Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
pomponmama pisze:olamichalska pisze:Siostry - JESTEŚCIE LUBIEŻNE
rozumiem te starsze co z niejednego pieca chleb jadły
ale te młode?!?!?
się uspokójcie!!!
star.... starsze?...oż ty....
ja ci dam starsze...
podejdź no do płota jako i ja podchodzę
zdejm czapkie...
jak mietłą przez grzbiet przejadę!
oż... siem uniosłam...
kotka doroty pisze:pomponmama pisze:olamichalska pisze:Siostry - JESTEŚCIE LUBIEŻNE
rozumiem te starsze co z niejednego pieca chleb jadły
ale te młode?!?!?
się uspokójcie!!!
star.... starsze?...oż ty....
ja ci dam starsze...
podejdź no do płota jako i ja podchodzę
zdejm czapkie...
jak mietłą przez grzbiet przejadę!
oż... siem uniosłam...
PomponmamciuPrzypomnij sobie wszak domom jezdeś
,damom i dobrym aniołom nie wypada siem tak unosic
![]()
![]()
Basica pisze:dobrze, dobrze Ponponuś...dowal im za te zniewagi....starsze...wrrrrrrrrrrrrrrrrrciekawe od kogo
Basica pisze:dobrze, dobrze Ponponuś...dowal im za te zniewagi....starsze...wrrrrrrrrrrrrrrrrrciekawe od kogo
kotka doroty pisze:Luzzz,luzzz Pomponmamo ommmmmm,ommmmmmm,ommmmmm....powtarzaj sobie jak mantre:damom jestem,damom jestem....![]()
![]()
kotka doroty pisze:Basica pisze:dobrze, dobrze Ponponuś...dowal im za te zniewagi....starsze...wrrrrrrrrrrrrrrrrrciekawe od kogo
Siostro Basica!!!!Ja tu usiłuję Pompona w pokojowy nastrój wprowadzic a Ty jeszcze podjudzasz![]()
Wstyd,wstyd Siostro!Do kąta ,na grochu klęczec,za karę
pomponmama pisze:kotka doroty pisze:Luzzz,luzzz Pomponmamo ommmmmm,ommmmmmm,ommmmmm....powtarzaj sobie jak mantre:damom jestem,damom jestem....![]()
![]()
Dobra!
Ommmm ommmmm.... jezdem młodą damom... ommmm i zadna bźdźiągwa mnie tu od starych wyzywać nie będzie kurna chata! Honoru (i metryki) bronić bendem przed tymi, co mnie chcą wiek wypominać!własną piersią niewielka zasłonię!
My stare?! Ha! W życiu!
Basica pisze:nie powiem, wstyd mi....ale nie żałuję niczego i niczego nie odmiałkam dobrowolnie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 75 gości