PAKT CZAROWNIC XVII

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 15, 2010 21:55 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

A ja przynajmniej wiem, co będę robić jutro o 8.15 SPAĆ hahaha :1luvu:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pt paź 15, 2010 21:59 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

majencja pisze:Lampa jest po to żeby nie pomylić przyebieraniu majtków z koszulkom

...a ja myslalam ze po to zeby sobie swojego TZa z cudzym nie pomylic 8O
a co jesli ktos nie nosi majtek, ha?
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Pt paź 15, 2010 22:00 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

jasdor pisze:A ja przynajmniej wiem, co będę robić jutro o 8.15 SPAĆ hahaha :1luvu:

Buhahahahaha :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: jasdor Ty jestes niemozliwa :)
ale wiesz... ktos nie spi zeby spac mogl ktos :twisted:

solangelica

Post » Pt paź 15, 2010 22:09 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

Siostro droga ! moje drugie imię to Nietolerancja :twisted: jam sama sobie królową na swoich włościach. U mnie nie ma potrzeby TŻ- ta, a wprost przeciwnie wrogość do jakiegokolwiek plątacza po nadmetrażach.
Jak nie nosi majtek? to mu onom może zawiać. Poza tym w moim wieku to siem pantalony nasza :twisted:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Pt paź 15, 2010 22:10 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

solangelica pisze:
majencja pisze:Lampa jest po to żeby nie pomylić przyebieraniu majtków z koszulkom

...a ja myslalam ze po to zeby sobie swojego TZa z cudzym nie pomylic 8O
a co jesli ktos nie nosi majtek, ha?

To mu lampy nie potrzeba, bo wszystko jedno co se na góre ubierze

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Sob paź 16, 2010 4:57 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

majencja pisze:Siostro droga ! moje drugie imię to Nietolerancja :twisted: jam sama sobie królową na swoich włościach. U mnie nie ma potrzeby TŻ- ta, a wprost przeciwnie wrogość do jakiegokolwiek plątacza po nadmetrażach.
Jak nie nosi majtek? to mu onom może zawiać. Poza tym w moim wieku to siem pantalony nasza :twisted:

Siostro droga ja mam podobną awersję do tzetów w moim domu. Jak mnie bardzo przyciśnie, żeby komuś coś ugotować, albo wyprać, to moge zawsze tatusiowi mojemu. :evil:
W kwesti majtkowej - zaraz tam w pantalony naszcza - jeszcze mocz trzymam, ale bez majtków się czuję niekompletnie odziana :roll:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Sob paź 16, 2010 6:49 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

Jasny gwint dziewczyny ja już normalnie nie wyrabiam psychicznie bez tej pracy :( Snuję się po domu powłócząc duszą i zastanawiam się, kiedy wreszcie ktoś zadzwoni? :( Spać nie mogę, nerwy mi puszczają... eh... niech mnie ktoś przytuli :cry:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Sob paź 16, 2010 7:28 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

pomponmama pisze:Jasny gwint dziewczyny ja już normalnie nie wyrabiam psychicznie bez tej pracy :( Snuję się po domu powłócząc duszą i zastanawiam się, kiedy wreszcie ktoś zadzwoni? :( Spać nie mogę, nerwy mi puszczają... eh... niech mnie ktoś przytuli :cry:

Oj, mocno Cię to gryzie, skoro się snujesz bladym świtem po mieszkaniu.
Nie wiem jak Cię pocieszyć, bo ja z kolei mam szczerze dość mojej pracy. Poza tym, od lat już nie odpoczywam po pracy, bo moje dziecię z zespołem nadpobudliwości psychoruchowej skutecznie mi to uniemożliwia.
Sypiam po 4-5 godzin na dobę. Dla dobrego samopoczucia potrzebuję co najmniej 8.

Źle jest pracować, nie pracować jeszcze gorzej :(

Obrazek
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Sob paź 16, 2010 10:35 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

Pmponmamo Obrazek Jak nie ma ci kto tej duszy z podłogi pozbierać, to mogę przyjść na czyn społeczny do ciebie :wink:

Siostro Prezes! Gdzie wysłać fanty??
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Sob paź 16, 2010 10:48 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

majencja pisze:Siostro droga ! moje drugie imię to Nietolerancja :twisted: jam sama sobie królową na swoich włościach. U mnie nie ma potrzeby TŻ- ta, a wprost przeciwnie wrogość do jakiegokolwiek plątacza po nadmetrażach.

Majencja Nietolerancja - nawet pasuje :ok:
Ciekawe sformulowanie to "jakikolwiek plątacz po nadmetrażach" - w zyciu bym nie wpadla na to okreslenie, widac ześ kreatywna czarownica :)
No bo ja mam z kolei plątacza w nadmetrażach (PwN - fajny skrot, jak wydawnictwo) i tak poszlam prostym tropem skojarzen, po co mi lampa w sypialni :)
Ostatnio bylam z psiapsiółką w Leroy Merlin bo tam szukala lampy do sypialni i kinkietow. JAKIE TAM SA LAMPY ZAKRECONE 8O jakby nie zarowka, w zyciu bym nie pomyslala ze to do swiecenia! A moje koty bylyby zachwycone mozliwoscia szalenstw i demolowania wisiorkow, fredzli, pomponow, zakretasow, dzyndzli, gryzieniem kabli i kabelkow i polowaniem na piorka wszelkiej masci tudziez plastikowe ozdoby.

Ja mam grype zoladkowa, chyba :? do tego oko mnie boli, gardlo drapie, zezarlam chleb z cebula i biore rutinoscorbin. Cholera jasna, jak ja mam wyjsc z domu na te zimno... zdaje sie ze dzis szkole odpuszcze i po prostu sie do pieca przykleje... TZ bedzie zaraz palic, jeszcze mnie czeka uszczelnianie okien cd. Ot, zima idzie :)

solangelica

Post » Sob paź 16, 2010 10:53 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

babajaga pisze:Pmponmamo Obrazek Jak nie ma ci kto tej duszy z podłogi pozbierać, to mogę przyjść na czyn społeczny do ciebie :wink:

Ech.
Ja tez bym przyszla. W czynie spolecznym :(
ale nie moge bo a.chora jestem, b.bez kasy jestem, c.szkole mam jutro i musze byc.
dzis odpuscilam, gardlo mam jak z drewna i biegam do wc co chwila. ponoc w Krakowie epidemia jakiegos syfu... kolejna atrakcja turystyczna dla glodnych mocnych wrazen turystow z Hong Kongu :D

solangelica

Post » Sob paź 16, 2010 12:06 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

Siostro Sol a ty masz w tym roku na węgiel? Gadaj jak na spowiedzi!
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Sob paź 16, 2010 12:51 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

babajaga pisze:Siostro Sol a ty masz w tym roku na węgiel? Gadaj jak na spowiedzi!

Siostro babojago, spowiedz publiczna? Toz to nie w mojej denominacji 8) Nie no, spokojnie, jeszcze troche wegla mam, jakies 2 worki. Na razie powinno wystarczyc.... Wszystko zalezy od tego ile bedzie wegiel kosztowal, bo na razie wszedzie problem z kupieniem. Posrednicy czekaja az cena skoczy - a skoczy na pewno, zeby wiecej zarobic... Od kilku tygodni pojawiaja sie w prasie lokalnej i nie tylko wzmianki na ten temat. Szkoda ze nikt z tym nic nie robi, tak nie powinno byc... dranstwo nie z tej ziemi :evil: PRL nam wrocil jak zywy, tyle tylko ze polki pelne i nie musimy prosic sie o paszport, ale cala reszta welcome back again :evil:

solangelica

Post » Sob paź 16, 2010 13:03 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

babajaga pisze:Siostro Prezes! Gdzie wysłać fanty??

Jak to gdzie?? Do mnie :mrgreen:

I nie muszą to być rzeczy nowe, o nie!! Ważne, aby nadawały się do przekazania obcej osobie.

Kto chce adres?
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Sob paź 16, 2010 13:07 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

Ja proszę o adres na PW.
Znalazłam puzzle - wyglądają jak nowe ( oczywiście przeliczę je przed wysłaniem ).
Przejrzę dziś wieczorem szafy u syna.

Może znajdę jakieś ciekawe i mało używane gry.
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

[poprzednia][następna]