Tanie Dranie. Part Five. Biduś[`]. Można zamknąć ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Czw paź 14, 2010 9:41 Re: Tanie Dranie. Piękna krówka Tulcia szuka SUPERDOMU !

vega29 pisze:Ps. koty i ludzkie bachory wbrew pozorom mają jednak sporo wspólnego. Różnica polega na tym, że kota możesz zostawić w domu samego na 8-9 godzin i nikt cię z tego powodu nie zamknie :mrgreen: Taka sobie mała konstatacja matki maluszków, która całe życie zapierała się, że nie będzie mieć dzieci :mrgreen: :mrgreen:

Vega, różnica polega na czymś innym. Jeżeli ktoś nie lubi kotów i nie chce ich mieć, to nie słyszy co chwila: "to kiedy będziesz miała?", "młoda jesteś, z czasem zmienisz zdanie" (+ durny, pełen wyższości uśmieszek), "a kto zapracuje na moją(twoją) emeryturę?". I niestety, nie są to pytanie wyssane z palce :evil:
Nie musi słuchać opowieści o wspomnianych wcześniej Danonkach Przemusia, czy kupkach Maciusia (to już u mnie ;) )

Wielbłądzio pisze:Ale żebyście Wy wiedziały, jakie ja mam codziennie wyrzuty sumienia z tego powodu że je zostawiam...

Już myślałam, że tylko ja tak mam, uffff...

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Czw paź 14, 2010 11:29 Re: Tanie Dranie. Piękna krówka Tulcia szuka SUPERDOMU !

Alyaa pisze:Vega, różnica polega na czymś innym. Jeżeli ktoś nie lubi kotów i nie chce ich mieć, to nie słyszy co chwila: "to kiedy będziesz miała?", "młoda jesteś, z czasem zmienisz zdanie" (+ durny, pełen wyższości uśmieszek), "a kto zapracuje na moją(twoją) emeryturę?". I niestety, nie są to pytanie wyssane z palce :evil:
Nie musi słuchać opowieści o wspomnianych wcześniej Danonkach Przemusia, czy kupkach Maciusia (to już u mnie ;) )

I jeszcze (tonem pełnym pogardy, ze złośliwym grymasem na twarzy): "No ja nie rozumiem, jak to można tak SPECJALNIE NIE CHCIEĆ mieć dzieci ?! Rozumiem, że można nie móc, ale NIE CHCIEĆ ?!"
Ano można właśnie tak SPECJALNIE NIE CHCIEĆ :twisted: A żeby przypadkiem nie mieć niespecjalnie, to dorosła rozumna osoba na ogół umie się zabezpieczać :twisted:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Czw paź 14, 2010 12:43 Re: Tanie Dranie. Piękna krówka Tulcia szuka SUPERDOMU !

I mord w oczach...

A, w moim przypadku, jedyną możliwą obroną jest nieodzywanie się i ,jak się da, wyjście z pokoju :twisted: Wśród "zadziecionej" połowy działu jest szefostwo :evil:

Alyaa

Post » Czw paź 14, 2010 13:21 Re: Tanie Dranie. Piękna krówka Tulcia szuka SUPERDOMU !

Niestety, tak się pracuje w tzw. "budżetówce". Przerabiałam ten temat.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Czw paź 14, 2010 13:31 Re: Tanie Dranie. Piękna krówka Tulcia szuka SUPERDOMU !

Marcelibu pisze:Niestety, tak się pracuje w tzw. "budżetówce". Przerabiałam ten temat.
Ale ja nie pracuję w budżetówce, tylko w prywatnej firmie :crying:

Alyaa

Post » Czw paź 14, 2010 13:49 Re: Tanie Dranie. Piękna krówka Tulcia szuka SUPERDOMU !

Alyaa, to było do mnie :wink: , jednakże wiadomo, że podobne mamuśki-kretynki zdarzają się wszędzie :twisted:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Czw paź 14, 2010 14:54 Re: Tanie Dranie. Piękna krówka Tulcia szuka SUPERDOMU !

Wielbłądzio pisze:Alyaa, to było do mnie :wink: , jednakże wiadomo, że podobne mamuśki-kretynki zdarzają się wszędzie :twisted:

Wiem, ale właśnie chciałam zwrócić uwagę na to, że jedyne miejsce gdzie TAKIE się nie trafiają do męski klasztor albo seminarium :twisted:

Alyaa

Post » Czw paź 14, 2010 15:43 Re: Tanie Dranie. Piękna krówka Tulcia szuka SUPERDOMU !

Ale ja się z wami zgadzam w zupełności! Latami słyszałam podobne kretynizmy. Nawet przez pierwsze dwa miesiące ciąży :mrgreen: , bo nawet gdy już wiedziałam, że będą dzieci, które postanowiłam w końcu mieć (ja postanowiłam, a nie jakieś głupie mamuśki-kretynki swoimi durnymi teoriami-namowami), to się tym nie chwaliłam. A potem wysłali mnie na zwolnienie (miały być trojaczki 8O ) i się wydało...

Kończąc OT, jak tam Plusz dzisiaj?
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Czw paź 14, 2010 15:52 Re: Tanie Dranie. Piękna krówka Tulcia szuka SUPERDOMU !

Wielbłądzio napisał(a):
Ale żebyście Wy wiedziały, jakie ja mam codziennie wyrzuty sumienia z tego powodu że je zostawiam...

No co Ty, odpoczywają od nadmiaru macierzyńskiej troski :twisted:
Paluszek

Post » Czw paź 14, 2010 18:16 Re: Tanie Dranie. Piękna krówka Tulcia szuka SUPERDOMU !

Paluszek pisze:
No co Ty, odpoczywają od nadmiaru macierzyńskiej troski :twisted:
:ryk:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Czw paź 14, 2010 20:24 Re: Tanie Dranie. Piękna krówka Tulcia szuka SUPERDOMU !

Paluszek pisze: No co Ty, odpoczywają od nadmiaru macierzyńskiej troski :twisted:
Moje czasem zażywają ojcowskiej :mrgreen:

Alyaa

Post » Czw paź 14, 2010 21:08 Re: Tanie Dranie. Piękna krówka Tulcia szuka SUPERDOMU !

Alyaa pisze:
Paluszek pisze: No co Ty, odpoczywają od nadmiaru macierzyńskiej troski :twisted:
Moje czasem zażywają ojcowskiej :mrgreen:

Wiem, wiem, wiem i biję się w moją pierś 75A: każde dziecko powinno mieć oboje rodziców, a moje mają tylko rąbniętą, nadopiekuńczą mamuśkę-starą pannę :oops: :twisted: Nic na to nie poradzę, jakoś nie ma chętnych do 'adoptowania' mnie wraz z dziewiątką ogoniastych bękartów (a wśród nich m.in. Lichem Olewcą) :crying:

Wymagradzam im jak tylko mogę. Także zdecydowanie się zgadzam: od mojej miłości pewnie lubią odpoczywać :mrgreen:

Wielbłądzio

Post » Czw paź 14, 2010 21:08 Re: Tanie Dranie. Piękna krówka Tulcia szuka SUPERDOMU !

OT jest fajny ;)

vega29 pisze:Ale ja się z wami zgadzam w zupełności! Latami słyszałam podobne kretynizmy. Nawet przez pierwsze dwa miesiące ciąży :mrgreen: , bo nawet gdy już wiedziałam, że będą dzieci, które postanowiłam w końcu mieć (ja postanowiłam, a nie jakieś głupie mamuśki-kretynki swoimi durnymi teoriami-namowami), to się tym nie chwaliłam. A potem wysłali mnie na zwolnienie (miały być trojaczki 8O ) i się wydało...

Masz trojaczki? 8O

Alyaa

Post » Czw paź 14, 2010 21:13 Re: Tanie Dranie. Piękna krówka Tulcia szuka SUPERDOMU !

Wielbłądzio pisze:Wiem, wiem, wiem i biję się w moją pierś 75A: każde dziecko powinno mieć oboje rodziców, a moje mają tylko rąbniętą, nadopiekuńczą mamuśkę-starą pannę :oops: :twisted: Nic na to nie poradzę, jakoś nie ma chętnych do 'adoptowania' mnie wraz z dziewiątką ogoniastych bękartów (a wśród nich m.in. Lichem Olewcą) :crying:

Wymagradzam im jak tylko mogę. Także zdecydowanie się zgadzam: od mojej miłości pewnie lubią odpoczywać :mrgreen:

Eeeeee, tam, lepiej tylko jeden kochający rodzic, niż dwójka "toksyczna".

Alyaa

Post » Czw paź 14, 2010 21:17 Re: Tanie Dranie. Piękna krówka Tulcia szuka SUPERDOMU !

vega29 pisze:Kończąc OT, jak tam Plusz dzisiaj?

Kończyć nie musimy :wink: , ja też lubię wyżywać się werbalnie na durnych mamuśkach,, ale odpowiem na pytanie.

Plu Plu jak zwykle, czyli NIC A NIC nie zmądrzał. Właśnie przerwałam mu sen: zabrałam go z kananpy, wzięłam na kolana i całuję w to cieplutkie kochane debilne czółko :1luvu:
Oczka ma jeszcze oba, dziś ukradł tylko plastikową łyżeczkę.

Wielbłądzio

[poprzednia][następna]