Tarnobrzeskie koty i psy.DRAMAT!!!!!!str.25

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob paź 16, 2010 19:55 Re: Tarnobrzeskie koty

Chyba skutkuje! Lena zrobiła qoopkę do kuwetki, przyłapałam ją, kiedy z niej wychodziła.Strasznie mi przykro,że są zamknięte,ale nie oddam kotów z takimi problemami.Lara tak mruczy, kiedy mnie widzi.Bardzo chciałaby wyjść.Lena schowana pod szalikiem na posłanku.Biedactwo, wciąż się boi.Takie są cudne,a takie teraz nieszczęśliwe.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Sob paź 16, 2010 21:54 Re: Tarnobrzeskie koty

Ewcia - teraz już szczęśliwe, bo u Ciebie! a z dnia na dzień będzie coraz lepiej!!!! :ok: :ok: :ok:

kocie cudne! domki będą się bić, jak je odchuchasz!!!!! :1luvu:

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Nie paź 17, 2010 7:52 Re: Tarnobrzeskie koty

Dzięki,Joasiu! 100% trafień do kuwetki :ryk: :ryk: :ryk: Obie siostrzyczki spały na posłanku, przytulone do siebie.Lara lgnie do człowieka, mruczy jak traktor, Lena wciąż się boi i syczy.Dobrze,że mają siebie.Wciąż myślę, czy wypuścić, czy niech jeszcze pobędą na małej przestrzeni, chodzi mi o Lenę. Tak mi jej żal.
One są zwyczajne, krótkowłose,ale nigdy nie widziałam tak umaszczonych kotów.Przepiękne.Jeżeli moja siostra się zjawi ( zżera ją ciekawość :P ) to zrobimy lepsze zdjęcia,mam nadzieję.
W Tarnobrzegu pojawiła się malutka , piękna trikolorka,ale nie mam zdjęć.Szkoda,że rudasek nie przyjechał, na forum pojawił się domek dla rudego kotka, a nuż? U mojej wetki też jakaś mała kotka, buraska z białym do adopcji.Tylko domki potrzebne.

ewar

Post » Nie paź 17, 2010 12:45 Re: Tarnobrzeskie koty.Lara i Lena u mnie.Mnóstwo zdjęć!

Nie mogę się powstrzymać i robię im mnóstwo zdjęć.Lara jest już w pełni adopcyjna, wystarczy,że się zbliżę,a już mruczy.Kuwetkowa, załączam zdjęcie na dowód.Lena jest bardzo zabawowa,ale muszę wtedy być z daleka.Siostry atakują siebie dla zabawy, huśtają się po firankach (no cóż, młodość ma swoje prawa), polują na myszki,ale hitem jest tunel RC( polecam, nie ma kota, który by się tym nie bawił).Byłam w kościele, po powrocie zastałam obie siostrzyczki przytulone do siebie, Lena nie uciekła w panice, kiedy się zbliżyłam, pozwoliła się pogłaskać, a więc wszystko na dobrej drodze.
Tu jeszcze w łazience
ObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

ewar

Post » Nie paź 17, 2010 13:16 Re: Tarnobrzeskie koty.Lara i Lena u mnie.Mnóstwo zdjęć!

Rzeczywiście cudne :1luvu:
Obejrzałam każde zdjęcie w powiększeniu,wyjątkowe słodziaki.
Chyba się wybiorą do Tarnobrzega i wproszę na oglądanie z bliska :lol:
Obrazek

mamakuku

Od: Pon lut 09, 2009 15:15

Post » Nie paź 17, 2010 14:09 Re: Tarnobrzeskie koty.Lara i Lena u mnie.Mnóstwo zdjęć!

Lara i Lena już w Stalowej Woli, Milo dzisiaj jedzie do Warszawy,ale tam jeszcze mnóstwo śliczności.I takich może mniej pięknych,ale biednych.Myślę o domku dla Mary, bezzębnej, zniszczonej kotki, dla której klatka jest szczytem szczęścia, bo nie jest głodna, ma ciepło i bardzo to docenia.

ewar

Post » Nie paź 17, 2010 15:24 Re: Tarnobrzeskie koty.Lara i Lena u mnie.Mnóstwo zdjęć!

A Grafi, ten cudny whiskasik nikogo nie zainteresuje? Piękny, słowo i już nie takie maleństwo,a więc mniejszy kłopot.Kuwetkowy, proludzki, zdrowy i zjawiskowo piękny.

ewar

Post » Nie paź 17, 2010 19:27 Re: Tarnobrzeskie koty.Lara i Lena u mnie.Mnóstwo zdjęć!

Milo strasznie sympatyczny :)
Te zdjęcia dziewczyn u Ciebie - świetne :) Szybko uda Ci się obie wyprowadzić na prostą, na pewno.
Idę oglądać pozostałe zdjęcia.
Kota ['] 12.12.2015 | Krzyś ['] 21.10.2019 | Niunia ['] 24.01.2022 | Chrapek ['] 3.02.2022 | Kokosz ['] 17.02.2023

Zarejestruj się na FaniMani, rób zakupy i wspomagaj przy okazji fundacje!

Wiewiórki i inne ptaki

Katia K.

Od: Wto kwi 18, 2006 19:17

Post » Nie paź 17, 2010 21:07 Re: Tarnobrzeskie koty.Lara i Lena u mnie.Mnóstwo zdjęć!

Moja młodsza siostra była w lecznicy w wieżowcu ale zdjęć nie zrobiła bo podobno nie było już takiej potrzeby :? .
Rudasek od Basi został dzisiaj zakwaterowany w Krakowie. Ale to grzeczny i kulturalny chłopak. Na wstępie uskarżając się na chorobę lokomocyjną puścił pawia do woreczka foliowego :wink: . Resztę drogi przespał. Zwiedzanie nowego domu zaczął od zaliczenia kuwety a po obejściu włości również miski. Zupełnie nie przeszkadzał mu fukający i nastroszonu kolega. Myślę że szybko się dogadają.

Sylwka

Od: Pt lut 11, 2005 10:52

Post » Pon paź 18, 2010 7:14 Re: Tarnobrzeskie koty.Lara i Lena u mnie.Mnóstwo zdjęć!

[quote="Sylwka"]Moja młodsza siostra była w lecznicy w wieżowcu ale zdjęć nie zrobiła bo podobno nie było już takiej potrzeby :? .
Bez komentarza.Ja się trochę gubię w tych kotach.Widziałam tylko te z lecznicy w wieżowcu, ale p.Małgosia nadaje kotom imiona ,a wetki nazywają je inaczej.Nie wiem więc, czy to ten, o którym słyszałam,czy inny.Wcale nie mam zdjęć wszystkich kotów.
Milo już u Gosiar.Dotarł dokładnie o 22.45.Rozmawiałam przez telefon i słyszałam,że był bardzo zadowolony.Łaził z ogonem jak maszt, ale dzisiaj dowiem się więcej.Gosiar była zdziwiona,że taki malutki.No tak, wszystkie koty na zdjęciach wydają się większe.
A teraz Lara i Lena.Dziewczynki po śniadanku.Była kuwetka, oczywiście.Noc minęła spokojnie, chyba spały, ale nie rozrabiały na pewno.Kochane są.Wczoraj wieczorem bawiłam się z nimi,one są rozkoszne.Lara łazi za mną jak psiak, chce się przytulać,kładzie się koło mnie.Lena jeszcze potrzebuje czasu.Ale to łobuziak! Wieczorem miałam pieczonego kurczaka na kolację.Oj, co się działo! Lara wrzeszczała, pakowała mi się do talerza, dałam po malutkim kawałeczku.Mało się nie udławiły.Nie, nie głodzę ich,ale na moim talerzu chyba lepsze,prawda? Oczywiście mam zdjęcia, wkleję.
Cieszę się,że rudaskowi się udało.To,że miły i śliczny to oczywiste.Podkarpackie takie są.Wciąż o tym piszę. :lol: :lol:
Właśnie dzwoniła Gosiar.Milo szaleje, nie wie, co ma ze sobą zrobić.Bawi się, udeptuje,jest szczęśliwy.Nareszcie nie w klatce :ryk: :ryk:

ewar

Post » Pon paź 18, 2010 7:37 Re: Tarnobrzeskie koty.Lara i Lena u mnie.Mnóstwo zdjęć!

ewar

Post » Pon paź 18, 2010 7:44 Re: Tarnobrzeskie koty.Lara i Lena u mnie.Mnóstwo zdjęć!

Ale się cieszę z powodu Milo :lol: :lol: :lol: To był taki trochę mój wyrzut sumienia,że nie mogłam go wziąć,a nikt go nie chciał.Zwykły krówek, co z tego,że kochany, miły, zadbany? On jest teraz w siódmym niebie i Gosiar mu znajdzie znakomity domek.
Muszę znaleźć chwilę czasu i zrobić ogłoszenia.Whiskasik jest taki piękny, mam nadzieję,że wystarczą te zdjęcia, które mam.

ewar

Post » Pon paź 18, 2010 10:56 Re: Tarnobrzeskie koty.Lara i Lena u mnie.Mnóstwo zdjęć!

Kurczę, net mi od tygodnia muli, znowu coś nie tak, nowych zdjęć nie mogę obejrzeć :( spróbuję wieczorem

dzięki Ewa za nasze pw...
Kota ['] 12.12.2015 | Krzyś ['] 21.10.2019 | Niunia ['] 24.01.2022 | Chrapek ['] 3.02.2022 | Kokosz ['] 17.02.2023

Zarejestruj się na FaniMani, rób zakupy i wspomagaj przy okazji fundacje!

Wiewiórki i inne ptaki

Katia K.

Od: Wto kwi 18, 2006 19:17

Post » Pon paź 18, 2010 11:47 Re: Tarnobrzeskie koty.Lara i Lena u mnie.Mnóstwo zdjęć!

To nie wina komputera, Kasiu.Mnie się też teraz nie otwierają.Coś z "zapodajem", tak myślę.

ewar

Post » Pon paź 18, 2010 14:41 Re: Tarnobrzeskie koty.Lara i Lena u mnie.Mnóstwo zdjęć!

Potrzymam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

[poprzednia][następna]