smarti pisze:Juleńka czuje się świetnie-we czwartek jedziemy na zdjęcie szwow i Julcia może hopsać do domku!!![]()
![]()
trzeba jej szukać bardzo dobrego domku![]()
![]()
Widzę że się KTOŚ zakochał i puści Julcię tylko do "prawie tak dobrego domku jak mój"
Moderator: Estraven
smarti pisze:Juleńka czuje się świetnie-we czwartek jedziemy na zdjęcie szwow i Julcia może hopsać do domku!!![]()
![]()
![]()
Gibutkowa pisze:smarti pisze:Juleńka czuje się świetnie-we czwartek jedziemy na zdjęcie szwow i Julcia może hopsać do domku!!![]()
![]()
![]()
Widzę że się KTOŚ zakochał i puści Julcię tylko do "prawie tak dobrego domku jak mój"

..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" 
Kruszyna pisze:Miałam dzisiaj telefon w sprawie JulkiDzwonił do mnie osoba, która wypatrzyła jej ogłoszenie, zakochała się i chciałaby podarować jej domek
Smarti, wysyłam Ci telefon do tego Pana na pw
Na informację o tym, że być może z adopcją będzie musiał chwilę poczekać, aż Jula będzie w pełni gotowa stwierdził, że poczeka tak długo, jak będzie trzeba
Trzymam kciuki, żeby okazał się dobrym kandydatem na dom

moj maz nie odda jej dopoki nie bedzie absolutnie pewien ze bedzie szczesliwsza niz jest u nas...zreszta ja tez...
..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" smarti pisze:
musze poczekac z tym telefonem na meza bo Julcia jest jego osobista miloscia![]()
![]()
moj maz nie odda jej dopoki nie bedzie absolutnie pewien ze bedzie szczesliwsza niz jest u nas...zreszta ja tez...

..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału"

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 38 gości