Siostro Mamajo! Ja tez chce tak - cudna ta pirania

Moderator: Estraven
A odpływ pewnie zatkany coby kanałami nie uciekła i się rozpleniać nie zacząła a zlew ręcznikiem ochroniony coby go nie pogryzła djamentowymi kłami
To se weźsolangelica pisze:Siostro Mamajo! Ja tez chce tak - cudna ta pirania![]()
![]()
Mnie czeka wizyta u chirurga szczękowego bo moje "zęby głupoty" są częściowo w kieszonkach dziąseł schowane, jedna pcha się krzywo bo miejsca nie ma przez co czasem boli okrutnie. Musi więc fachowym okiem ocenić czy warto wyrwać zdrowe zęby czy też lepiej wyciąć to dziąsło co częściowo je zasłania i stwarza ryzyko zapalenia... 
Asia_Siunia pisze:To se weźsolangelica pisze:Siostro Mamajo! Ja tez chce tak - cudna ta pirania![]()
![]()
![]()
Sol - to masz rwetes zębowy! PowodzeniaMnie czeka wizyta u chirurga szczękowego bo moje "zęby głupoty" są częściowo w kieszonkach dziąseł schowane, jedna pcha się krzywo bo miejsca nie ma przez co czasem boli okrutnie. Musi więc fachowym okiem ocenić czy warto wyrwać zdrowe zęby czy też lepiej wyciąć to dziąsło co częściowo je zasłania i stwarza ryzyko zapalenia...
[/color]
Będę przez 3 dni wkładać różne aparaciki w różne dziury 
a jedno bez drugiego funkcjonować nie może.
też jej tak w umywalnicy ręczniczkiem wyścielałam. Ostatnio zamieniła umywalkę na wygrzebywanie cukru z cukierniczki
wyszkol się, bo świat do ratowania masz
AYO pisze:Przeciez oprócz zdjęcia w każdym poście jest tekst - sztuka jest sztuka ilość postów na stronę jest stała
Użytkownicy przeglądający ten dział: Fatka, Google [Bot], koszka, Majestic-12 [Bot], Wojtek i 105 gości