Paluch3-epidemia pp, kotka z FIP, Gwiazdka szuka!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 12, 2010 22:39 Re: Paluch3-3 dni na znalezienie dt dla 2 kociczek, str. 58!!!

Kotki wzruszają, co z tego że dorosłe...:(
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Wto paź 12, 2010 22:40 Re: Paluch3-3 dni na znalezienie dt dla 2 kociczek, str. 58!!!

Rany, czasem w takiej sytuacji myślę, że najlepszym wyjściem jest człowiekowi wcisnąć na ręce takiego kota i niech z nim posiedzi chociaż 10 minut - my w życiu byśmy po 10 minutach z Fadkiem sam na sam go nie mogli zostawić :/

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Wto paź 12, 2010 22:41 Re: Paluch3-3 dni na znalezienie dt dla 2 kociczek, str. 58!!!

Szalony Kot pisze:Rany, czasem w takiej sytuacji myślę, że najlepszym wyjściem jest człowiekowi wcisnąć na ręce takiego kota i niech z nim posiedzi chociaż 10 minut - my w życiu byśmy po 10 minutach z Fadkiem sam na sam go nie mogli zostawić :/

To prawda...
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Wto paź 12, 2010 22:43 Re: Paluch3-3 dni na znalezienie dt dla 2 kociczek, str. 58!!!

Ale co ja moge..... przeiez prosimy, apelujemy, a jednak ludzie wola brac maluchy.... i nikomu nic nie wcisne... zreszta to nie o to chodzi.. musi by rozsadny dom. Tych kotek wczesniej nie moglysmy wciskac nikomu, bo byly chore, teraz nikt ich nie chce, bo sa zdrowe.... mozna sie tylko powiesic...

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Wto paź 12, 2010 23:18 Re: Paluch3-3 dni na znalezienie dt dla 2 kociczek, str. 58!!!

Szalony Kot pisze:A to są takie zwykłe jednorazowe miseczki?

Dokładnie. Ja wzięłam takie:

http://allegro.pl/naczynia-jednorazowe- ... 69435.html do transporterów

http://allegro.pl/naczynia-jednorazowe- ... 69398.html do kliperów

3 opakowania tego i 3 tego plus P.P. wyszły 60 pln.

Zrzutkę ropoczęła właśnie Naline - daje 30 zeta :1luvu: To jeszcze 30 potrzeba :roll: Może ktos? Zrobiłam bazarek, ale to dopiero na kolejny tydzień pieniądze dotrą.

I PONAWIAM PROŚBĘ, CZY KTOŚ MÓGŁBY WZIĄĆ MISECZKI NA SIEBIE? WYSTARCZY 2 RAZY W MIESIĄCU ZROBIĆ ZAMÓWIENIE, POPROWADZIĆ ZBIÓRKĘ I DOSTARCZYĆ DO SCHRONU, ALEBO DO MNIE, ALBO DO KOGOŚ KTO BĘDZIE JECHAŁ...

A z tymi domami jest tak, że w jednym przypadku trudno naciskać, bo pani chciałaby Morunię, a pan kupić niebieskiego brytyjczyka... No trochę im nie po drodze. Teraz pani ciśnie rodziców - tata się zgodził i musi przekonać mamę, ale łatwo nie jest :roll: Z drugą opcją my ze Smarti mamy wątpliwości. Fakt, że czas pili, ale to musi byc dobry dom :roll:

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Wto paź 12, 2010 23:32 Re: Paluch3-3 dni na znalezienie dt dla 2 kociczek, str. 58!!!

Jakby Morunia poszła do rodziców, to państwu możesz podrzucić tego kocurka:
http://www.facebook.com/event.php?eid=1 ... 330&ref=ts
Niebieski. Chociaż z FIVem. No i starszawy, więc pewnie nie ma szans. Ale niebieski...

Jak w końcu z Jerzem się wybierzemy z kocami do Was, to postaram się podrzucić też trochę talerzyków.

Szalony Kot

Post » Wto paź 12, 2010 23:35 Re: Paluch3-3 dni na znalezienie dt dla 2 kociczek, str. 58!!!

Szalony Kot pisze:Jakby Morunia poszła do rodziców, to państwu możesz podrzucić tego kocurka:
http://www.facebook.com/event.php?eid=1 ... 330&ref=ts
Niebieski. Chociaż z FIVem. No i starszawy, więc pewnie nie ma szans. Ale niebieski...

Jak w końcu z Jerzem się wybierzemy z kocami do Was, to postaram się podrzucić też trochę talerzyków.

W sumie mozna by sprobowac, jesli to kot od zirrael, to moze dziewczyna b sie zgodzila zabrac na wymiane Mike lub Lale? na razie dzielnie walczy o plauszkową Gosię :)

Never

Post » Wto paź 12, 2010 23:46 Re: Paluch3-3 dni na znalezienie dt dla 2 kociczek, str. 58!!!

To, że nie kociak, to mogłabym walczyć... choć wczoraj poszło tam "na noże", więc teraz na pewno i tak nic z tego. No i FIV moim zdaniem nie wchodzi w grę, bo Państwo mieszkają w domu z ogrodem, na odludziu, więc w miarę bezpiecznie, ale za to, że na ogrodzie nie pojawi się któryś kot sąsiadów, tego nie przewidzimy :roll:

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Wto paź 12, 2010 23:55 Re: Paluch3-3 dni na znalezienie dt dla 2 kociczek, str. 58!!!

Poza tym obce koty jak wchodzą nie do siebie, to wcale tak bardzo nie bierze się do bitki, raczej do ucieczki. Więc to kwestia uwagi tylko i wyłącznie...

Szalony Kot

Post » Śro paź 13, 2010 0:19 Re: Paluch3-3 dni na znalezienie dt dla 2 kociczek, str. 58!!!

alareipan pisze:
Szalony Kot pisze:A to są takie zwykłe jednorazowe miseczki?

Dokładnie. Ja wzięłam takie:

http://allegro.pl/naczynia-jednorazowe- ... 69435.html do transporterów

http://allegro.pl/naczynia-jednorazowe- ... 69398.html do kliperów

3 opakowania tego i 3 tego plus P.P. wyszły 60 pln.

Zrzutkę ropoczęła właśnie Naline - daje 30 zeta :1luvu: To jeszcze 30 potrzeba :roll: Może ktos? Zrobiłam bazarek, ale to dopiero na kolejny tydzień pieniądze dotrą.

I PONAWIAM PROŚBĘ, CZY KTOŚ MÓGŁBY WZIĄĆ MISECZKI NA SIEBIE? WYSTARCZY 2 RAZY W MIESIĄCU ZROBIĆ ZAMÓWIENIE, POPROWADZIĆ ZBIÓRKĘ I DOSTARCZYĆ DO SCHRONU, ALEBO DO MNIE, ALBO DO KOGOŚ KTO BĘDZIE JECHAŁ...

no ktoś mógłby :roll: a ma inne wyjście? :wink: damy radę :) jutro ogarnę dokładniej bo dziś już nie daję rady. Dobrej nocy wszystkim! :)
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Śro paź 13, 2010 9:42 Re: Paluch3-3 dni na znalezienie dt dla 2 kociczek, str. 58!!!

Ja mogłabym kupić te miseczki na allegro i je podrzucić,ewentualnie dać kasę, tylko komu mam ją przelać na konto???

p.s. Macie pozdrowienia od Morisa:) już czuje się jak u siebie, zaczyna nawet rozrabiać:)
Obrazek
Obrazek

MariolaK

Od: Śro wrz 29, 2010 21:45

Post » Śro paź 13, 2010 10:31 Re: Paluch3-3 dni na znalezienie dt dla 2 kociczek, str. 58!!!

Never pisze:FIV nie jest tak zarazliwy, ja bym sie o to nie bala...

Wypuszczanie kota FIV+ jest IMHO bardzo nie w porządku...
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Śro paź 13, 2010 12:18 Re: Paluch3-3 dni na znalezienie dt dla 2 kociczek, str. 58!!!

ZAstanawiam sie, czy jednorazowe talwrzyki cos pomoga..... skoro maluchy z PA umieraja w domach na pp. to oznacza, ze transportery oraz pomieszczenia w PA sa skazone... mam nadzieje, ze pracownicy schroniska czytaja wątek i zajmą sie odkazaniem - kociaki mozna przeniesc kolo recepcji, a wszystko trzeba odkazic Virkonem, zwlaszcza transportery. Inaczej ludzie beda adoptowac kolejne zdorwe kociaki, kotre w domach beda umierac.... to bez sensu!

Never

[poprzednia][następna]