agara pisze:Nie wiem jak Wam i Arce pomóc, bo szczerze nic mi takiego nie przychodzi w tym momencie do głowy :/ napiszę jedynie swoje spostrzeżenia - faktem jest że Radomsko od długiego czasu występuje o aprobatę w czasie głosowania, jednak jak ktoś słusznie zauważył - bardziej medialne opisy, historie, ciekawy życiorys itp w pewien sposób przyciagją uwagę pewnej grupy osób które są bardziej podatne na nowości a nie coś co jest od dawna.
Druga rzecz prawdą jest że im większe miasto tym większe szanse na zdobycie głosów. Tak się zastanawiałam czy gdybym zrobiła wątek na stronie swojego miasta - to po:
1. czy miałby szanse utrzymać się dłużej niż 1 dzień, bez durnych wpisów,
2. tu głosować mogą tylko ludzie zarejestrowani i z tzw pewnym "wkładem" - czy inni (tzw niezarejestrowani mają możliwość zagłosowania na stronie Krakvetu? - proszę mnie oświecić)
3. mam "duże" szanse usunięcia wątku przez Moderatora - niejako nie związane z tematem ogólnego forum
4. zaraz się odezwą głosy iż moje miasto ma po 1- swoje schronisko, po 2 fundacje która pomaga kotom - to czego tu reklamuje i zabiegam o głosy dla tych OBOK- no wszak wszyscy pomocy potrzebują.
Faktem też jest że jak człowiek się stara, raz , drugi, trzeci a nie widzi poprawy to ... choć nadzieja umiera ostatnia ... to jednak ogarnia go zniechęcenie, funkcjonuje jakby siłą rozpędu.
Powiem Wam że odnoszę takie wrażenie ze obecnie akcja Krakvetu, która miała przynieść wiele dobrego to na obecny czas stałą się powodem walki, niesnasków itp.
To takie moje przemyślenia, pozdrawiam Wszystkich serdecznie. A
W lutym Radomsko bylo o wlos od wygranej, o wtedy bylo medialne. Smierc kici Milki, epidemia pp,kompletny brak kasy, grozba wyrzucenia na ulice. Ale to tez jak widac nie pomoglo.
Niepisana zasada mowi, ze na zwyciezce ankiety miau glosuje w krakvecie forum miau i dogomani, jakiekolwiek odstepstwa od tej zasady sa niemile widziane, ze tak to ujme

Napewno, jesli zbyt mocno bedziesz 'promowac' KAN na obcych watkach zasluzysz na banicje, zrodla dlaczego znajdziesz tu:
viewtopic.php?f=13&t=39277&start=45 od wpisu z lutego tego roku. Widze, ze masz maly staz, poczytaj wiec ten watek bys sie nie narazila

Tam gdzie rzecz rozbija sie o pieniadze zawsze walka bedzie zawsze.