Maryla pisze:jeszcze dodam, ze bylismy legitymowani - przez panow w mundurach i jednego w cywilu
puscili nas
Wzbudzalismy wieksza ciekawosc niz Ci co spiewali i jedzenie rozdawali

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Maryla pisze:jeszcze dodam, ze bylismy legitymowani - przez panow w mundurach i jednego w cywilu
puscili nas
mpogorzelski pisze:Maryla pisze:jeszcze dodam, ze bylismy legitymowani - przez panow w mundurach i jednego w cywilu
puscili nas
Wzbudzalismy wieksza ciekawosc niz Ci co spiewali i jedzenie rozdawali
Efcia1 pisze:W dt sprawdziłam: złapała się mama kociaków, cycochy wyciągnięte do ziemi (no, chyba, że jest tam jeszcze jedna czarna kotka z kociakami) Mam nadzieję, że Ewa (dt) poradzi sobie z tą bandą dzikunów, odniosłam wrażenie że nie ma doświadczenia w takim tymczasowaniu
Anusia pisze:a one bardzo dzikie?
Efcia1 pisze:W dt sprawdziłam: złapała się mama kociaków, cycochy wyciągnięte do ziemi (no, chyba, że jest tam jeszcze jedna czarna kotka z kociakami) Mam nadzieję, że Ewa (dt) poradzi sobie z tą bandą dzikunów, odniosłam wrażenie że nie ma doświadczenia w takim tymczasowaniu
seidhee pisze:Widziałam wczoraj dwie osoby łapiące tamale nie znałam z twarzy, no i do kina się spieszyłam więc nie podeszłam (Mariusz, chyba cię nie rozpoznałam
).
gwiazdka86 pisze:Od wczoraj wieczorem szarobury maluch jest u mnie. Straszne z nich dzikuski. Biedaczek w nocy ciągle piszczał za mamą aż serce pękało, ale mam nadzieję, ze niedługo się oswoi. W nocy zwiedzał mieszkanie teraz siedzi pod łóżkiem. trzeba je rozdzieli bo dla jednej osoby 4 dzikie koty to za dużo. Narazie nie chce jeść ale dopiero od 21 wczoraj jest u mnie więc może za dzień, dwa troszeczkę się oswoi. Raz w nocy jak wstawałam (a wstawałam non stop) siedział na podłodze a moja kotka siedziała niedaleko już chciał ucieka ale ukucnęłam obok mojej kici i głaskałam ją a on się przyglądał, wiec myślę, ze to kwestia czasu aż zrozumie, że chcę dla niego dobrze. Jeżeli ktoś ma jakieś pomysły co mu da jeść żeby się jednak skusił dajcie znać!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: askaaa88 i 853 gości