PAKT CZAROWNIC XVII

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 12, 2010 20:57 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

Podpisałam!
Drogi Ponponmamonie nie zżymaj się tak . Siostry mnie miały na myśli mówiąc o wieku .Jestem stara :mrgreen: i mocno zagrzybiona , no cóż samo życie. Przyszłość rysuje się różowo: włosy nam wypadną, zęby wypadną , oczy zmętnieją , bębenki w uszach stwardnieją, cycki opadną , macice wypadną mocz będzie ubiegał a stolec zapiekał, skóra obwiśnie , qrwa mać na usta się ciśnie :twisted:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Wto paź 12, 2010 21:05 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

majencja pisze:Podpisałam!
Drogi Ponponmamonie nie zżymaj się tak . Siostry mnie miały na myśli mówiąc o wieku .Jestem stara :mrgreen: i mocno zagrzybiona , no cóż samo życie. Przyszłość rysuje się różowo: włosy nam wypadną, zęby wypadną , oczy zmętnieją , bębenki w uszach stwardnieją, cycki opadną , macice wypadną mocz będzie ubiegał a stolec zapiekał, skóra obwiśnie , qrwa mać na usta się ciśnie :twisted:

Obrazektiaaaa... ty zawsze wiedziałas jak mnie pocieszyć.... dzięki... :?
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Wto paź 12, 2010 21:22 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

petycja podpisana
ObrazekObrazekObrazek

sylwia1982

Od: Pt wrz 03, 2010 22:15

Post » Wto paź 12, 2010 21:24 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Wto paź 12, 2010 22:53 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

majencja pisze:Podpisałam!

Perspektywy takie, że jak nic schlać się i dać uśpić zawczasu....

Trinity - widziałam w telewizji reportaż....masakra... :(

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Śro paź 13, 2010 7:26 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

Odkąd zniknęła siostra Policja wątek osiąga wielostronnicowe dyskusje, cokolwiek nie na temat. Czasem wydaje się, że powinien być na koci-łapci. Nie, żeby niesypatyczne były, ale to forum "KOTY".
Obrazek
Obrazek

kirke18

Od: Pt mar 31, 2006 10:17

Post » Śro paź 13, 2010 7:34 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

kirke18 pisze:Odkąd zniknęła siostra Policja wątek osiąga wielostronnicowe dyskusje, cokolwiek nie na temat. Czasem wydaje się, że powinien być na koci-łapci. Nie, żeby niesypatyczne były, ale to forum "KOTY".

A nie odnosisz wrażenia, że właśnie dzięki temu jest nas coraz więcej? Bo mnie się wydaje, że fakt iż możemy tu ze sobą porozmawiać o wszystkim, pośmiać się, wyżalić kiedy trzeba, ściąga do nas jakby nieco więcej świeżej krwi, intergruje nas . Zresztą czytając wypowiedzi nowych sióstr - to właśnie fakt, że na wątku dużo się dzieje je do nas ściągnął. Koty są w tym wątku nadal najważniejsze, ale... nie samymi kotami człowiek żyje :wink: Czym nas więcej, tym więcej możemy kotom pomóc. Nie wylewajmy dziecka z kąpielą. Ale to jest oczywiście tylko moje zdanie.
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Śro paź 13, 2010 7:35 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

Asia_Siunia pisze:Komu maskę, saperkę i manierkę (mam co nieco na składzie od ojca wojaka) :mrgreen:

Też miałam ojca wojaka Obrazek i się nie chwalę Obrazek

pomponmama pisze:
olamichalska pisze:to jest, no ten.. jak na to mówią lekarze...?
klimakterium...
os śmiechu do łez... krótka droga
:wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Ola jak cie lubię... to ci dobrze radzę...Obrazekwłazisz mi w szkodę jako Mućka kargulowa... a wiesz, co sie z Mućką stało?...Obrazek BUM!!!

Pomponmamonie, nie eksajtuj się tak, bo Ci żyłka pęknie :mrgreen:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro paź 13, 2010 7:37 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

U Martyny faktycznie dramat :( Biedne te kociątka :cry:
Może jednak warto spróbować surowicę sprowadzić, sama nie wiem.

A petycja podpisana :ok:

Erin

Post » Śro paź 13, 2010 7:38 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

Erin pisze:
Asia_Siunia pisze:Komu maskę, saperkę i manierkę (mam co nieco na składzie od ojca wojaka) :mrgreen:

Też miałam ojca wojaka Obrazek i się nie chwalę Obrazek

pomponmama pisze:
olamichalska pisze:to jest, no ten.. jak na to mówią lekarze...?
klimakterium...
os śmiechu do łez... krótka droga
:wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Ola jak cie lubię... to ci dobrze radzę...Obrazekwłazisz mi w szkodę jako Mućka kargulowa... a wiesz, co sie z Mućką stało?...Obrazek BUM!!!

Ja siem nie eksajtuję! No, może troszkie...
I... tylko nie Pomponmamonie! :evil:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Śro paź 13, 2010 7:44 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

pomponmama pisze:

Ja siem nie eksajtuję! No, może troszkie...
I... tylko nie Pomponmamonie! :evil:[/quote]

Pomyślę :mrgreen:

Erin

Post » Śro paź 13, 2010 7:45 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

Ja też podpisałam petycję.

Przy okazji melduję, ze wśród "gorących petycji" znalazłam petycję w sprawie wydzielenia w Kołobrzegu części plaży i udostępnienia jej dla plażowiczów z psami.
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Śro paź 13, 2010 7:46 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

pomponmama pisze:
kirke18 pisze:Odkąd zniknęła siostra Policja wątek osiąga wielostronnicowe dyskusje, cokolwiek nie na temat. Czasem wydaje się, że powinien być na koci-łapci. Nie, żeby niesypatyczne były, ale to forum "KOTY".

A nie odnosisz wrażenia, że właśnie dzięki temu jest nas coraz więcej? Bo mnie się wydaje, że fakt iż możemy tu ze sobą porozmawiać o wszystkim, pośmiać się, wyżalić kiedy trzeba, ściąga do nas jakby nieco więcej świeżej krwi, intergruje nas . Zresztą czytając wypowiedzi nowych sióstr - to właśnie fakt, że na wątku dużo się dzieje je do nas ściągnął. Koty są w tym wątku nadal najważniejsze, ale... nie samymi kotami człowiek żyje :wink: Czym nas więcej, tym więcej możemy kotom pomóc. Nie wylewajmy dziecka z kąpielą. Ale to jest oczywiście tylko moje zdanie.

Dobrze Ponponmamonie prawisz , dobrze, jestem Siostro z Tobą i tego samego zdania!!! Jak będziemy się rozdrabniać na ileś wątków to się wszystko rozmyje i tylko koty na tym stracą. A jest to wątek Czarownic dla kotów, a czarownice muszą czarować non stop dla ich dobra. A że czarują o wypadających macicach?? :twisted:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Śro paź 13, 2010 7:58 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

majencja pisze:Dobrze Ponponmamonie prawisz , dobrze, jestem Siostro z Tobą i tego samego zdania!!! Jak będziemy się rozdrabniać na ileś wątków to się wszystko rozmyje i tylko koty na tym stracą. A jest to wątek Czarownic dla kotów, a czarownice muszą czarować non stop dla ich dobra. A że czarują o wypadających macicach?? :twisted:

O czym? 8O

Erin

Post » Śro paź 13, 2010 8:00 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

pomponmama pisze:

o tym gapciu :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

[poprzednia][następna]