Dżem dobry

Ayo, jasodorowy syn wywiezion przez Wielką Babę do Krakowa
A jej cora bedzie robic niedlugo konkurencje Evie Minge i Arkadiusowi za co trzymam kciuki
A propos Ewy Minge - zrobilam ostatnio blad niewybaczalny i weszlam do sklepu Eurofirany...Jeeeee jakie tam maja firanki.... ba, firanki to tylko pretekst, jakie oni tam maja materialy, pomysly na drapowania, dodatki, rozne gadzety itepe... Obsluga arcymila, fajne panie bardzo, konkretne i pomocne w doborze, a sklep oferuje tez firanki i zaslony zaprojektowane przez Ewe Minge

Sliczne sa po prostu. Moje slaskie czastki w sercu po prostu zawyly na ten widok
witam kandydatke na czarownice i prosze o ujawnienie tego wielkokota czarnego koloru - a zmiesci sie toto na jednym zdjeciu?
napisz tez cos prosze, o sobie - a jak przyjdzie Siostra Prezes to oficjalnie mnietla przez grzbiet zarobisz, numer konta dostaniesz i bedzie mozna Cie przyjac w poczet Siostr Czarownych.
jozefina, mnie dzis Glus tak objal lapami za reke, wyciagnal sie na pol lozka i usnelismy slodko. a rewelacje zoladkowe mam od rana ale to chyba przez fasolke...
majencja, dobrego maratonu, spokojnego i ... bez rewelacji

trzym sie!
dobrego piatku, Czarowne