TytekWiecznyGilarz .TOLA MINIATURKA KOTA SZUKA DS.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 14, 2010 21:34 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 16m.

jeszcze jutro i będę mogła odpocząć ,kurcze jestem tak zmęczona że usypiam w autobusie :oops:

marze o domowej nudzie ,wylegiwaniu się w łóżku i zero pośpiechu ,pewnie wy też 8)

kolorowych snów kochani ,do jutra.
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pt paź 15, 2010 6:04 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 16m.

Kochane, koleżanka mnie poprosiła o pomoc
Przepraszam, że wklejam tutaj, ale do Dorci tyle osób wchodzi, i nie wklejam tu po to, żeby Dorotka go wzięła, tylko po to, aby może ktoś inny go zauważy

viewtopic.php?f=13&t=118582
ewick pisze:Dorosły kotek cały czarny, zwany Piratem, … bo nie ma jednego oka.
Bezdomny, pochodzi z Zacisza.
Dzięki regularnemu dokarmianiu przez dobrych ludzi stał się oswojony, a nawet bardzo przymilny.
Teraz pokazuje wyraźnie, że chciałby mieć prawdziwy dom i troskliwego opiekuna – to będzie wierny przyjaciel na całe życie.
Na początku października br. został wykastrowany, zaszczepiony, odrobaczony i gruntownie przebadany przez lekarza weterynarii.
Jest zdrowy i czeka na dom!
Przebywa teraz w lecznicy i nie ma go gdzie zabrać.
Potrzebuje choćby domu tymczasowego
[ZDJĘCIE NIEBAWEM]

kotem zainteresowała się moja przyjaciółka, nie ma możliwości zabrania go: ma swoje dwa koty i suczkę, która nie toleruje obcych kotów

ewick

Od: Pon lis 27, 2006 16:32

Post » Pt paź 15, 2010 9:36 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 16m.

Dorciu wreszcie dzisiaj z rana zrobiłam to co powinnam zrobić wczoraj :wink:
miłego dnia :D

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Pt paź 15, 2010 10:54 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 16m.

ciśnienie spada ostatnio to i nic się nie chce :roll:
Ewcia, a na facebooku jest kocur? fb to nowe zagłębie domków i to dobrych!
jak zrobisz to mi daj linka na pw to dodam wśród moich znajomych
nasze Obrazek potwory ;) + Fela i Frania na DS

pilne! Jajek i Dodek szukają dobrego Domu :)

xandra

Od: Nie paź 31, 2004 21:31

Post » Pt paź 15, 2010 12:39 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 16m.

Wstawię go na FB jasne! po pracy, bo szef też zagląda na FB

ewick

Od: Pon lis 27, 2006 16:32

Post » Pt paź 15, 2010 14:59 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 16m.

Mogę sobie przykucnąć :?:Fajnie tu u was. Podczytuję, podczytuję i ciągle gubię wątek :oops:
Majeczka Moja Kochana Gwiazdka* 05.05.2010[*]Spij Słoneczko.

MYSZKA 16-01-2013[*] ŻEGNAJ KOTECZKO

serum

Od: Nie lut 28, 2010 11:03

Post » Pt paź 15, 2010 15:08 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 16m.

Dziś obie panny tz. Kropcia i Poncia były na pobraniu krwi ,dzielne były bardzo :kotek: wieczorem wyniki ,ale ja nie będe wstanie zadzwonic bo jestem w pracy ,dowiem się wiec wszystkiego jutro .
Od tych wyników zależy czy Poncia będzie miała zabieg czy nie i ew. kiedy to samo dotyczy Kropci której zrobiłam taką fotkę że cały garnitur w paszczy widac ,tak ziewała :wink: widać tez popsuty zabek i kamień.

O Marcelka pytał fajny domek ,umówiłam się na niedzielę .

czekam na faceta z węglem ,już 16 ,a jego jeszcze nie ma :roll:

serum witam :D i rozsiądz się wygodnie :kotek:

właśnie przyjechał z węglem ,uf 8)
Obrazek

dorcia44

Post » Pt paź 15, 2010 17:10 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 16m.

Dorciu, kurtka została wylicytowana kwotą 15zł, zawsze to coś, żwirek można kupić :wink:
ale jeszcze się do mnie nie zgłosiła osoba, która wygrała :?
Niestety plecak okazał się niewypałem, ale mam inne rzeczy, mianowicie torebki i damskie ciuszki :D
Ucałuj zwierzyniec.
Obrazek
"Uchroń mnie przed wrogiem, który ma coś do zyskania, i przed przyjacielem, który ma coś do stracenia...'' T.S.Eliot'

zunia

Od: Śro lut 15, 2006 11:55

Post » Pt paź 15, 2010 18:09 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 16m.

dorcia44 pisze:

właśnie przyjechał z węglem ,uf 8)

Właśnie przylazłam o to zapytać... :mrgreen:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Sob paź 16, 2010 8:37 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 16m.

zunia pisze:Dorciu, kurtka została wylicytowana kwotą 15zł, zawsze to coś, żwirek można kupić :wink:
Niestety plecak okazał się niewypałem, ale mam inne rzeczy, mianowicie torebki i damskie ciuszki :D
Ucałuj zwierzyniec.

zunia ,nie martw się tak bywa ,ja i tak jestem ci bardzo wdzięczna ,bardzo ze o mie myślisz :oops: :1luvu:

zaraz jadę w trasę ,kochani trzymajcie kciuki żebyśmy szczęśliwie dojechały i tak samo wróciły :wink:

jak zwykle cała w nerwach .

buziaki i miłego łikendowego :ok:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob paź 16, 2010 8:52 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 16m.

zunia pisze:Dorciu, kurtka została wylicytowana kwotą 15zł, zawsze to coś, żwirek można kupić :wink:
Ucałuj zwierzyniec.

Próbowałam pomóc... :(
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Post » Sob paź 16, 2010 8:53 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 16m.

A GDZIE KCIUKI ,MARCELIBU :twisted:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob paź 16, 2010 8:53 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 16m.

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marcelibu

Post » Sob paź 16, 2010 8:56 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 16m.

Nio już inaczej :mrgreen:

może jeszcze zdążę zadzwonić do wetki ,dopytać o wyniki Ponci i Kropki ,Monia ,a może ty byś zadzwoniła w moim imieniu i sms podała czy jest ok czy nie :?: ja na stacjonarny z komóry nie zadzwonię .
oczywiście jak nie zdążę ,jeszcze czekam na abre ,a lecznica od 10 .
Obrazek

dorcia44

Post » Sob paź 16, 2010 9:21 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 16m.

trzymam kciuki razem z Fifi :D
Serniczek

[poprzednia][następna]