Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
pixie65 pisze:maueczarne pisze:Dziewczyny jak u nas z klatką łapką?
Ja mam klatkę-łapkę jakby co...
Anda pisze:A u Ciebie nie ma miejsca?
czekolada pisze:Zimno jest kot niesprawny.
Sama nic nie pomogę.
pixie65 pisze:czekolada pisze:Zimno jest kot niesprawny.
Sama nic nie pomogę.
A nie mogłabyś przetrzymać go do jutra tam, gdzie trzymałaś Białą?
A jutro - zawieźć go popołudniem lub wczesnym wieczorem do lecznicy Chiron w Lublinie?
czekolada pisze:nie mam też swojego auta, mam za to zakaz wnoszenia obcych zwierząt do domu w dodatku chorych![]()
kilka osób dokarmia to może jakoś go gdzieś umieścimy, może spróbujemy tylko ja boję się go podnosić bo jak jest połamany?
Pomyślimy coś, nie wiem czy ktoś będzie chętny do podwózki z kotem i czy on będzie w tym miejscu gdzie go widziałam
dlatego najlepiej chyba by było jakby ten animals po niego podjechał i go zabrał na leczenie
czekolada pisze:nie mam też swojego auta, mam za to zakaz wnoszenia obcych zwierząt do domu w dodatku chorych![]()
...
Anda pisze:czekolada pisze:nie mam też swojego auta, mam za to zakaz wnoszenia obcych zwierząt do domu w dodatku chorych![]()
...
Wszystko to rozumiem, ale podobnie jest u każdej z nas.
Miejsce, to nie wszystko, potrzebny jest czas, samochód, kasa na leczenie i diagnostykę, akceptacja ze strony innych domowników.
Wszystkie mamy koty więc zagrozenie zarażenia jest wszędzie.
Pisanie tekstu - słyszałam, ze gdzieś tam jest chory kot i weźcie, przyjedźcie i się nim zajmijcie, nie jest ok.
No chyba, ze zgłaszasz to do instytucji. Fundacja Felis, Animals, SDZ.
W Animalsie jest tez kotów i psów po kokardę.
Wszędzie jest mnóstwo zwierząt. W przychodni w Świdniku jest jeszcze gorzej, bo są i maluchy i dorosłe.
Anda pisze:Ok, czekolada, może nadinterpretacja moja.
Ale alergicznie jakoś reaguje na podobne apele.
Doczytuje teksty których nie ma.
Sorki
Agnieszka16 pisze:Ja tak trochę z innej beczki-czy może któraś z Was ma beta-glukan i mogłaby mi odsprzedać kilka tabletek-potrzebuję dla Wedla i nie chciałabym kupować całego opakowania.
Użytkownicy przeglądający ten dział: muza_51 i 401 gości