Delikatna Trisia szuka DS! Lalunia i Chmurka już na swoim!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto paź 12, 2010 12:43 Re: Kotka z cmentarza - już po sterylce i w DT, SZUKAMY DS!!!

Chmurka rządzi Arnim i Mrunią!!
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Wto paź 12, 2010 12:44 Re: Kotka z cmentarza - już po sterylce i w DT, SZUKAMY DS!!!

Matkuje im :lol: zdolna kotka

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Wto paź 12, 2010 14:20 Re: Kotka z cmentarza - już po sterylce i w DT, SZUKAMY DS!!!

CatAngel pisze:Matkuje im :lol: zdolna kotka

... albo ustawia "na swoją łapę" :lol: :lol: :lol:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Czw paź 14, 2010 15:36 Re: Kotka z cmentarza - już po sterylce i w DT, SZUKAMY DS!!!

do gory Chmurenko :1luvu: :1luvu:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Czw paź 14, 2010 18:36 Re: Kotka z cmentarza - już po sterylce i w DT, SZUKAMY DS!!!

Qrcze, jakoś mam poczucie że Chmurka jest za mało reklamowana. też tak macie?
Jak już zakoichana para pojedzie do ds to może trzeba pomyśleć (mogę jedynie prosić i/lub sugerować :oops: :oops: :oops: ) o facebook itp. Co?
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Czw paź 14, 2010 18:38 Re: Kotka z cmentarza - już po sterylce i w DT, SZUKAMY DS!!!

tez wlasnie o tym myslalam :D
bo jak Julka pojdzie to nawet nie ma co ich poznawac i stresowac :mrgreen:

smarti

Post » Pt paź 15, 2010 12:51 Re: Kotka z cmentarza - już po sterylce i w DT, SZUKAMY DS!!!

Ja mam facebooka ale ni w ząb nie umiem tam działać. Ponawiałam jej ogłoszenia, ale nie dało nic. Już nie wiem co robić. Przecież to taka słodka koteczka :)
magdajedral

Post » Pt paź 15, 2010 17:58 Re: Kotka z cmentarza - już po sterylce i w DT, SZUKAMY DS!!!

zacznijmy ods zmiany tytułu, na bardziej przejmujący i koniecznie z imieniem koteńki!
Potem trzeba poprosić kogoś kto obraca się na FB - nie pamiętam, chyba w wąrtku arniego ktoś pisał (nie wiem czy nie CatAngel) - sprawdzę.

Marzenia11

Post » Sob paź 16, 2010 8:39 Re: Piękna Chmureczka z cmentarza PILNIE szuka DS!!!

Tytuł zmieniłam. Jak ktoś ma inny pomysł to jestem otwarta na propozycje.
magdajedral

Post » Sob paź 16, 2010 9:16 Re: Piękna Chmureczka z cmentarza PILNIE szuka DS!!!

Jak już wszystko się wypostuje dajcie znać zrobie jej Fb :ok:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Sob paź 16, 2010 9:35 Re: Piękna Chmureczka z cmentarza PILNIE szuka DS!!!

a co ma się wyprostować? :mrgreen:

Marzenia11

Post » Sob paź 16, 2010 18:23 Re: Piękna Chmureczka z cmentarza PILNIE szuka DS!!!

CatAngel,wszystko jest proste jak świński ogonek :mrgreen:

a dostałam wiad.ze moj mąż ze trzy godz temu zaniósł Lalunię do Chmurki i do dwupaku :mrgreen: :kotek: :kotek: :kotek: :mrgreen: :kotek: :mrgreen:
Lalunia,jako prawdziwa dama,zabrała ze sobą moje stare różowe
futerko z króliczka oraz szaliczek z czarwonych
futrzanych kuleczek 8O 8O :kotek: 8O 8O
Arni wytrzeszczył oczęta w wielkim zachwycie a Chmurka i Mrusia zzieleniały z zazdrości :ryk: :ryk: :ryk:

podobno nawet prychania za dużo nie było-raczej na pocz.życzliwa obojętnośc a po jakimś czasie zaciekawienie i bieganie za piłeczkami i sznurkami-niby każde osobno ale w sumie prawie razem :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

mają tam feliwaya,ok 70m do hasania,dużo okien (zamknietych) i słonecznych parapetów,3 kuwety, 3 komplety do wypasania i 5 posłanek.....chyba sama chciałabym mieć taki luksus bez żadnego wysiłku i żadnych zmartwień....

ciekawe kto teraz będzie rządzil :mrgreen: :roll: :roll: :roll: :roll:
..no i która z piękności będzie spala z Arniaczkiem :roll: :roll: :kotek: :roll: :roll:

smarti

Post » Śro paź 20, 2010 14:55 Re: Piękna Chmureczka z cmentarza PILNIE szuka DS!!!

Chmurka zaprzyjażniła się z Lalunią-przepiękną wariatką z ADHD :mrgreen: :kotek: :kotek: :mrgreen:

nawet śpią razem :1luvu: :1luvu:

smarti

Post » Śro paź 20, 2010 15:24 Re: Piękna Chmureczka z cmentarza PILNIE szuka DS!!!

Chmurence szykuje się domek :roll: :roll:
pani,pacjentka mojego weta,ma dom niedaleko mnie w spokojnej okolicy szuka kotki-młodej ale już nie-dzieciaczka..
odeszła jej buraska-miała 18 lat i Chmurka byłaby w sam raz...byłaby wychodząca.
pani miła, młoda-ok 35-tki,dobrze karmi,rozsądna,pracuje w domu..
co o tym myślicie???????????????????
czy Chmurka będzie tam szczęśliwa????????????????

smarti

Post » Śro paź 20, 2010 15:28 Re: Piękna Chmureczka z cmentarza PILNIE szuka DS!!!

smarti pisze:Chmurence szykuje się domek :roll: :roll:
pani,pacjentka mojego weta,ma dom niedaleko mnie w spokojnej okolicy szuka kotki-młodej ale już nie-dzieciaczka..
odeszła jej buraska-miała 18 lat i Chmurka byłaby w sam raz...byłaby wychodząca.
pani miła, młoda-ok 35-tki,dobrze karmi,rozsądna,pracuje w domu..
co o tym myślicie???????????????????
czy Chmurka będzie tam szczęśliwa????????????????

wstrzymaj się jeszcze przez chwilkę z tym wychodzącym - plizzzzzz :? - dam znać mam nadzieję jeszcze dzisiaj.....

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

[poprzednia][następna]