiły w malutkie strupki.
To srebrne na drapaku to ta mała uciekinierka co się drze i syczy jak ją łapię. Mała od strony drapaczka to to słodkie co pozwala się przytulać oczywiście jak ja najpierw złapiesz :kotek:
Przytulony do niej to ten burasek co się najwięcej u weta denerwował a w kuwetce śpi burasek z burą łapką,który jak nie spi to się cały czas bawi.
To ja też idę spać. Miała do 23 przyjechać samantha po klatkę łapkę ale jeszcze jej nie ma to już nie czekam pa,pa

iwonac

Post » Pt paź 15, 2010 22:49 Re: Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

Nie przyjechałam, bo nie byłam pewna, czy mi ją pożyczysz. A potrzebna, bo nie wierzę TŻ, że potrafi złapać każdego kota. Chyba będę z rana.

Samantha

Od: Śro sty 31, 2007 21:51

Post » Sob paź 16, 2010 18:08 Re: Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

Iwonko tyle mogłam pomóc, a kociaki śliczne :D
Obrazek

agara

Od: Pon lis 09, 2009 22:35

Post » Sob paź 16, 2010 20:59 Re: Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

przepraszam za spam, prosze rozeslijcie po znajomych z okolic:
Obrazek

to stacja orlen , bar kaktus - okolice rudnika wielkiego, kamienicy polskiej, romanowa...
wiecej zdjec psiaka i wąten na dogo:
http://www.dogomania.pl/threads/192405-Dogomaniacy-CZ%C4%98STOCHOWY-KAMIENICY-POLSKIEJ-%C5%9Bl%C4%85sk-PILNIE-POTRZEBNI!B%C5%81AGAM-ZERKNIJCIE!/page52

Obrazek
Obrazek
Obrazek

florida_blue

Od: Nie cze 18, 2006 11:19

Post » Sob paź 16, 2010 22:22 Re: Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

Biedny piesek przejeżdżałam tam dzisiaj około 15 ale nie widziałam-chyba musicie pojechać i przepatrzeć okoliczne wsie innej rady nie ma. Tam przy trasie-las w Romanowie stoją grzybiarze ich popytajcie czy nie widzieli koniecznie

iwonac

Post » Sob paź 16, 2010 22:34 Re: Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

bedą ogłoszenia rozwieszane, dziewczyna dzisiaj ma pojezdzić po okolicy i porozglądać sie...
Obrazek

florida_blue

Od: Nie cze 18, 2006 11:19

Post » Sob paź 16, 2010 22:42 Re: Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

Może się gdzieś pokaże grzybiarze są za dnia przy trasie dziś byli to jest szansa,że jutro też... co za pech oby się znalazł.

iwonac

Post » Sob paź 16, 2010 22:43 Re: Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

Kotki jednak zostają na tymczas u mnie bo narazie nie ma innej opcji. Dlatego bardzo proszę wszystkich o wsparcie w każdej formie również w procesie oswajania maluchów bo jakoś mi to nie wychodzi
Jutro będę robić zdjęcia za skutek nie ręczę. Najszczęśliwsza pożyczyła mi aparat i powiedziała,że to banalnie proste ha,ha jak dla kogo

iwonac

[poprzednia][następna]