_leśna_ pisze:Magdalena424: Mogę to jutro sprawdzić ale nie sądzę żeby ten kierowca który po tego kota pojechał pamiętał okoliczności. Ale podpytam - nie ma sprawy.
dzięki _Leśna_

kota jest czarna i znak charaktrystyczny czerwona obróżka na szyi

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
_leśna_ pisze:Magdalena424: Mogę to jutro sprawdzić ale nie sądzę żeby ten kierowca który po tego kota pojechał pamiętał okoliczności. Ale podpytam - nie ma sprawy.
Gibutkowa pisze:A... tą wzięliścieFajna ale nic o niej nie wiem
ulvhedinn pisze:Persia nie żyje. PP. To do mnie miała iść na DT.....
Gibutkowa pisze:ulvhedinn pisze:Persia nie żyje. PP. To do mnie miała iść na DT.....
![]()
![]()
ulvhedinn pisze:Kurcze mi cos Demi wspominała, ze jest problem z dostępnością surowicy......
ossett pisze:ulvhedinn pisze:Kurcze mi cos Demi wspominała, ze jest problem z dostępnością surowicy......
To na pewno teraz szczepią na wejściu i te co dotąd nie były szczepione.
To jest lepsze niż Caniserin.
Tak mi powiedział lekarz, dość dobry według wielu, u którego leczę koty; rok temu miałam kociaka, który padł od nierozpoznanego na początku pp i któremu po rozpoznaniu leczenie juz nie pomogło (ale malutki był-bo według książek to dorosłe maja szanse; tylko trzeba się nimi cały czas zajmować). Nieszczepione młode zostały zaszczepione, tylko chory młody dostał Caniserin i wszystkie przeżyły.
A przecież w schronisku są świetni lekarze i pieniądze na szczepienia i lampy też pewnie są więc nie ma co się martwić.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 168 gości