Może ktoś mnie rozpozna???

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw paź 14, 2010 18:41 Re: Może ktoś mnie rozpozna???

Jeśli chodzi o samochód w nocy to ma wymieniany termofor i jest tam ciepło bo aż szyby parują , imienia mu nie dam bo się wtedy przywiązuje, Jutro spotkanie z Panią która ma dwa rasowe kocury po przejściach nie kastrowane i tego by chciała też nie kastrowanego bo boi się że tamte dwa go nie zaakceptują.
Obrazek Obrazek Obrazek

Werneu

Od: Śro mar 30, 2005 13:43

Post » Czw paź 14, 2010 18:57 Re: Może ktoś mnie rozpozna???

Werneu pisze:Jeśli chodzi o samochód w nocy to ma wymieniany termofor i jest tam ciepło bo aż szyby parują , imienia mu nie dam bo się wtedy przywiązuje, Jutro spotkanie z Panią która ma dwa rasowe kocury po przejściach nie kastrowane i tego by chciała też nie kastrowanego bo boi się że tamte dwa go nie zaakceptują.

Bzdury gada, chce go na "rozpłodowca" trzy niekastrowane kocury w domu to jakiś horror!!! a nie dom! uważaj na nią aby chłopak nie miał życia do dupy! on zasługuje na cudowny dom, bo to cudowny kot jest! on mi wygląda jakby Miłosz chciał się nazywać..co wy na to?
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Czw paź 14, 2010 19:12 Re: Może ktoś mnie rozpozna???

Znalazlas kota 11.10.2010 a 15 chcesz go oddac ?
Zanim co, kilka pytan:
- sprawdzalas chipa ?
- obdzwonilas okoliczne schroniska?
- rozwiesilas ogloszenia ?
- porobilas ogloszenia w necie ?

Daj ew. wlascicielom czas na odnalezienie go....
Dodatkowo chcesz wyadoptowac chorego, nie wykastrowanego kota :roll:

nazira

Od: Śro gru 21, 2005 9:22

Post » Czw paź 14, 2010 19:13 Re: Może ktoś mnie rozpozna???

Werneu pisze:Jutro spotkanie z Panią która ma dwa rasowe kocury po przejściach nie kastrowane i tego by chciała też nie kastrowanego bo boi się że tamte dwa go nie zaakceptują.

8O
Obrazek

Miss

Od: Wto gru 01, 2009 13:59

Post » Czw paź 14, 2010 19:16 Re: Może ktoś mnie rozpozna???

Miss pisze:
Werneu pisze:Jutro spotkanie z Panią która ma dwa rasowe kocury po przejściach nie kastrowane i tego by chciała też nie kastrowanego bo boi się że tamte dwa go nie zaakceptują.

8O

Nie ma to jak pseudohodowla.
Obrazek

Agnieszka16

Od: Wto cze 19, 2007 10:52

Post » Czw paź 14, 2010 19:37 Re: Może ktoś mnie rozpozna???

nazira pisze:Znalazlas kota 11.10.2010 a 15 chcesz go oddac ?
Zanim co, kilka pytan:
- sprawdzalas chipa ?
- obdzwonilas okoliczne schroniska?
- rozwiesilas ogloszenia ?
- porobilas ogloszenia w necie ?

Daj ew. wlascicielom czas na odnalezienie go....
Dodatkowo chcesz wyadoptowac chorego, nie wykastrowanego kota :roll:

Proszę o dokładne czytanie
- 15.10 Pani Przyjedzie go tylko zobaczyć, wtedy przeprowadzę wywiad i dowiem się czy ta Pani będzie odpowiedzialną osoba do adopcji kota, a na pewno nie oddam go wcześniej niż PO ZAKOŃCZENIU LECZENIA
- kot nie ma chipa
- nie dzwoniłam po schroniskach
- czy ja dałam ogłoszenia? tak dałam na internecie ale to trochę nie logiczne bo to właściciele powinni go szukać i w tym celu przeszukałam kilkanaście stron o zaginionych kotach. Jeśli go ktoś nie szuka to znaczy, że im nie zależy

NIE CHCE WY-ADOPTOWAĆ CHOREGO KOTA, Z KASTRACJĄ WYDAJE MI SIĘ TO CZYJAŚ INDYWIDUALNĄ SPRAWĄ I W TO INGEROWAĆ NIE BĘDĘ, ALE BĘDĘ NAKŁANI

WŁAŚCICIELE MIELI JUŻ SWÓJ CZAS KOT SIĘ BŁĄKA OD 2-3 TYGODNI A MOŻE I WIĘCEJ
Obrazek Obrazek Obrazek

Werneu

Post » Czw paź 14, 2010 19:39 Re: Może ktoś mnie rozpozna???

jeśli będę miała wątpliwości do Pani to na pewno nie oddam kota ale innych propozycji DS nie było i nie ma :(
Obrazek Obrazek Obrazek

Werneu

Post » Czw paź 14, 2010 19:44 Re: Może ktoś mnie rozpozna???

Myślę, że przy obecnej nadpopulacji kotów w Polsce absolutnie WSZYSTKIE nierodowodowe koty powinny być wykastrowane! Bez wyjątku.
Naprawdę, nakłaniać można, może Ci ktoś przytaknąć a na wiosnę będa po tym kocurze kociaki, bo "takie ładne kotki wyjdą".
Obrazek

Miss

Od: Wto gru 01, 2009 13:59

Post » Czw paź 14, 2010 19:46 Re: Może ktoś mnie rozpozna???

Nie mniej jednak starym zwyczajem dr Googl'a wstukałabym nr owej Pani na kilka sposobów i sprawdziła czy nie ma pseudo hodowli, ewentualnie poprosiłabym o mail albo o drugi nr kontaktowy...

Jeżeli ktoś w domu wytrzymuje 2 kocury rasowe ,niekastrowane i chce 3ciego... to mam złe przeczucia...

Ja miałam jednego niekastrowanego i odchodziłam od zmysłów ! Smród mimo odświeżaczy i czyszczenia kuwety po każdym szczochu!
Otwierało się drzwi do mieszkania i rzucało na kolana!
Przy trzech ... chyba , że kobieta ma anosmię , bo ja bym zwariowała!

seja

Od: Sob lis 29, 2008 6:23

Post » Czw paź 14, 2010 19:47 Re: Może ktoś mnie rozpozna???

Werneu pisze:jeśli będę miała wątpliwości do Pani to na pewno nie oddam kota ale innych propozycji DS nie było i nie ma :(

Mogę go od Ciebie przejąć... i z miejsca go wykastruję :D

seja

Od: Sob lis 29, 2008 6:23

Post » Czw paź 14, 2010 19:47 Re: Może ktoś mnie rozpozna???

Jesli zechcesz, to z mojego doswiadczenia skorzystasz - kilka lat temu znalazlam na smietniku bialego dlugowlosego kota, jakis czas pozniej znalazlam i wlascicielke, ktora mieszkala 15 km od miejsca znalezienia kota - kota jej ukradziono i wywieziono - pol roku wczesniej ! Kobita nigdy by nie wpadla na to by szukac kota w mojej okolicy ( dwie miejscowosci dalej).
Ludzie sa podli a koty sie przemieszczaja wiec nigdy nic nie wiadomo.

Jesli nie masz miejsca i mozliwosci zeby sie kotem zajac, wpisz w tytule prosbe o przejecie, moze jakis DT sie nim zaopiekuje

nazira

Post » Czw paź 14, 2010 19:51 Re: Może ktoś mnie rozpozna???

seja pisze:
Werneu pisze:jeśli będę miała wątpliwości do Pani to na pewno nie oddam kota ale innych propozycji DS nie było i nie ma :(

Mogę go od Ciebie przejąć... i z miejsca go wykastruję :D

voila

nazira

Post » Czw paź 14, 2010 19:58 Re: Może ktoś mnie rozpozna???

Piszesz "Z KASTRACJĄ WYDAJE MI SIĘ TO CZYJAŚ INDYWIDUALNĄ SPRAWĄ I W TO INGEROWAĆ NIE BĘDĘ", błagam cię masz w podpisie banerek pkdt dla której to organizacji kastracja i sterylizacja jest na pierwszym miejscu!!! a my tu zbieramy te biedne, chore kocięta po podwórkach, bo wszędzie krążą koty "niewyciachane" jakiś "indywidualistów". Ta kobieta nie jest dobrym domem dla tego kota, on tam przeżyje piekło, na twoim miejscu pojechałabym w odwiedziny do tej pani zamiast ją do siebie ściągać. Ja zawsze odwożę swoje koty. To zła kobieta jest i ja to wiem, a uwierz mi znam się na ludziach....niestety. Trzymam kciuki za tego biedaka. dałaś mu szansę na życie, nie zmarnuj jej, błagam cię!
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Pt paź 15, 2010 8:22 Re: Może ktoś mnie rozpozna???

seja pisze:Jeżeli ktoś w domu wytrzymuje 2 kocury rasowe ,niekastrowane i chce 3ciego... to mam złe przeczucia...

Ja też. Weroniko, jeżeli zadecydujesz oddać tej pani tego kocura to tylko i wyłącznie po kastracji.
Te pozostałe 2 też powinna wykastrować (sama twierdzi że to "koty po przejściach" a nie zarejestrowane reproduktory).
Dla mnie kastracja nie jest czyjąś indywidualną sprawą, jeśli dotyczy kota wyadoptowywanego ode mnie.

Trzymam mocno kciuki za odpowiedzialny dom.
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Od: Pon wrz 15, 2008 16:00

Post » Sob paź 16, 2010 11:49 Re: Może ktoś mnie rozpozna???

co z kotem ?

nazira

[poprzednia][następna]