A co z Twoją chęcią dokocenia się? Nadal rozważasz przygarnięcie starszego kota?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
BinaDina85 pisze:Seja, masz prześliczne te nowe tymczasy!!! Dziękuję za znalezienie domków dla Mii i Mashy!![]()
A co z Twoją chęcią dokocenia się? Nadal rozważasz przygarnięcie starszego kota?
seja pisze:Przy obecnej ilości 8 , a za chwilę 9ciu kotów na stanie... i możliwych jeszcze 6... powiedzmy , że decyzję o dokoceniu zostawię na kiedy indziej...
Marea pisze:Asia, może zrobię maluchom fajniejsze foteczki moim aparatem i dorobię im Allegro..udało mi się w końcu konto założyć!?
CatAngel pisze::roll:
seja pisze:CatAngel pisze::roll:
????????????
Poker71 pisze:seja pisze:CatAngel pisze::roll:
????????????
cóż za lakonizm![]()
Kojarzy mi sie anegdota. Victor Hugo napisał w 1862 powieść „Nędznicy”. Po czym wyjechał na odpoczynek. Był ciekawy jak się ta owa powieść sprzedaje. W tym celu napisał do wydawcy list o treści:"". Wydawca odpisał mu: "
" : książka sprzedawała się znakomicie.
Poker71 pisze:seja pisze:CatAngel pisze::roll:
cóż za lakonizm![]()
Kojarzy mi sie anegdota. Victor Hugo napisał w 1862 powieść „Nędznicy”. Po czym wyjechał na odpoczynek. Był ciekawy jak się ta owa powieść sprzedaje. W tym celu napisał do wydawcy list o treści:"". Wydawca odpisał mu: "
" : książka sprzedawała się znakomicie.
Bo nie wiem o co chodzi...
Ktoś wpada na mój wątek i zostawia coś takiego...
Jak się sobie zaznacza wątek to się zostawia "zaznaczam" albo![]()
A to to nie wiem co ma znaczyć...dezaprobata?
Traktuje to jako atak...
seja pisze::) tak lepiejprzestraszyłaś mnie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 584 gości