Musze tez, jak skoncze gotować kociakom iśc szukać Buby. Prosze o kciuki, zeby sie pokazała.
Prosze tez o Opiekę nad Watkiem i Bazarkiem. Cóż...Bazarek troche kiepsko nam idzie. Jak dojde do ładu ze wszystkim, postaram sie coś przygotowac.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aglo pisze:Dziewczyny, u nas jest bardzo źle.
Antek ma najgorszą diagnozę, jakiej mogłam się spodziewać, biorąc pod uwagę badania genetyczne.
Nie poddajemy się i wierzymy, że damy radę, a Antek będzie z nami jak najdłużej.
Teraz to tylko cud może pomóc.
aglo pisze:Dziewczyny, u nas jest bardzo źle.
Antek ma najgorszą diagnozę, jakiej mogłam się spodziewać, biorąc pod uwagę badania genetyczne.
Nie poddajemy się i wierzymy, że damy radę, a Antek będzie z nami jak najdłużej.
Teraz to tylko cud może pomóc.
taizu pisze:Podobają mi się takie fajne budki... Tylko że nie wszędzie ustoją, u mnie bałabym się postawić, nie tyle, ze ludzie zrobią krzywdę kotom (raczej z tym nie jest źle) tylko budce. Styropianowa wciśnięta pod krzaki powinna mieć większe szanse, nie będzie przyciągać uwagi jako kolejny grat
serum pisze:Niestety sąsiad w tym tygodniu już wyjeżdża ,a koty zostajądbał o nie bardzo i ja za każdym wyjazdem też staram sie je dobrze dokarmić ,ale dylemat CO TERAZ
![]()
![]()
Mieszka tam parę rodzin na stałe ,ale nawet jak dostaną jedzenie dla tych kotów to czy na pewno będą je dokarmiać .Ja mam 42 km w jedną stronę,aby tam dojechać.
.
ALICJA Borgelt pisze:Droga Izo, mam taką cichą nadzieję, że dzisiaj choć odrobinkę się uśmiechniesz...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 50 gości