Saszka, Dziunia oraz Meś - sterylka DZIŚ

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 05, 2010 7:34 Re: Moja Mała i Duża-poznajcie je-Saszka & Dziunia

Edytka1984 pisze:a oto Dziunia waleczna,lub jak kto woli mały szatanek :twisted: wieczorną porą, jeśli w pobliżu zabaweczki brak - bawi się moją dłonią , ale cudny z Niej kociak - nie można Jej nie kochać :1luvu:
Obrazek

Świetna, jakbym małego Gagatka widziała, króweczka kochana :1luvu:
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Wto paź 05, 2010 7:48 Re: Moja Mała i Duża-poznajcie je-Saszka & Dziunia

Avain króweczki tak mają,że takie kochannneee są :1luvu: nie ważne kot czy kotka - małe szatanki :twisted:
widzę ,że w Twojej kociej kolekcji - pupilkowej nie braknie krówek ślicznych :kotek: głaski dla Twoich kociastych :cat3:
Obrazek

SASZEŃKO NA ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH [*]

Edytka1984

Od: Czw cze 17, 2010 19:13

Post » Śro paź 13, 2010 19:34 Re: Moja Mała i Duża-poznajcie je-Saszka & Dziunia

i kolejne fotki moich ukochanych futrzaków

Idealnie wzorowa i grzeczna dziewczyneczka Dziunia - wzrok czymś bardzo zaciekawiony - pewnie myśl typu " co to za lampka się błyska w tym aparacie" ...ciekawe czy mogłabym się tym pobawić
Obrazek

odraz buszująca w trawie Saszeńka ,która uwielbia przebywać na dworze - zwłaszcza gdy ktoś z domowników akurat robi coś koło domu - zaraz coś upoluję i zaniosę w darze moim Dużym
Obrazek
Obrazek

Edytka1984

Post » Czw paź 14, 2010 14:33 Re: Moja Mała i Duża-poznajcie je-Saszka & Dziunia

Nie wiem jak Ty robisz tak ładne zdjęcia.
Moje Tygrysy (chłopak i 2 panny) nie ruszają się tylko jak śpią:)
Natomiast najmłodsza moja Kotka jest najprawdopodobniej siostrą rodzoną Twojej Dziuni. Albo cioteczną, tudzież ktoś wykonał ksero. Nawet wielkość identyczna oraz charakter mrrrrrucząco - tuląco - zabawowy.
Zgodzę się z przedmówcą, że krówki z wyglądu są superkotami w charakteru.
Oraz znają się na zegarku (przychodzi budzić punkt 06.30 rano!!!).

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

Post » Czw paź 14, 2010 15:38 Re: Moja Mała i Duża-poznajcie je-Saszka & Dziunia

Carmen201 pisze:Nie wiem jak Ty robisz tak ładne zdjęcia.
Moje Tygrysy (chłopak i 2 panny) nie ruszają się tylko jak śpią:)
Natomiast najmłodsza moja Kotka jest najprawdopodobniej siostrą rodzoną Twojej Dziuni. Albo cioteczną, tudzież ktoś wykonał ksero. Nawet wielkość identyczna oraz charakter mrrrrrucząco - tuląco - zabawowy.
Zgodzę się z przedmówcą, że krówki z wyglądu są superkotami w charakteru.
Oraz znają się na zegarku (przychodzi budzić punkt 06.30 rano!!!).

to przedstaw mi te swoje ślicznoty i kserówkę Dziuni - bardzo chętnie popatrzę :mrgreen: budzik mojej Dziunieczki nastawiony jest jedna szybciej niż Twoich pociech - moja mówi " Dużżżżża wstawaj już 5:30 ,czekam bo głodna jestem a potem możesz mnie pomiziać"
Saszka jest inna - byle tylko biegać po trawie-czasem robi popisy "patrzcie wspinam się na drzewo" - mam nadzieję,że kiedyś taką fotkę uda mi się zrobić 8)
Olu - czekam na zdjęcia Twoich futerek
Obrazek

Edytka1984

Post » Pt paź 15, 2010 18:23 Re: Moja Mała i Duża-poznajcie je-Saszka & Dziunia

formalnie i na forum dziewczynki w składzie - Saszka & Dziunia - dziękują cioteczce Athalyse za piękny banerek :flowerkitty:
w kocich słowach "miau,miau,miau" - dziękujemy :piwa:
Obrazek

Edytka1984

Post » Pt paź 15, 2010 18:56 Re: Moja Mała i Duża-poznajcie je-Saszka & Dziunia

Cudne kociaste panienki :) czekam na więcej tak intrygujących fot, jak ta z myszą...

LSVC

Od: Pon gru 28, 2009 22:25

Post » Sob paź 16, 2010 8:35 Re: Moja Mała i Duża-poznajcie je-Saszka & Dziunia

LSVC- ojjj nad tak intrygującą fotką jest dużo pracy- i zawsze trzeba mieć aparacik przy sobie
mam nadzieję że porobię więcej takich fotek :mrgreen:
jak tylko znajdę chwilkę zrobię kolejną sesję swoich dziewczynkom :kotek: póki co to mam ubaw jak ONE ładnie się razem bawią
Dziunia zaczepia Saszkę, a jak Saszka się złości to Dziunia kładzie się na podłodze na pleckach podnosi 4 łapki do góry i wygląda jakby mówiła ---poddaję się---albo nie rusza się i udaje że śpi :1luvu: cudne są :1luvu:
nie można ich nie kochać :kotek:
Obrazek

Edytka1984

Post » Sob paź 16, 2010 18:26 Re: Moja Mała i Duża-poznajcie je-Saszka & Dziunia

Koteczki naprawdę piękne,ale czekam jeszcze na foteczkę pieska :1luvu:

niki2117

Od: Sob paź 09, 2010 1:54

Post » Pon paź 18, 2010 19:45 Re: Moja Mała i Duża-poznajcie je-Saszka & Dziunia

niki2117 pisze:Koteczki naprawdę piękne,ale czekam jeszcze na foteczkę pieska :1luvu:

zgodnie z obietnicą przedstawiam 9 letniego staruszka zwanego u nas w domciu Meś :mrgreen: niki2117 byłaś ciekawa pieska- oto i On - niestety nie lubi moich kociastych przyjaciół - ale to kochany pies :ok:
Obrazek
Obrazek

Edytka1984

Post » Wto paź 19, 2010 12:19 Re: Moja Mała i Duża-poznajcie je-Saszka & Dziunia oraz Meś

Ależ jaki on słodziachny i ta minka ze zmrużonymi oczkami :1luvu: Przystojniak z tego Pana staruszka :wink:

niki2117

Od: Sob paź 09, 2010 1:54

Post » Wto paź 19, 2010 16:00 Re: Moja Mała i Duża-poznajcie je-Saszka & Dziunia oraz Meś

Zaznaczymy sobie wąteczek do poczytania :D
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188
Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma.
Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)

bozena640

Od: Nie sty 11, 2009 17:23

Post » Wto paź 19, 2010 19:44 Re: Moja Mała i Duża-poznajcie je-Saszka & Dziunia

Edytka1984 pisze:Obrazek

Fotka rewelacja :)
Minka pod tytułem: Co tam jakieś koty! Ja tu jestem najpiękniejszy :)

LSVC

Od: Pon gru 28, 2009 22:25

Post » Wto paź 19, 2010 19:56 Re: Moja Mała i Duża-poznajcie je-Saszka & Dziunia oraz Meś

skoro Meś robi takie wrażenie obiecuję w najbliższym czasie wrzucić jeszcze kilka jego zdjęć :mrgreen:
w sumie wygląda na zdrowego psiaka,ale podzielę się informacją,że to tylko pozory
od lat choruje na padaczkę ( epilepsję) bierze specjalne leki i odpukać na razie dobrze się trzyma :ok:
No ale z kociastymi przyjaciółmi się bardzo nie lubi - próbowałam już wszystkiego ale Meś stanowczo mówi im nie
Obrazek

Edytka1984

Post » Pt paź 22, 2010 6:02 Re: Moja Mała i Duża-poznajcie je-Saszka & Dziunia oraz Meś

no zatem zgodnie z obietnicą teraz pora na świeże fotki naszego piesia :twisted: staruszek całkiem ładnie pozuje
zdjęcie numer I z serii - na spacerku - "...a pokażę Wam wszystkim jaki ładny ze mnie piesek..."
Obrazek
II- "... w samochodzie bardzo lubię jeździć...tylko czemu Duzi ubrali mnie w to idiotyczne ubranko..?"
Obrazek
III- jak jest zimno, a Mesia bolą nóżki - ma swoją wygodną torbę ,a my go nosimy :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

Edytka1984

[poprzednia][następna]