i buziaczki od nas

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kociama pisze:MaryLux pisze:Kociama pisze:Czego nie wiedziec?
Tego, co my wiemy o losie Kociastych
całkiem jak te 3 małpki
nie widzę nie słyszę nie mówię
Alienor pisze:A te malpki przedstawiają tak naprawdę 3 cnoty - nie patrzeć na zło bezczynnie, nie mówić złych rzeczy i nie słuchać bezczynnie zła.
Alienor pisze:
Jesteś kochanym ludzkim aniołem a to co robisz jest niesamowite. Kochamy Cię tu wszyscy, wiesz?
Kociama pisze:Alienor pisze:A te malpki przedstawiają tak naprawdę 3 cnoty - nie patrzeć na zło bezczynnie, nie mówić złych rzeczy i nie słuchać bezczynnie zła.
tak![]()
widzisz jaka wiejska ciemnota?
ooo to już inaczej bede te małpki odbierać
Dziękuję za uświadomienie
patrz jak się człowiek ogranicza
ino koty i koty
moś pisze::lol: Sluchajcie dziolchy, lepiej kociamki od janiołów nie wyzywac bo z aniolami na miau roznie bywa..lepiej czlowiekiem prawdziwym ja nazwac :wink:
moś pisze::lol: Sluchajcie dziolchy, lepiej kociamki od janiołów nie wyzywac bo z aniolami na miau roznie bywa..lepiej czlowiekiem prawdziwym ja nazwac :wink:
trawa11 pisze:moś pisze::lol: Sluchajcie dziolchy, lepiej kociamki od janiołów nie wyzywac bo z aniolami na miau roznie bywa..lepiej czlowiekiem prawdziwym ja nazwac :wink:
![]()
![]()
Patmol pisze:Bo Kociama to będzie (może, może) taki Anioł Pogromca
Na nartach i z grabiami w ręce
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 305 gości