na pewno ktoś taki się znajdzie!
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Amanda_0net pisze:Nadchodzi pomoc. Kot nie zostanie sam. Jak się ruszy to napiszę![]()
Na razie dziękuję dziewczynom z Dogomanii
Domu szukamy w dalszym ciągu. Niech na zimę nie zostanie tam gdzie jest.
Może być nawet jakaś stadnina lub dom wychodzący![]()
Amanda_0net pisze:Czarny ogólnie jest zdrowy. To co wzięłam za świerzb okazało się na szczęście tylko wszołami![]()
Kot wygląda na takiego, którego ktoś wyrzucił z domu. Nie stresował się za bardzo, nie wyrywał u weta. Zachowywał się całkiem spokojnie. Został wysmarowany lekarstwem, które ma zabić wszoły, Został odrobaczony. I trzymajcie kciuki...może już dzisiaj będzie miał przytulisko w jakimś schronieniu. Izabela1234 jesteś Wielkim Aniołem![]()
![]()
Jak cokolwiek się dowiem gdzie trafił Czarny to od razu napiszę
Amanda_0net pisze:Nie wiem czy imię, na razie Czarny...no bo czarny przecież![]()
Powiem tak. Jest już w bezpiecznym miejscu nie marznie pod stertą liści, nie zjadają go robale (wszoły, kleszcze) ma pełną miseczkę i czystą pościel...tak pościel![]()
Okazało się, że to nie żaden dziki kot tylko typowy kanapowiec pewnie wywalony z domu jak zaczął dorastać.
Jest w zakoconym domku gdzie trafił jak sie okazało, że to nie świerzb czy inna choroba skóry. Ludzie mają doświadczenie w opiece nad kotami. Teraz trzeba odczekać kilka dni od odrobaczenia, i pozbędzie się jajczątek.
Jak dostanę ładne zdjęcia porobię mu ogłoszenia.
Czarny w nocy z transporterka przeszedł prosto na łóżko dużych i spał tam do rana. Gdzie dziki kot spałby w łóżkuNa razie jest odseparowany od innych kotów ale musimy mu szukać domu stałego gdyż tam nie może zostać.
Nie możemy obarczać państwa następną kocią biedą.
Tak więc czekam na zdjecia i robię mnóstwo ogłoszeń.
Jeśli ma ktoś konta na płatnych ogłoszeniach to miała bym prośbę o ogłaszanie go tam.
Ja ogłaszam tylko na darmowych, nie mam możliwości opłacać ogłoszeń, niestety![]()
A jak będzie więcej ogłoszeń może go ktoś szybciej wypatrzy![]()
A tak poza tym to siedzę przed TV i płaczę patrząc na uratowanych górników wydobytych na powierzchnię z kopalni w ChileNie można jednak wątpić w ludzi, ludzie to dobroć...chociaż zdarzają się jednostki
![]()
Czarny wczoraj po przybyciu do DT![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia i 14 gości