UFI-niewidomy9letniPERS już w domu u Catnaperki :)))

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 13, 2010 11:19 Re: UFI-niewidomy9letniPERS w schro.w Łodzi..nim będzie za późno

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Śro paź 13, 2010 19:48 Re: UFI-niewidomy9letniPERS w schro.w Łodzi..nim będzie za późno

:roll:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Śro paź 13, 2010 20:08 Re: UFI-niewidomy9letniPERS w schro.w Łodzi..nim będzie za późno

Byłam dzisiaj u Ufiego
oczka faktycznie gorzej
jedno wysadzone drugie zaropiałe :(
Obrazek

ponosiłam go na rękach, pogadaliśmy sobie, posprawdzałam relacje z innymi,
więc Ufik nic nie robi sobie z obecnosci innych kotów
nie ma problemu.

niestety testy będą dopiero w sobotę bo wtedy będzie CoolCaty
dzisiaj w schronisku był tylko jeden wet i nieosiągalny bo inwentaryzacja...
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Śro paź 13, 2010 20:20 Re: UFI-niewidomy9letniPERS w schro.w Łodzi..nim będzie za późno

Qrcze no! Biedny Ufcio! Dlaczego te oczka mu się tak pogorszyły nooo! Cholera mnie trafia. I dlaczego te wyniki tak późno.. Rozumiem wszystko co napisałaś ruru :) tylko tego cholernego systemu nie rozumiem :( :roll: :roll: :( :(
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Śro paź 13, 2010 20:26 Re: UFI-niewidomy9letniPERS w schro.w Łodzi..nim będzie za późno

Matko, bidulek, trzymał się a teraz i jego dopadł katar, zimno się robi, koty się zaczną rozkładać :(

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Śro paź 13, 2010 20:27 Re: UFI-niewidomy9letniPERS w schro.w Łodzi..nim będzie za późno

o boshe :cry: :cry:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Śro paź 13, 2010 20:34 Re: UFI-niewidomy9letniPERS w schro.w Łodzi..nim będzie za późno

Catnaperka pisze:Qrcze no! Biedny Ufcio! Dlaczego te oczka mu się tak pogorszyły nooo! Cholera mnie trafia. I dlaczego te wyniki tak późno.. Rozumiem wszystko co napisałaś ruru :) tylko tego cholernego systemu nie rozumiem :( :roll: :roll: :( :(

Nie nerwuj, niestety taki jest świat schroniskowy. Jak Ania testów nie zrobi, to nikt nie zrobi :(
Ale skoro tak się niepokoisz to decyzja dojrzewa na tak? ;) 8)
Obrazek

andorka

Od: Wto kwi 25, 2006 22:33

Post » Śro paź 13, 2010 20:57 Re: UFI-niewidomy9letniPERS w schro.w Łodzi..nim będzie za późno

Oj nerwuję się, nerwuję bo znam trochę ten świat schroniskowy od wewnątrz niestety :( I szlag mnie trafia bo ja choleryczka przecież jestem! 8O :x :roll:
W piątek idę doszczepić moje seniority.

Wiadomo dlaczego te oczka tak dzisiaj mu się pogorszyły? Jak będzie wyglądało potem takie leczenie i gdzie? Pewnie będzie musiał pojechać do kociego okulisty? Gdzie takowy? Wiadomo mniej więcej cenowo jak to może wyglądać? Nie mam pojęcia o pielęgnacji persiątek, więc GDYBYM się zdecydowała (a myślimy w domu, oj myślimy) to musicie mnie instruować :D :1luvu:
I nie zastanawiam się ani nad wiekiem Ufcia ani nad tym, że nie widzi bo to nie ma żadnego znaczenia. Wręcz przeciwnie - jeszcze bardziej chcę mu dać bezpieczne miejsce i kochających Dużych, tylko te moje Seniority ehh
Marudzę? :roll:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Śro paź 13, 2010 20:58 Re: UFI-niewidomy9letniPERS w schro.w Łodzi..nim będzie za późno

Jaki on biedniutki,aż serce boli :cry:
Obrazek

ALICJA Borgelt

Od: Wto cze 09, 2009 20:16

Post » Śro paź 13, 2010 21:11 Re: UFI-niewidomy9letniPERS w schro.w Łodzi..nim będzie za późno

Catnaperka. Nie marudzisz.
My bardzo chętnie Cię wesprzemy informacyjnie i będziemy bardzo kibicować Ufiemu.
Tylko pamiętaj, Kochana, że on ma coraz mniej czasu :( :( :(
nie chcę naciskać i "brać pod włos", naprawdę.
Ale taka jest okrutna prawda.
Jeśli Ufiego szybko nie wyciągniemy ze schroniska, to............może byc bardzo, bardzo źle :(
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Śro paź 13, 2010 21:16 Re: UFI-niewidomy9letniPERS w schro.w Łodzi..nim będzie za późno

o jej... niedobrze :(
trzymaj się Ufiku
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Od: Nie mar 15, 2009 20:34

Post » Śro paź 13, 2010 22:32 Re: UFI-niewidomy9letniPERS w schro.w Łodzi..nim będzie za późno

Pogorszyło mu się juz wcześniej :( ,
teraz to juz moze nawet jest ciut lepiej
CC pisała w poniedziałek o pogorszeniu
a na klatce jest rozpiska:
Obrazek

Catnaperka, pewnie, ze pomożemy, przecież nam też na nim zależy bardzo
a może dałabyś radę być w schronisku w sobotę?
wtedy będzie CC...
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Czw paź 14, 2010 6:47 Re: UFI-niewidomy9letniPERS w schro.w Łodzi..nim będzie za późno

Bardzo chciałabym żeby Uficzkowi się udało! Należą mu sie nastepne lata w domu i miłości Dużych! Tylko żeby zdążyć...

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Czw paź 14, 2010 9:06 Re: UFI-niewidomy9letniPERS w schro.w Łodzi..nim będzie za późno

Kochany Ufi pilnie potrzebuje pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Istnieje obawa, że tak duże ciśnienie w oczkach powoduje cierpienie :cry: Tylko w domu można je regularnie zakraplać, leczyć czy w ostateczności podjąć decyzję o usunięciu!!!
Trzeba działać szybko...
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Czw paź 14, 2010 9:36 Re: UFI-niewidomy9letniPERS w schro.w Łodzi..nim będzie za późno

Będziemy w sobotę w schronisku. O której najlepiej? Tak ok 13 będzie OK? Kiedy będą te wyniki testów? Od razu w sobotę? Będziesz ruru? Jeżeli testy wyjdą negatywnie zaopiekujemy się Ufciem, weźmiemy go już do domku w sobotę! Nie możemy pozwolić, żeby tak cierpiał i się bał. Zaczniemy go leczyć (tu prosiłabym później o wskazówki) i zobaczymy jak się będzie dogadywał z naszymi senioritami. Mam nadzieję, że moje nie przejdą tego zbyt stresowo :( Na razie wolałabym nazywać to DT, który mam ogromną nadzieję przerodzi się w DS :)
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

[poprzednia][następna]