rosyjskie niebieskie - szukam domku dla 2. kotek

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw paź 07, 2010 21:16 Re: rosyjskie niebieskie - szukam domku dla 2. kotek

Cieszę się z postępów Myszki, będzie coraz lepiej. Akwarium to nie lada atrakcja! :ok: Mizianki dla całego stadka :)
Kocie wiersze i KociennikObrazek
Obrazek
Holmes & Watson (Brytole)
Gacek[*] Mika[*] Romek[*] Ziutek[*] Norka[*] Miś Major[*] Tymoteusz[*] Miodunka[*]Bambina[*] Felek[*]

Majorka

Od: Pt lis 29, 2002 10:06

Post » Czw paź 07, 2010 21:31 Re: rosyjskie niebieskie - szukam domku dla 2. kotek

Jak się maja kicie? Rozumiem, że dom Kasi (nie pomyliłam się?) jest ich DS?
Kochamy się w kotach rosyjskich i gdyby nie nasza zazdrosna panna Olimpia (bengal) to byśmy brali bez zastanawiania... :)
Obrazek

Patti:)

Od: Wto lis 17, 2009 17:08

Post » Pt paź 08, 2010 16:16 Re: rosyjskie niebieskie - szukam domku dla 2. kotek

Patti:) pisze:Jak się maja kicie? Rozumiem, że dom Kasi (nie pomyliłam się?) jest ich DS?
Kochamy się w kotach rosyjskich i gdyby nie nasza zazdrosna panna Olimpia (bengal) to byśmy brali bez zastanawiania... :)

Tak, jesteśmy DS :D

Dziewczyny czują się dobrze, do szczęścia jeszcze odrobinki śmiałości im potrzeba, ale wierzę, że potrzeba czasu na to ...
Obrazek Obrazek

kasia_czy

Od: Pt mar 26, 2010 21:54

Post » Sob paź 16, 2010 19:29 Re: rosyjskie niebieskie - szukam domku dla 2. kotek

Dawno mnie nie było, bo pracy ogrom :(
Cieszę się, że dziewczyny powoli się adoptują do nowego domku.
RUSy to naprawdę wrażliwe koty. Moja wydmuszka bardzo cierpi, bo od końca sierpnia średnio po 3 dni w tygodniu nie ma mnie w domu. W te noce wygrzewa łóżka innych domowników, jest przez nich miziany i rozpieszczany ale i tak wali focha, że mnie nie ma :evil:
Kasiu, brawo za wytrwałość a nagroda będzie cudna, to koty o ogromnych sercach :1luvu:
http://niebiesciuchy.blogspot.com

uwarka

Od: Sob sty 02, 2010 16:28

Post » Sob lut 05, 2011 15:50 Re: rosyjskie niebieskie - szukam domku dla 2. kotek

Dalej Cisza?

:cry:

uwarka

Post » Nie lut 06, 2011 14:08 Re: rosyjskie niebieskie - szukam domku dla 2. kotek

Dziewczyny czują się dobrze, całe dnie wylegują się na swoim legowisku (im wyżej, tym lepiej) :D

Zaaklimatyzowały się na tyle, że czują się swobodnie oczywiście (oczywiście w obrębie swojego pokoju), inne pomieszczenia nie cieszą się zainteresowaniem.
Poznały już psa, tzn. Ambisia poznała i obwąchała psa, a pies ją. Obyło się bez warczenia i syczenia.
Widocznie uznała, że nie zagraża jej ten dziwny stwór. A psa podobno nigdy nie widziała :wink:

Obie są bardzo chętne do przytulania, głaskania i drapania. Chociaż Masza szybciej się zaaklimatyzowała i szybciej stała się miziasta. Ambisia dłużej przeżywała rozstanie, ale i ona już nas zaakceptowała. Była ostrożniejsza i dłużej zachowała dystans.

Także czekamy jeszcze, aby dziewczyny chodziły po całym domu bez obaw, bo narazie to jeszcze Luśka je onieśmiela.
Na początku na nie syczała i warczała, i dziewczyny tak, to sobie zapamiętały, że teraz jak się widzą, to one syczą i wypędzają ją ze "swojego" pokoju. Luśka bardzo lubi wygrzewać się leżąc na terrarium, a teraz to Ambisia odkryła to miejsce :D i konflikt gotowy ...
Obrazek Obrazek

kasia_czy

Post » Sob lut 12, 2011 20:33 Re: rosyjskie niebieskie - szukam domku dla 2. kotek

A jest szansa na zdjęcia?

uwarka

Post » Nie lut 13, 2011 18:04 Re: rosyjskie niebieskie - szukam domku dla 2. kotek

zdjęcia mamy porobione, tylko muszę je wrzucić ...
może jutro?
Obrazek Obrazek

kasia_czy

Post » Nie lut 13, 2011 18:05 Re: rosyjskie niebieskie - szukam domku dla 2. kotek

ach jakie pieknosci :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

[poprzednia]