Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Miuti pisze:Na imprezę niestety nie, bo na 99% pracuję (niejaki Steffen Moeller przyjeżdża do Krakowa i zawraca gitarę
Czy to ten facet, w którym kocha się 79 % Polek??? Ze mną włącznie!!!!!
Chociaż on nie nordyk w typie wikinga......
(Dla niego robię wyjątek...)
Miuti pisze:Jutro popędzę.......![]()
![]()
![]()
![]()
Tosza pisze:Potencjalna wolontariuszka, która kontaktowała się ze mną ma miec jutro szkolenie nie u Agnieszki ale u Basi. Znam tylko jedną, ale nie wykluczam, że jest jakaś druga. Wolontariuszka przeszła wstępną weryfikację, bo dostała ode mnie Karmela ( w planach wizyta poadopcyjna, zresztą odwiozłam ich do domu, więc drugi raz trafię). Wolontariuszka ma przy sobie książeczki moich rzeszowskich przyprawek-ma je jutro zostawić na kociarni u osoby przeprowadzającej szkolenie.
ps jak to fajnie móc w końcu jeździc samochodem
miszelina pisze:Tosza pisze:Potencjalna wolontariuszka, która kontaktowała się ze mną ma miec jutro szkolenie nie u Agnieszki ale u Basi. Znam tylko jedną, ale nie wykluczam, że jest jakaś druga. Wolontariuszka przeszła wstępną weryfikację, bo dostała ode mnie Karmela ( w planach wizyta poadopcyjna, zresztą odwiozłam ich do domu, więc drugi raz trafię). Wolontariuszka ma przy sobie książeczki moich rzeszowskich przyprawek-ma je jutro zostawić na kociarni u osoby przeprowadzającej szkolenie.
To chyba u mnie to szkolenie. Pani Olga? Bo ja jestem z nią umówiona na 19.00 w kociarni. Ale ja nie Basia
milu pisze:Zaznaczam wątek
Tosza pisze:miszelina pisze:Tosza pisze:Potencjalna wolontariuszka, która kontaktowała się ze mną ma miec jutro szkolenie nie u Agnieszki ale u Basi. Znam tylko jedną, ale nie wykluczam, że jest jakaś druga. Wolontariuszka przeszła wstępną weryfikację, bo dostała ode mnie Karmela ( w planach wizyta poadopcyjna, zresztą odwiozłam ich do domu, więc drugi raz trafię). Wolontariuszka ma przy sobie książeczki moich rzeszowskich przyprawek-ma je jutro zostawić na kociarni u osoby przeprowadzającej szkolenie.
To chyba u mnie to szkolenie. Pani Olga? Bo ja jestem z nią umówiona na 19.00 w kociarni. Ale ja nie Basia
Tak, Olga. Dasz radę do jutra zmienić imię? Zeby nie było niepotrzebnego zamieszania
milu pisze:Zaznaczam wątek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 43 gości