Super wyprawka dla kotka - dla kotków p. Hanki

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto paź 12, 2010 11:20 Re: Super wyprawka dla kotka - dla kotków p. Hanki

krynia08 pisze:8O przebitka taka wielka z kopa :?: to sobie czekaj na wypłatę BO KTO WYGRA Z TOBĄ :P zniszczyłaś napięcie licytacji O :!: :ryk: :ryk: :ryk:

napiecie licytacji, juz mi niejedna rzecz 'spratnełas'nim 'wlazłam'na watek :lol: bo sie internet zawalił i z partyzanta "mnie brałas" :ryk: Co jak co,ale posłanek mi trzeba,bo i futer sporo jest :oops:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto paź 12, 2010 13:25 Re: Super wyprawka dla kotka - dla kotków p. Hanki

BOZENAZWISNIEWA pisze:
krynia08 pisze:8O przebitka taka wielka z kopa :?: to sobie czekaj na wypłatę BO KTO WYGRA Z TOBĄ :P zniszczyłaś napięcie licytacji O :!: :ryk: :ryk: :ryk:

napiecie licytacji, juz mi niejedna rzecz 'spratnełas'nim 'wlazłam'na watek :lol: bo sie internet zawalił i z partyzanta "mnie brałas" :ryk: Co jak co,ale posłanek mi trzeba,bo i futer sporo jest :oops:

o kurczaczek to teraz dlatego taki atak zrobiłaś :ryk: :ryk: :ryk: :kotek: oby Ci sie udało Obrazek
krynia08

Post » Wto paź 12, 2010 15:07 Re: Super wyprawka dla kotka - dla kotków p. Hanki

:ryk: :ryk: :ryk:
to taki malutki tylko ataczek :lol:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto paź 12, 2010 15:40 Re: Super wyprawka dla kotka - dla kotków p. Hanki

BOZENAZWISNIEWA pisze::ryk: :ryk: :ryk:

:mrgreen: bądz czujna :ryk: :ryk: :ryk: Obrazek
krynia08

Post » Wto paź 12, 2010 19:44 Re: Super wyprawka dla kotka - dla kotków p. Hanki

:ryk:
i zapraszamy tez po inne gadżeciki
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

Post » Wto paź 12, 2010 19:51 Re: Super wyprawka dla kotka - dla kotków p. Hanki

krynia08 pisze:
BOZENAZWISNIEWA pisze::ryk: :ryk: :ryk:

:mrgreen: bądz czujna :ryk: :ryk: :ryk: Obrazek

a co Ty mi tu takie obrazeczki podsyłasz..u mnie banda kotów strzeże pańci i piesio..zapraszam....z takim kijkiem to "na księżyc' :lol: :lol: :lol:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto paź 12, 2010 19:54 Re: Super wyprawka dla kotka - dla kotków p. Hanki

:ryk: sprawdzam czy czujnaś :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: wiec Ci grożę kijaszkiem :mrgreen:
krynia08

Post » Wto paź 12, 2010 20:53 Re: Super wyprawka dla kotka - dla kotków p. Hanki

Jak będą wyglądać kociaki śpiące na podusiach w pieski :?:
Obrazek

estela

Od: Nie gru 14, 2008 20:41

Post » Wto paź 12, 2010 21:39 Re: Super wyprawka dla kotka - dla kotków p. Hanki

estela pisze:Jak będą wyglądać kociaki śpiące na podusiach w pieski :?:
Obrazek

:D cudnie :kotek: Obrazek
krynia08

Post » Wto paź 12, 2010 23:33 Re: Super wyprawka dla kotka - dla kotków p. Hanki

krynia08 pisze::ryk: sprawdzam czy czujnaś :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: wiec Ci grożę kijaszkiem :mrgreen:

kijaszek ma dwa końce :P a nu, nu :twisted:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro paź 13, 2010 9:54 Re: Super wyprawka dla kotka - dla kotków p. Hanki

BOZENAZWISNIEWA pisze:
krynia08 pisze::ryk: sprawdzam czy czujnaś :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: wiec Ci grożę kijaszkiem :mrgreen:

kijaszek ma dwa końce :P a nu, nu :twisted:

ja mam tarcze na Twojego kijaszka :ryk: :ryk: Obrazek
krynia08

Post » Czw paź 14, 2010 7:52 Re: Super wyprawka dla kotka - dla kotków p. Hanki

Kilka bardzo fajnych zabawek dla kotka zostało - a Mikołaj blisko :wink:
Pako

Post » Czw paź 14, 2010 21:36 Re: Super wyprawka dla kotka - dla kotków p. Hanki

hop hop
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

Post » Czw paź 14, 2010 22:13 Re: Super wyprawka dla kotka - dla kotków p. Hanki

zaglądam , czy Krynia 08 z jakąś ciupagą tu mi nie wyskoczyła i zer nie dopisała :) ale cosik sie zmachała, bo dalej stoi tylko 50... 8O śpi, czy Janosika szuka?
BOZENAZWISNIEWA

Post » Czw paź 14, 2010 22:29 Re: Super wyprawka dla kotka - dla kotków p. Hanki

BOZENAZWISNIEWA pisze:zaglądam , czy Krynia 08 z jakąś ciupagą tu mi nie wyskoczyła i zer nie dopisała :) ale cosik sie zmachała, bo dalej stoi tylko 50... 8O śpi, czy Janosika szuka?

8) nie znasz dnia ani godziny :ryk: :ryk: rano wstaje :mrgreen: a ranko koniec :mrgreen:
krynia08

[poprzednia][następna]