Plecak szkolny z Kubusiem KONIEC

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw paź 14, 2010 11:48 Re: Plecak szkolny z Kubusiem ma szansę tylko do jutra:(

paw pisze:wszyscy zakupili juz plecaczki dla maluchów??? ale może już się cos urwało? paseczek? albo zamek się zepsuł? albo się wkrótce zepsuje.. ? :twisted:

:twisted:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Pt paź 15, 2010 9:14 Re: Plecak szkolny z Kubusiem ma szansę tylko do jutra:(

no i znowu nadejszło jutro, a plecaczka nikt nie kupił. moja znajoma mówi że jej dzieciaki już z kubusia wyrosły i jakbym miała z jakimś potffffforem to chętnie, brr.... taka ta dzisiejsz młodzież :x

paw

Od: Pt mar 27, 2009 16:37

Post » Pt paź 15, 2010 14:22 Re: Plecak szkolny z Kubusiem ma szansę tylko do jutra:(

dzisiaj tytuł postu jest prawdziwy :twisted:
Niestety nie mam plecaka z potworem :?
Ale postaram się wystawić inne rzeczy, damskie ciuchy i torebki.
Tylko jeszcze nie wiem kiedy, mam już przyszykowane ale musimy zrobić foty.
Obrazek
"Uchroń mnie przed wrogiem, który ma coś do zyskania, i przed przyjacielem, który ma coś do stracenia...'' T.S.Eliot'

zunia

Od: Śro lut 15, 2006 11:55

Post » Sob paź 16, 2010 11:25 Re: Plecak szkolny z Kubusiem ma szansę tylko do jutra:(

no to ja bym wzięła
jak mnie się nie przyda to myślę, że dzieciaczkowi od sąsiadów się spodoba?
tam jest taka mała dama trzyletnia, moze lubi Kubusia?
Obrazek

"Nigdy nie jesteśmy tak bardzo bezbronni wobec cierpienia jak wtedy, gdy kochamy, nigdy nie jesteśmy bardziej narażeni na nieszczęście niż wtedy, gdy utraciliśmy ukochany obiekt"
Teodor 1997 (?) - 02.03.2013

Ewaa6

Od: Sob paź 30, 2004 14:37

Post » Sob paź 16, 2010 19:03 Re: Plecak szkolny z Kubusiem ma szansę tylko do jutra:(

Ok, to jest Twój.
Nie ma co robić licytacji bo chętnych nie ma :(
Poproszę na PW adres do wysyłki :D
Obrazek
"Uchroń mnie przed wrogiem, który ma coś do zyskania, i przed przyjacielem, który ma coś do stracenia...'' T.S.Eliot'

zunia

Post » Sob paź 16, 2010 21:27 Re: Plecak szkolny z Kubusiem ma szansę tylko do jutra:(

poproszę na pw numer konta i wyślę pieniądze
oczywiście nie wezmę Kubusia za wywoławczą tylko sama siebie przebiję :)
proszę o info jakie koszty przesyłki
Obrazek

"Nigdy nie jesteśmy tak bardzo bezbronni wobec cierpienia jak wtedy, gdy kochamy, nigdy nie jesteśmy bardziej narażeni na nieszczęście niż wtedy, gdy utraciliśmy ukochany obiekt"
Teodor 1997 (?) - 02.03.2013

Ewaa6

Od: Sob paź 30, 2004 14:37

Post » Nie paź 17, 2010 19:22 Re: Plecak szkolny z Kubusiem ma szansę tylko do jutra:(

Dzięki, koszty przesyłki my pokrywamy, chociaż tyle możemy zrobić :?
Już piszę Pw
Obrazek

zunia

[poprzednia]