Prosze o pomoc z informacija o sterylizacii kotki ulicznej

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 14, 2010 19:59 Re: Prosze o pomoc z informacija o sterylizacii kotki ulicznej

GuniaP pisze:W Rzeszowie można wysterylizować kotkę cięciem małym bocznym - w gabinecie wet. Marta Gutowska, Rzeszów, ul. Kaminskiego 3 tel. (017)8534133 - tu są sterylizowane za darmo koty wolno żyjące z terenu Rzeszowa

Małym cięciem na brzuszku : w Jamniku a także Gabinet Weterynaryjny Canis s.c. Sławomir Popiołek, Grzegorz Nowak
Krajobrazowa 2 lok. 3L tel.: 600437720

Gepard - Gabinet weterynaryjny - Borsukiewicz A.
Rzeszów, al. Rejtana 33, Tel.: (17) 8577660

Jak robią inni nie wiem.
Klatkę łapkę ma koleżanka, można ją wypożyczyć.

:) Doczytałam, że kotkę możesz brac na ręce, wiec klatal łapka niepotrzebna, po cieciu bocznym kotke sie przetrzymuje 2-3 dni.

Dzieki wielkie za info,klatke lapke nie potczebuje,ale plastikowa klateczka dla prszewozu kotki bardzo bym sie prszydala ,napewno pierwszy raz w zyciu kotka pojedzie autem :roll: I jescze pytanie czy dla takiego zabiegu za darmo ,potczebuje sie zgloszenie do gminy ? i my jestesmy poza rzeszowym 16 km. Finansowo moja sytuaciaj narazie kuleje :( ,bo utczymuje za swoj koszt dwoch psow,teraz czekamy na decyzje gminy Niebylec,naraze nie bardzo wiadomo czy cos sie uda ,wlasnie szukam dla nich wlasciciela ,moze wiesz gdzie moglam by wyslac zdjecie do adopcii psow?

kotbegemot

Od: Śro paź 13, 2010 22:53

Post » Czw paź 14, 2010 22:00 Re: Prosze o pomoc z informacija o sterylizacii kotki ulicznej

Plastikowa klatke transportowa mogę wypożyczyć.
Gunia i Zulka&Fruzia
Obrazek Obrazek

GuniaP

Od: Czw sie 05, 2004 20:34

[poprzednia]