Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
majencja pisze:Lampa jest po to żeby nie pomylić przyebieraniu majtków z koszulkom
jasdor pisze:A ja przynajmniej wiem, co będę robić jutro o 8.15 SPAĆ hahaha
solangelica pisze:majencja pisze:Lampa jest po to żeby nie pomylić przyebieraniu majtków z koszulkom
...a ja myslalam ze po to zeby sobie swojego TZa z cudzym nie pomylic![]()
a co jesli ktos nie nosi majtek, ha?
majencja pisze:Siostro droga ! moje drugie imię to Nietolerancjajam sama sobie królową na swoich włościach. U mnie nie ma potrzeby TŻ- ta, a wprost przeciwnie wrogość do jakiegokolwiek plątacza po nadmetrażach.
Jak nie nosi majtek? to mu onom może zawiać. Poza tym w moim wieku to siem pantalony nasza
pomponmama pisze:Jasny gwint dziewczyny ja już normalnie nie wyrabiam psychicznie bez tej pracySnuję się po domu powłócząc duszą i zastanawiam się, kiedy wreszcie ktoś zadzwoni?
Spać nie mogę, nerwy mi puszczają... eh... niech mnie ktoś przytuli
majencja pisze:Siostro droga ! moje drugie imię to Nietolerancjajam sama sobie królową na swoich włościach. U mnie nie ma potrzeby TŻ- ta, a wprost przeciwnie wrogość do jakiegokolwiek plątacza po nadmetrażach.
Jak nie nosi majtek? to mu onom może zawiać. Poza tym w moim wieku to siem pantalony nasza
babajaga pisze:PmponmamoJak nie ma ci kto tej duszy z podłogi pozbierać, to mogę przyjść na czyn społeczny do ciebie
![]()
babajaga pisze:Siostro Sol a ty masz w tym roku na węgiel? Gadaj jak na spowiedzi!
babajaga pisze:Siostro Prezes! Gdzie wysłać fanty??
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 80 gości