MaryLux pisze:A ja nie kupiłam. Jak kupię, to na pewno dwa następne kalendarze pod choinkę dostanę
to tak jak na weselicho 10 pościeli,10 czajnikow itp
nie wspomne o zegarach 
Moderator: Estraven
MaryLux pisze:A ja nie kupiłam. Jak kupię, to na pewno dwa następne kalendarze pod choinkę dostanę
nie wspomne o zegarach 
Gibutkowa pisze:Kocia Skarbonko jest "problemik".
Gerard kot pers z naszego schronu miał operację w schronie po której... musi mieć kolejną operacjęktórej koszt to 600zł... nie możemy zostawić Neight samej z takim wydatkiem, dlatego poddaję jej kandydaturę pod głosowanie jako jednego z beneficjentów na przyszły miesiąc (albo i szybciej jak się da). Już i tak sporo wydała na diagnostykę Gerarda. Tu można wszystko poczytać viewtopic.php?f=13&t=117806&start=45
z ksiezyca spadla GIBUTKOWA
a czytala wyzej? 
krynia08 pisze:Gibutkowa pisze:Kocia Skarbonko jest "problemik".
Gerard kot pers z naszego schronu miał operację w schronie po której... musi mieć kolejną operacjęktórej koszt to 600zł... nie możemy zostawić Neight samej z takim wydatkiem, dlatego poddaję jej kandydaturę pod głosowanie jako jednego z beneficjentów na przyszły miesiąc (albo i szybciej jak się da). Już i tak sporo wydała na diagnostykę Gerarda. Tu można wszystko poczytać viewtopic.php?f=13&t=117806&start=45
![]()
a czytala wyzej?
Gibutkowa pisze:krynia08 pisze:Gibutkowa pisze:Kocia Skarbonko jest "problemik".
![]()
a czytala wyzej?
Bo ja mam teraz na głowie dużo spraw i zakręcona jestem jak ruski wek![]()
![]()

pucio79 pisze:pucio79 pisze:Może ktoś chce fajny kalendarz kupić i kotkom pomócviewtopic.php?f=20&t=118415
nikt więcej nie potrzebuje kalendarza tylko ja i Dyrektorka Mruczeńka![]()

Użytkownicy przeglądający ten dział: ClomblizLow, raiya i 65 gości