SchronWro Wrocławscy seniorzy szukają domów!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 14, 2010 11:01 Re: SchronWro - ponad 100 kotów w schronie!!! Fot. str. 27

Zabieg wykonal dr Rak, mam numer telefonu i godziny przyjec. Date zabiegu ustale sobie sama.
Dziekuje tej ktora sie o informacje postarala, bo jak widac mozna.........nie wiem czy moge podac nicka;-)

O dalszych ustaleniach nie omieszkam poinformowac.
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Czw paź 14, 2010 16:20 Re: SchronWro - ponad 100 kotów w schronie!!! Fot. str. 27

Na prawdę nie rozumiem problemu. wystarczy wpisać w google- schronisko dla zwierząt wrocław i wyskakuje stronka na samej górze, nie trzeba nic szukać http://www.psy.info.pl/schronisko_wroclaw/
a tu trwa jakaś głupia dyskusja nie prowadząca do niczego.
racja, że w książeczce persa powinno być wszystko dokładnie opisane. kto, co, kiedy.i bardzo źle że nie zostało to dopilnowane. ale skoro nie ma, to ja raczej nie traciłabym czasu na pisałanie tygodniami na forum próbując się dowiedzieć , tylko zadzwoniłabym do schronu spytać. tak po prostu. zajęłoby to chyba kilka minut

Kułko

Od: Nie sie 09, 2009 23:38

Post » Pt paź 15, 2010 8:33 Re: SchronWro - w ciągu jednego dnia doszły 22 koty!!! fot. s. 9

Cameo pisze:No to zaczynam: na pierwszy ogień idzie oczywiście piękna dama z plamką. Słodziutka na maxa! Mała tancereczka do schrupania, a fotki do powiększenia!

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

Nadal wypatrują domów
Obrazek

Kruszyna

Od: Czw gru 13, 2007 22:32

Post » Pt paź 15, 2010 8:51 Re: SchronWro - ponad 100 kotów w schronie!!! Fot. str. 27

Kruszyna będziesz w schronie w weekend? Możesz porozmawiać na temat podawania kotoom surowicy tak jak było w starym schronie? Jak już był przypadkek PP to ryzyko znacznie wzrosło.
Agness pisała, że dziewczyny ze Szczecina kupują gdzieś kocią surowicę, może można ustalić od nich gdzie ją można kupić i może nasz schron by ją zakupił? Możesze zapytać?

Mamy jakieś zbiercze allegro ze zdjęciem kociaków?

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Pt paź 15, 2010 9:08 Re: SchronWro - ponad 100 kotów w schronie!!! Fot. str. 27

mawin pisze:Kruszyna będziesz w schronie w weekend? Możesz porozmawiać na temat podawania kotoom surowicy tak jak było w starym schronie? Jak już był przypadkek PP to ryzyko znacznie wzrosło.
Agness pisała, że dziewczyny ze Szczecina kupują gdzieś kocią surowicę, może można ustalić od nich gdzie ją można kupić i może nasz schron by ją zakupił? Możesze zapytać?

Mamy jakieś zbiercze allegro ze zdjęciem kociaków?

Ewelinka robiła i jeszcze ktoś ostatnio ale nie pamiętam :oops:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pt paź 15, 2010 9:17 Re: SchronWro - ponad 100 kotów w schronie!!! Fot. str. 27

Mawin, zapytam.

Są ogłoszenia dorosłych kotów, kociaki zostaną "odnowione" po weekendzie, jak będą nowe zdjęcia :ok:
Obrazek

Kruszyna

Post » Pt paź 15, 2010 9:38 Re: SchronWro - ponad 100 kotów w schronie!!! Fot. str. 27

Mam zapytanie o kotka do domku z dzieckiem.
Zaproponowałam dorosłego, bo z kociakiem łatwiej o np. przypadkowe zadrapanie.
Popozycja wstępnie przeszła, jeśli ktoś ma spokojnego dorosłego (ale nie seniora) miziaka w DT, to proszę linka na pw.
Porównywarka cen karmy dla kotów i psów https://felicana.pl/

feryenne

Od: Nie sty 25, 2009 13:01

Post » Pt paź 15, 2010 13:59 Re: SchronWro - ponad 100 kotów w schronie!!! Fot. str. 27

wysyłam PW

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Pt paź 15, 2010 16:02 Re: SchronWro - ponad 100 kotów w schronie!!! Fot. str. 27

Wrzucam całość. Jeszcze dojdą, ale w tym poście. Nie muszę chyba pisać, że każdą miniaturkę można powiększyć...??? klik, klik, żeby obejrzeć fotkę w pełnym rozmiarze.

ObrazekObrazekObrazek

Ostatnio edytowano Sob paź 16, 2010 15:24 przez Cameo, łącznie edytowano 4 razy

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Pt paź 15, 2010 16:29 Re: SchronWro - ponad 100 kotów w schronie!!! Fot. str. 27

Neigh pisze:Zabieg wykonal dr Rak, mam numer telefonu i godziny przyjec. Date zabiegu ustale sobie sama.
Dziekuje tej ktora sie o informacje postarala, bo jak widac mozna.........nie wiem czy moge podac nicka;-)

O dalszych ustaleniach nie omieszkam poinformowac.

Będę czekać na info.Uwazam że powinnaś zapytać w oficjalnym piśmie,moze być nawet wysłane pocztą z potwierdzeniem dostarczenia-kopia u ciebie,ale o tym z pewnościa wiesz.
Również dziękuję osobie która postarała sie o -te-informacje dla Neigh.
Legnica

Post » Pt paź 15, 2010 20:10 Re: SchronWro - ponad 100 kotów w schronie!!! Fot. str. 27

Gibutkowa chodzi Ci o mnie? Ja nie robiłam nigdy allegro :roll: Chyba że chodzi o ogłoszenia zbiorowe to tak.
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Sob paź 16, 2010 14:34 Re: SchronWro - ponad 100 kotów w schronie!!! Fot. str. 27

kto idzie jutro do schronu? jak wygląda obecnie sytuacja, ile jest kociąć, no i czy po tym jednym przypadku PP jest więcej przypadków?
Napewno Leśna wszystko odkaziła, ale niestety PP jest bardzo wytrzymałe i bardzo zakaźne więc może być nieciekawie:-(
czy dalej ludzie tak lawinowo oddają koty do schroniska?

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Sob paź 16, 2010 14:50 Re: SchronWro - ponad 100 kotów w schronie!!! Fot. str. 27

Ja będę jutro w schronie.

Pozostałe fotki właśnie się ładują, ale większość już jest - zapraszam do oglądania.

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Sob paź 16, 2010 15:22 Re: SchronWro - ponad 100 kotów w schronie!!! Fot. str. 27

Bardzo ładne zdjęcia Cameo, dzięki nim koty jeszcze zyskują na urodzie. Także jestem ciekawa obecnej sytuacji w schronie, więc czekam na wieści.

Weihaiwej

Od: Pon maja 23, 2005 19:34

Post » Sob paź 16, 2010 18:23 Re: SchronWro - ponad 100 kotów w schronie!!! Fot. str. 27

Mawin, caniserinu nie ma w hurtowniach, nie ma skąd zamówić w Polsce. Zza granicy zamawiany nie będzie, ale podobno niedługo znowu ma się pojawić :roll: Kotów przybywa cały czas, w większość dorosłych i podrośniętych.

W schronie brakuje gazet, nie ma czym wykładać klatek. Gdyby ktoś dysponował makulaturą, to chętnie przyjmą każdą ilość.
Obrazek

Kruszyna

[poprzednia][następna]