Jaki masz rozmiar butow?
Ja musze staniki sobie pokupowac. Moze tego JEGO dopuszcze kiedys blizej a tu tylko szmaty szare bo czesto prane. Ale wez kup stanik z obwodem 90/95 i miseczka z literka "k"

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gibutkowa pisze:Sibel się dziś rano wyjątkowo nudziło i postanowiła zrzucić z blatu szklankę. Miałam rano odkurzanie podłogi w kuchni w gratisieSibel zrobiła się niegrzeczna przy Mietku, biega za wszystkimi i po wszystkim, zaczepia, ucieka z mieszkania... a taki grzeczny kotek był
Chyba się zrównoważyło bo Mieciu zadymiał, a teraz troszkę zgrzeczniał i Sibel nadrabia za niego
![]()
No a poza tym mam "szpital" w domu - chłop mi charczy, Miecio się gluci, Sibelka smarcze i nawet Karolcia kicha... ja się tylko jak na razie trzymamciekawe na jak długo...
kasia86 pisze:Gibutkowa pisze:Sibel się dziś rano wyjątkowo nudziło i postanowiła zrzucić z blatu szklankę. Miałam rano odkurzanie podłogi w kuchni w gratisieSibel zrobiła się niegrzeczna przy Mietku, biega za wszystkimi i po wszystkim, zaczepia, ucieka z mieszkania... a taki grzeczny kotek był
Chyba się zrównoważyło bo Mieciu zadymiał, a teraz troszkę zgrzeczniał i Sibel nadrabia za niego
![]()
No a poza tym mam "szpital" w domu - chłop mi charczy, Miecio się gluci, Sibelka smarcze i nawet Karolcia kicha... ja się tylko jak na razie trzymamciekawe na jak długo...
Oj to rzeczywiście u Ciebie jest nieciekawie.![]()
A co do Sibelki, to nie wiesz, że takie rzeczy trzeba chować przed kotami?
kasia86 pisze:A to chyba dobrze, że łobuzi, nie?
SecretFire pisze:W nocy biegaja potem? Obudz ich szybko!
Gibutkowa pisze:No a poza tym mam "szpital" w domu - chłop mi charczy, Miecio się gluci, Sibelka smarcze i nawet Karolcia kicha... ja się tylko jak na razie trzymamciekawe na jak długo...
Kułko pisze:Gibutkowa pisze:No a poza tym mam "szpital" w domu - chłop mi charczy, Miecio się gluci, Sibelka smarcze i nawet Karolcia kicha... ja się tylko jak na razie trzymamciekawe na jak długo...
coś wam potrzeba? pamiętaj że dla was jestem 24h/dobę pod telefonem
SecretFire pisze:Prowadza Cie tez do spania? Moje juz teraz stracili cierpliwosc na mnie, bo ja chodze za predko dla nich. A jak na weekend pozniej, to sie uwala na mnie i grzeja.
Lilly akurat spaceruje po telewizorze. Dobrze, ze mam jeszcze taka stara kiste.
Ja-Ba pisze:Stanowczo protestuję przeciwko tenencyjnym postom Gibutkowej sugerującym jakoby konińskie koty sprowadzały na manowce porzadne, wrocławskie koty![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia, zuza i 56 gości