Darłowo ok.40 kotów-dobiliśmy 100 :) Zapraszam na nowy wątek

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro paź 13, 2010 20:52 Re: Darłowo-proszę o wsparcie finansowe,nie ma nawet na karmę!

Mogę tylko podrzucić.
Fado [*] 27.02.2019 r., Rysiek [*] 15.10.2023 r.

Karena

Od: Czw wrz 20, 2007 20:09

Post » Czw paź 14, 2010 2:29 Re: Darłowo-proszę o wsparcie finansowe,nie ma nawet na karmę!

a ja sugeruję zmianę tytułu wątku i intensywną akcję ogłoszeniową ;) uda się :ok: :ok:
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Czw paź 14, 2010 11:39 Re: Darłowo-proszę o wsparcie finansowe,nie ma nawet na karmę!

XAgaX pisze:a ja sugeruję zmianę tytułu wątku i intensywną akcję ogłoszeniową ;) uda się :ok: :ok:

Wczoraj odnowiłam ogłoszenia Lotosowi i Pradzie. Mam nadzieję, że coś z tego wyjdzie.

EDIT: zapraszam viewtopic.php?f=1&t=118557
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Czw paź 14, 2010 12:43 Re: Darłowo-proszę o wsparcie finansowe,nie ma nawet na karmę!

Kinia - spinki mają deklarację zakupu - jak dostanę kaskę podeślę Ci karmę (raczej suchą?)

a co z Tęczą - gdzieś pisałaś, że uciekła..
Obrazek Obrazek
PRZEPRASZAM ZA BRAK POLSKICH ZNAKOW.

Rakea

Od: Śro lis 14, 2007 23:56

Post » Czw paź 14, 2010 13:16 Re: Darłowo-proszę o wsparcie finansowe,nie ma nawet na karmę!

Rakea pisze:Kinia - spinki mają deklarację zakupu - jak dostanę kaskę podeślę Ci karmę (raczej suchą?)

a co z Tęczą - gdzieś pisałaś, że uciekła..

super :dance: :dance2: przydałoby się trochę suchej i trochę mokrej. tak pół na pół, bo ja im zawsze mieszam mokrą z suchą albo chleb z mokrą.

viewtopic.php?f=13&t=104825 tu wątek Tęczy ;) ostatnio się pokazała :D jest u sąsiadów :)

EDIT: chyba, że prześlesz mi kasę ? Po co płacić za przesyłkę, skoro za to można kupić jeszcze więcej karmy :D Żeby było oszczędnie, kupię mokrą Kiciusia w Netto i suchą Whiskasa w Biedronce, żeby ta sucha była chociaż troszkę lepsza. Jak coś, to rachunki wrzucę ;)
Chyba, że samą suchą, ale wtedy np. coś takiego :arrow: http://allegro.pl/bento-kronen-lara-fit ... 75826.html
chociaż wiem, że one bardziej wolą mokrą :mrgreen:

Dziękuję Betelgeuse za wpłatę w wysokości 40zł dla darłowskich kotów :1luvu:
Obrazek

kinia098

Post » Czw paź 14, 2010 16:56 Re: Darłowo-proszę o wsparcie finansowe,nie ma nawet na karmę!

czy moglabys przypomniec nr konta?

ewado

Od: Czw paź 14, 2010 15:14

Post » Czw paź 14, 2010 17:20 Re: Darłowo-proszę o wsparcie finansowe,nie ma nawet na karmę!

ewado pisze:czy moglabys przypomniec nr konta?

numer konta podaję na PW :D podać? ;)
Obrazek

kinia098

Post » Czw paź 14, 2010 19:37 Re: Darłowo-proszę o wsparcie finansowe,nie ma nawet na karmę!

tak

ewado

Od: Czw paź 14, 2010 15:14

Post » Pt paź 15, 2010 15:04 Re: Darłowo-proszę o wsparcie finansowe,nie ma nawet na karmę!

Kinia - dołożę trochę i zamówie ci w Krakvecie albo gdzieś indziej - przesyłka przy tej kwocie jest darmowa - a koty dostaną lepszą karmę. Tylko daj mi chwilkę bo mam urwanie czaszki. (podeślij mi na pw - adres i jakiś telefon, żebym podała im - tamto mi gdzieś

dobrze, ze ta cholera, Tęcza, wróciła.... :twisted:

KINIA poagituj gdzie możesz o głosy na KOTERIĘ :oops: - plizz, plizz
Obrazek Obrazek

Rakea

Post » Sob paź 16, 2010 11:42 Re: Darłowo-proszę o wsparcie finansowe,nie ma nawet na karmę!

może być trochę chaotycznie, ale wybaczcie mi:P

Kasia, szylkretka z Wałowej, zamieszkała w stajni ;) Tam chociaż będzie miała ciepłą stajnię, dużo słomy, sianka, a jedzonka też jej nie zabranie :) Karmicielce ciężko było się z nią rozstać, ale pomyślała, że lepsza już ta stajnia niż podwórko, bo Kasia w końcu ma już jakieś 6 lat i ciężko by jej było przeżyć kolejną zimę w budce na podwórku, i oddała ją. Są to jej znajomi, także wiadomo w jakie ręce poszła :ok:

Wiszę mamie 200zł za kocura i kotkę spod Biedronki, a w KK też kolejki i długi :|
Już nie wiem jak te koty nazywać, tyle ich jest. Same Buraski, Łatki, Szaraki...

Birma z falochronów znowu kotna.. jej małe to kocurki :ok:

Dostałam 80zł od karmicielki spod Biedronki :1luvu: Kobiecina pozbierała po znajomych kociarzach i przekazała mi dla darłowiaczków :1luvu: I kupiłam już za to 4 puszki z Biedronki i chleb za 9zł :oops:

A teraz, uwaga !
Mam 2 małe syjamki- rewelacyjne !!!! W Darłówku są. Gratis są jeszcze ze 4 pingwinki...
Syjameczki są boskie ! Jeden jest ciemniejszy, a drugi ma takie białe łapeczki i jest jaśniejszy, taki beżowy. Obydwa są bardzo drobniutkie i malutki :( Więcej jedzenia by się im na bank przydało a najlepiej DT.........

aaa, i najważniejsze :ryk: słuchajcie, słuchajcie !
bo w ogóle w Darłówku wylądowałam przez Agnieszkę:p " jedziesz ze mną? pokaże ci koty " to pojechałam:P okazało się, że akurat znam to miejsce- tam gdzie Mona i reszta ;)
jak zobaczyłyśmy jedną czarną kotkę... nie było innego wyjścia jak złapanie jej. tylko w co ?!?! oczywiście Kinga nie wzięła łapki, a wahała się... jedyne co było pod ręką, to... mój plecak :ryk: < zanoszę się śmiechem przed kompem :ryk: > no to dawaj ją do plecaka, hahaha ! Paula oczywiście wzięła ją za karczycho, a ja z Agniechą zamykałyśmy zamek :P
:ryk:
Potem chciałyśmy jeszcze raz spróbować szczęścia i złapać Birmę, ale nam nie wyszło. Pozostała tylko śmierdząca gówn*m bluza Pauli :ryk:

Podziękowania dla Agnieszki za wożenie burego i burej spod Biedronki do weta :1luvu:
Obrazek

kinia098

Post » Sob paź 16, 2010 11:48 Re: Darłowo-proszę o wsparcie finansowe,nie ma nawet na karmę!

Zaznaczam, bo mi ciagle ten watek znika :evil:

nazira

Od: Śro gru 21, 2005 9:22

Post » Sob paź 16, 2010 14:20 Re: Darłowo-proszę o wsparcie finansowe,nie ma nawet na karmę!

Kociaki spod mostu
Obrazek

Falochrony
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Jedno syjamiątko, to ciemniejsze :1luvu:
Obrazek

EDIT: kotka i kocurek spod Biedronki już wypuszczone :ok: w poniedziałek na sterylkę z czarnulką z Darłówka. Mam nadzieję, że do tego czasu mi się nie okoci :strach: A, no i nie wiem z czego zapłacę :roll: Mam jeszcze 70zł od karmicielki + 40zł wpłaty, czyli 110, a zabieg 150 :roll:
Obrazek

kinia098

Post » Nie paź 17, 2010 10:36 Re: Darłowo-proszę o wsparcie finansowe,nie ma nawet na karmę!

Jakie maluszki, te spod mostu. Prosimy o DT dla nich przed zimą...
Fado [*] 27.02.2019 r., Rysiek [*] 15.10.2023 r.

Karena

Od: Czw wrz 20, 2007 20:09

Post » Nie paź 17, 2010 23:00 Re: Darłowo-proszę o wsparcie finansowe,nie ma nawet na karmę!

pewnie dzikie?
ale może ogłaszajcie je?
Obrazek Obrazek

Rakea

Post » Pon paź 18, 2010 13:02 Re: Darłowo-proszę o wsparcie finansowe,nie ma nawet na karmę!

Rakea pisze:pewnie dzikie?
ale może ogłaszajcie je?

dzikie :/
doszło 40zł od ewado- dziękuję :1luvu:
Obrazek

kinia098

[poprzednia][następna]