Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
joluka pisze:były, były - i podobno (tak twierdzą Ci młodzi ludzie) pupa malutkiej wygląda już lepiej - mam nadzieję, że to rzeczywiście zmierza w dobrą stronę - ale dopiero dzisiaj wieczorem Amelka będzie w lecznicy więc pewnie wówczas dowiem się jakiś szczegółów o jej obecnym stanie zdrowia
proszę oczywiście o wielkie![]()
![]()
![]()
i o rozpropagowanie poszukiwania domu dla małej Amelki!!!!!!!
KasiaF pisze:Na mnie możesz liczyć - bardzo zaanqażowałam się w historię malutkiej Amelki.
joluka pisze:malutka Amelka już z powrotem w lecznicy - Państwo przywieźli ją do Radości - i podobno mieli ogromny problem, żeby się z nią rozstać...- pewnie byliby dobrym domem dla koteczki, gdyby sytuacja ich nie przerosła - niestety nie było to dobrze załatwione, w takich przypadkach dobór dom-kotek musi być szczególnie wnikliwie przeanalizowany przed decyzją...
![]()
w każdym razie maleństwo jest podobno w bardzo dobrym stanie - zadbana, wesoła i brykająca - więc nadal wierzę, że znajdzie się dom, który podejmie się opieki nad nią na stałe niezależnie od stopnia cofnięcia się uszkodzeń![]()
![]()
![]()
nie mogę dzisiaj wieczorem dodzwonić się do Kasi - mam nadzieję, że nic się nie zmieniło i jutro zawitamy wspólnie do lecznicy żeby zabrać Amelkę do DT!!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 1445 gości