TYSKIE MRUCZKI VII - czekają i czekają , domki potrzebne!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 14, 2010 21:49 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - strasznie zla passa:( Kociaki [*][*][*]

Justa&Zwierzaki pisze:
Caragh pisze:Obrazek

Obrazek

A kto zgadnie kto to jest :?: :?:

taki puchaty i kremowy jest Ozzy, ale pewna nie jestem, bardzo chciałabym wiedziec kto ma taką słodką, nieco perwersyjną fotkę. :1luvu:

marivel

Od: Sob mar 21, 2009 12:48

Post » Pt paź 15, 2010 16:32 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - strasznie zla passa:( Kociaki [*][*][*]

Aivalar pisze:Właśnie wróciłyśmy z dziewczynami z lasu. Waga twierdzi że mamy 14 kg żołędzi, więc zakładając że mówi prawdę, razem z tym od dziadka będzie 18 kilo :D

8O 8O 8O 8O 8O jesteś wielka :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Pt paź 15, 2010 16:37 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - strasznie zla passa:( Kociaki [*][*][*]

Rano byłam u weta z Zuzu i Czortem i dostały po zastrzyku na te zmiany skórne, Zuzu juz jest prawie OK :lol: A Czort to nie ciekawie :x
Rysiu został też odrobaczony , niestety musi być na eukanubie bo ma nietolerancje na inne karmy , PP lekko uszkodziło włoski w jelitach i ciężko będzie mu znaleźć domek :roll:
Eustachy rano nie najlepiej :x , za moment jadę z nim na USG go coś jest tam nie tak z pęcherzem , więcej będę wiedziała jak wrócę od weta ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt paź 15, 2010 16:41 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - strasznie zla passa:( Kociaki [*][*][*]

Będę czekała na wiesci. Och kociaki żeby Wam już nic nie przeplątywało się.
Bazarek dla Vita do 05.06 godz 20

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=162515

Iljova

Od: Śro lip 21, 2010 19:14

Post » Pt paź 15, 2010 18:09 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - strasznie zla passa:( Kociaki [*][*][*]

Jesteśmy po wizycie u wet . Miał USG , trzeba go było tez cewnikować :( , nadal na antybiotyku , wetka będzie się konsultować co dalej z nim robić , cewka drożna , ale nie jest za dobrze , sprawa neurologiczna . Źle zrośnięte kości a najbardziej ta kość łonowa są prawdopodobną przyczyną nie tylko nietrzymania moczu , ale tez zatrzymywania się ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt paź 15, 2010 18:17 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - strasznie zla passa:( Kociaki [*][*][*]

marivel pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:
Caragh pisze:Obrazek

Obrazek

A kto zgadnie kto to jest :?: :?:

taki puchaty i kremowy jest Ozzy, ale pewna nie jestem, bardzo chciałabym wiedziec kto ma taką słodką, nieco perwersyjną fotkę. :1luvu:

A tak , na tym zdjęciu jest Ozzi i tTygrys, lejek przodowy :twisted:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt paź 15, 2010 18:19 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - strasznie zla passa:( Kociaki [*][*][*]

Petka-P1 pisze:Już 19 stron, a ja się dopiero melduję. :oops:
(jakoś mi tak ciężko na miau zaglądać)

Wiem Petko jak Ci ciężko :x tu żadne słowa nie są w stanie pocieszyć :x
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt paź 15, 2010 18:31 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - strasznie zla passa:( Kociaki [*][*][*]

Biedny Eustaszku :-( mam nadzieję że będą mogli mu w jakiś sposób pomóc, aby się choć trochę mu poprawił stan zdrowia.
Bazarek dla Vita do 05.06 godz 20

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=162515

Iljova

Od: Śro lip 21, 2010 19:14

Post » Pt paź 15, 2010 21:21 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - strasznie zla passa:( Kociaki [*][*][*]

Mrusie, spotkalam dzis pod biblioteka Kubusia, tego kota, ulubienca wszystkich czytelnikow z tamtej filii :)
Kazal wam przekazac pomruczenia i zyczyc zdrowka :)
Jesli do jutra minie mi migrena, ktora zlapala mnie pare dni temu i puscic nie chce mimo tabletek, to was odwiedze. Dzis juz mykam spac, bo jestem zmeczona. Rowniez zycze zdrowka i buziaczki na dobranoc przesylam :)

Fotka Ozziego z Tygrysem rozczulajaca :1luvu: :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Sob paź 16, 2010 11:59 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - strasznie zla passa:( Kociaki [*][*][*]

Dzien dobry Mrusie kochane :1luvu:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Sob paź 16, 2010 12:40 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - strasznie zla passa:( Kociaki [*][*][*]

Cześć Mrusie :1luvu:
Trzymam kciukasy za zdrówko i domki- niech już będzie tylko lepiej :ok:
Obrazek ObrazekObrazek

-kropeczka-

Od: Czw cze 10, 2010 15:43

Post » Sob paź 16, 2010 15:15 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - strasznie zla passa:( Kociaki [*][*][*]

czy ktos z was kupuje CHWILA DLA CIEBIE? w najnowszej jest koci konkurs na najpiekniejszego kota w Polsce. Moze byc rasowy, moze byc dachowcem. Sa fajne nagrodu, pieniezne, karma i kacesoria dla kota Moze ktos ma ochote swoich mruczkow fotke tam poslac? :ok: :1luvu:

Justa, poslemy choc kilka Twoich? Proponuje Manka, Eustachego, Kike i Prime :1luvu: :1luvu: :1luvu:
PS.Mowie calkiem powaznie... To przy opkazji tez dobra reklama dla Mrusiow a kto wie, czy tez nie szansa na domki...

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Sob paź 16, 2010 17:58 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - strasznie zla passa:( Kociaki [*][*][*]

Dziś tyskie mruczki miały odwiedzinki wolontariuszek Oli i Kasi i dostały troszkę smakołyków , bardzo Wam dziękuję :1luvu: :1luvu: :1luvu: A tez przy okazji zabrały '' moje '' żołędzie około 5 - 6 kg i od Oli mama je zawiezie do Leśnego Pogotowia dla dzikich zwierząt w Mikołowie .
Oj Rysiu był chyba najbardziej szczęśliwy bo cały czas biegał , szalał za myszka na wędce :lol:
A tez psiaki miały super spacerek :lol:

Eustachy masowany , masowany i jeszcze raz masowany , sika ale pęcherz niestety nadal duży :roll:

Kolejne 3 kociaki około 3-4 mies pozrzucane w pudełku pinie szukają DT DS bo na razie są w zimnej murowanej altanie :( , jak nie znajda chociaż TDT to czeka je schronisko , czy ktoś by sie podjął zrobienia im ogłoszeń , bo jeśli nie to nie mamy wyjścia :x
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob paź 16, 2010 18:35 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - strasznie zla passa:( Kociaki [*][*][*]

Jakie 5, 6 kilo. Waga mówi że 7 i pół :D
A Rysiu jest po prostu szalony! Wywija salta w powietrzu, wiesza się na cudzych ogonach. Masakra 8O

Aivalar

Od: Pon wrz 20, 2010 19:02

Post » Sob paź 16, 2010 18:39 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - strasznie zla passa:( Kociaki [*][*][*]

[quote="Aivalar"]Jakie 5, 6 kilo. Waga mówi że 7 i pół :D
A Rysiu jest po prostu szalony! Wywija salta w powietrzu, wiesza się na cudzych ogonach. Masakra 8O[/quote
Az tyle 8O
W leśnym pogotowiu się zdziwi i to mocno :piwa:
. Rysiu wie jak ma w sobie rozkochać Dużych :ryk:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

[poprzednia][następna]